Skip to content

Syddanmarks største udstilling af badeværelser

Hvis et nyt badeværelse står øverst på ønskelisten, så tag en tur til Byggecentrum. Her finder du Syddanmarks største udstilling af badeværelser, fyldt med lækre badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør fra markedets førende leverandører.

Udstillingen i Byggecentrum er åben hver dag fra kl. 10-17, og i udvalgte weekender er badkonsulenterne til stede på standene, hvor de står klar til at hjælpe dig, når du skal træffe beslutninger om dit kommende badeværelse.

Kontakt udstillerne, hvis du vil vide, hvilke dage deres stand er bemandet.

 

mennesker-udstilling-inde-bad-01

Få gratis, professionel badrådgivning

Få en snak med en af vores badrådgivere: Helle fra Bedre Bad - Bedre Energi. Helle er ekspert i badeværelser - både når det kommer til materialer, men også når det kommer til inspiration og indretning af jeres nye badeværelse. Helle har stor viden og erfaring inden for området - og masser af idéer til, hvordan I får det badeværelse, I drømmer om. Og hendes råd og vejledning er ganske gratis.

udstilling-ude-sommerhus

Spørg produkteksperterne til råds

I udvalgte weekender er standene i badafdelingen bemandet. Det betyder, at du ikke kun har mulighed for at se Syddanmarks største badeværelsesudstilling og samle inspiration, men at du også har mulighed for at få konkrete råd- og vejledning fra fageksperter.

Se alle udstillere indenfor bad og sanitet

Om Bedre Bad – Bedre Energi Bedre Bad – Bedre Energi er Danmarks største frivillige kæde for VVS- og energiinstallatører. Vi har medlemmer over hele landet og er specialiseret i VVS-arbejde, badeværelser og sanitet generelt. Derudover er vi også specialister i energioptimering og har stort fokus på miljøet og den grønne opvarmningsform i vores rådgivning til vores kunder. Vi ser det som vores fornemste opgave at give dig topprofessionel rådgivning, sparring og inspiration, når du skal beslutte dig for nyt badmiljø eller energikilde til hjemmet. Bedre Bad – Bedre Energi Centret i Byggecentrum I Byggecentrum finder du i Bedre Bad – Bedre Energi Centret et vælg af badeværelsesprodukter. Vi har de nyeste og smarteste toiletter fra de kendte mærker. Du finder ergonomiske og flotte håndvaske og stilsikre armaturer til både badeværelset og køkkenet. Du finder i Centret i Byggecentrum også badeværelsesmøbler og relaterede produkter til badeværelset såsom spejle, forskellig belysning og bruseafskærmninger. Værd at nævne er, at alle vores badeværelsesmøbler er skabt til vådrum. Dvs., at deres materialer er tiltænkt, at de skal kunne tåle den høje luftfugtighed på badeværelset. Prøv det! Har du lyst til at prøve et af de nyeste og mest hygiejniske douchetoiletter med bidet og lufttørre-funktion, så kom og besøg Bedre Bad – Bedre Energi Centret i HUSET. Her har du mulighed for at testkøre toiletterne. Den totale løsning indbefatter det hele Når du indleder et samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi, så køber du ind i kompetent sparring og vejledning – både i forhold til energiniveau og komfort. Derudover så køber du kvalitetsprodukter, som bliver leveret og installeret af en professionel fagmand. Du er sikret korrekt installation og efterfølgende oprydning. Når produktet er installeret, er det en komplet løsning, som er 100% klar til at blive taget i brug. Tilbage står du med en garanti på korrekt udført arbejde. Besøg kædens hjemmeside hvor du finder masser af inspiration til mange intelligente badeværelses- og energiløsninger. Alle vores priser er inklusive: Produktet Levering Installation Oprydning og fjernelse af demonstrerede komponenter Garanti – på produktet og på korrekt udført arbejde Partnerne bag Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart. Centret er bemandet: Få råd og vejledning af vores Indretningskonsulent eller vores VVS-installatør / Certificeret Energi i Centret: Mandag                                       kl. 10-17 Tirsdag                                         kl. 10-15 Onsdag                                        kl. 10-15 Torsdag                                        kl. 10-17 Fredag                                          kl. 10-15 Søndag                                         kl. 10-15 Se evt. ferier og de nyeste opdaterede bemandingstider her.
BLÜCHER – specialist i afløb og afløbssystemer BLÜCHER er din specialist i afløb og Europas førende producent af komplette afløbssystemer i rustfrit stål. Vi udvikler og forbedrer konstant vores afløbsløsninger til bortledning af spildevand gennem know-how, service og sund fornuft og til gavn for vores kunder herhjemme og i hele verden. Den ekspertise, som vi har opnået gennem mere end 55 år på det globale marked for afløbsløsninger, omsætter vi i praksis. Samtidig er vi i front med udvikling af nye produkter og moderne produktionsmetoder. BLÜCHER spiller en aktiv rolle i udformningen af nye globale standarder for afløbsprodukter, og samtlige produkter er testet og godkendt i henhold til branchens strengeste standarder. Til badeværelset tilbyder vi afløb og baderumsrender i moderne, stilrent design. Alle vore produkter er fremstillet i rustfrit stål, så du er garanteret høj kvalitet, lang levetid og et minimum af vedligeholdelse.
Børma er en traditionsrig dansk producent af kvalitetsprodukter til det danske badeværelse. Børma har tilknyttet en række internationale anerkendte designere, så badeværelset kan få et lækkert og innovativt udtryk.
Centrum Fliser er leveringsdygtig i de nyeste italienske fliser og klinker til vægge og gulve fra de førende producenter. Vi er ligeledes leveringsdygtige i granitbordplader og marmor samt skifer til yderst konkurrencedygtige priser. Vi sælger fliser, klinker, granit, marmor, travertin, skifer og teglfliser til både professionelle håndværkere og til private.
Oplev mulighederne med fleksibel beton Conteco er fleksibel beton, der bringer det urbane udtryk ind i din bolig. Den unikke betonbehandling kan påføres på alle tænkelige overflader – hvad end du drømmer om et råt betongulv, en livlig endevæg, eller et badeværelse i bedste New Yorker stil. Conteco er desuden MK og ETA-godkendt til vådrum, hvilket sikrer både dig og dit projekt. På Conteco-standen i Byggecentrum kan du opleve de forskellige overflader og udtryk, og få et indblik i de uendelige muligheder med Conteco. Beregn prisen på dit projekt: Du kan allerede nu, let beregne prisen på dit drømmeprojekt. Brug blot vores produktberegner på og få en pris med det samme. Vil du vide mere? Har du brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på info@conteco.dk eller på tlf. +45 53 65 08 80. Du kan selvfølgelig også finde os på Facebook eller Instagram, hvor vi jævnligt deler inspirerende indhold med vores følgere. Conteco Beton kan fx påføres dine gulve.  Foto: Conteco.
Hvem er d line? d line er en moderne dansk designvirksomhed fra 1971, som udvikler og håndforarbejder holdbare, æstetisk bæredygtige løsninger til hjemmet. Skabt i samarbejde med anerkendte arkitekter og designere som Knud Holscher og Bjarke Ingels Group, er d line dybt forankret i den danske designtradition. d line skaber ambitiøse, intelligente løsninger, som varer evigt. En investering i et d line produkt er således ikke kun en anerkendelse af godt, dansk design og gedigent håndværk, men en holistisk tilgang til livet. Med 20 års garanti på alle produkter, tager d line sin forpligtelse som moderne designvirksomhed alvorligt. Qtoo kollektionen blev erhvervet af d line i 2020, for yderligere at udnytte brandets evne til at opnå fuldstændig samhørighed inden for arkitekttegnede rum. Kollektionen bringer 100% genanvendelige bad- og armaturprodukter på markedet, som deler d line’s præcisionsdesignede, minimalistiske æstetik. Hvad kan man opleve på standen? I øjeblikket kan man se vores Qtoo håndvaskarmaturer og bruseløsninger. Vi har planer om at udskifte det nuværende Qtoo badeværelsestilbehør ud med produkter fra vores Knud Holscher kollektion. Hvor kan man købe produkterne? Se liste over forhandlere Se vejledende priser Hvornår bemandes standen? Vi er som udgangspunkt ikke til stede på standen til daglig. Man kan altid kontakte os for rådgivning: d line Roskildevej 22 2620 Albertslund Tlf.: +45 72 17 01 38 Email: support@dline.com
Dansani er en af Europas førende leverandører af baderumsmøbler og tilbehør til badeværelset. Dansani er etableret i 1983. Målet har fra starten været at levere kvalitetsprodukter i dansk design til badeværelset. Det betyder, at vores ansatte er højt specialiserede fagfolk, der ved, hvad det kræver at udvikle produkter til badeværelser samt producere og markedsføre dansk design i høj kvalitet.
Duravit tilbyder at designe og prodcere dit drømmebadeværelse. Alt fra baderumsmøbler, porcelænsprodukter og spejle til 3D-indretninger af dit badeværelse online. Duravit hjælper dig med at skabe dit drømmebadeværelse, så kan føle dig helt hjemme.
EvolutionParts har fokus på kvalitet, og de  sælger specielt udviklede produkter såsom vandlåse. Deres vandlåse har til hovedformål at lette hverdagen for alle. Som udgangspunkt forhandler EvolutionParts hovedsageligt med grossister og byggemarkeder, men privatpersoner kan også købe deres produkter direkte fra deres hjemmeside.  
Geberit har aktiviteter verden over og er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi- og badeværelseskeramiksektorerne. Produktionskapaciteten omfatter 30 produktionsanlæg, hvoraf de 6 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz, og Geberit har mere end 12.000 medarbejdere i over 50 lande. 3 nye lækre møbelserier i udstillingen XENO2 Geberit Xeno2 er indbegrebet af minimalistisk design og kombinerer tydelige linjer med bløde former. Det smalle design, underskabene uden håndtag og muligheden for at kombinere forskellige moduler gør møbelserien både praktisk og alsidig. Alle håndvaskene er uden overløb, og både håndvaske og toiletter i Xeno2 serien er belagt med KeraTect® glasuren, der gør det yderst rengøringsvenligt. Møblerne fås i klassisk hvid i enten mat eller højglans samt greige eller scultura-grå. Xeno2  Smal pasform Underskabe designet uden håndtag med push-open funktion Underskabe og spejle med integreret LED-lys Skjult overløb i håndvasken KeraTect® rengøringsvenlig glasur Rimless toiletter med QuickRelease sæde Farver: hvid højglans, hvid mat lakeret mat, greige eller scultura-grå Mål: 40 – 160 cm Består af: møbler, håndvaske, toilet, bidet og spejle ONE Geberit ONE kombinerer sanitær knowhow med godt design. Det innovative, væghængte toilet er takket være TurboFlush skylleteknikken yders støjsvagt og er samtidig meget rengøringsvenligt. ONE toilettets særlige kendetegn er dog dets fleksibilitet, når det kommer til installationshøjden. Toilettet kan efterjusteret +3 cm/-1 cm uden at bryde installationsvæggen ned. ONE: Toiletsæde med QuickRelease og soft close TurboFlush skylleteknik Højdejusterbar: +3 cm / -1 cm Farver designafdækning: hvid eller blankforkromet CITTERIO Geberit Citterio er designet af italieneren Antonio Citterio, der kombinerer usædvanlige former med specielle materialer. Citterio serien er kendetegnet ved enkel, tidløs elegance og høj kvalitet, der blandt andet giver sig til kende ved de moderne bordstående håndvaske, der skaber god opbevaringsplads i møblet. Alt porcelæn er desuden belagt med KeraTect® glasuren, der gør den meget rengøringsvenlig. Møblerne er skabt i en kombination af træ og glas og fås i enten taupe glas/eg beige eller sort glas/eg gråbrun. Citterio: Særlig glat finish Bordstående håndvaske giver god opbevaringsplads i møblet Skjult overløb i håndvasken og Clou bundventil KeraTect® rengøringsvenlig glasur Rimfree® toiletter og bideter Frontplader i glas og møbler i træ Farver: taupe glas/eg beige eller sort glas/eg gråbrun Mål: 45 – 120 cm Består af: møbler, håndvaske, toilet, bidet og spejle  
Om Grey Water Solution Med et GWS ONE investerer du i en bærdygtig fremtid for dig de kommende generationer. Systemet genanvender 70% af brusebadet til skyllevand i toilettet. Det svare til over 100 liter vand om dagen for en familie på 4. Yderligere spares også hele 73% energi, da vandet ikke skal pumpes op fra undergrunden. Du sparer derfor en masse godt drikkevand. Anlægget har tjent sig hjem på 5,5 år, så der er også økonomisk en gevinst. Alt foregår automatisk, så du skal ikke gøre andet end rengøre filtre og beholder en gang imellem. Systemet er udviklet og patenteret i Danmark og der bruges fortrinsvis Danske leverandøre. Når du køber en GWS ONE er du med til at skabe Danske arbejdspladser. På standen kan du opleve Oplev hvordan systemet kan indbygges simpel i et badeværelse, uden det kræver en masse plads. Yderligere er information omkring produktets funktion, og hvorfor du skal værne om dit drikkevand. Her kan produktet købes Produktet køber gennem hjemmesiden https://greywatersolution.dk/kontakt Bemanding af standen i Byggecentrum Vi vil være til stede i forbindelse med messer. Ellers kan vi kontaktes via telefon og mail.
Friedrich Grohe grundlagde GROHE i 1936. Med fokus på bæredygtighed består produktsortimentet i dag af brusere, termostater, vandhaner og indbygningscisterner. Grohe er internationalt anerkendt for design og nyskabende teknologi og er den mest vindende RED Dot award armatur producent i verdenen.
Habo er virksomheden fra stedet med samme navn. I går var vi størst på beslag. I dag er vi større. Vores egen produktion startede i 1921 – så vi ved, hvad vi taler om. Habo Gruppen AB er en ledende leverandør af beslag i Norden. Beslag i alle dets former, som gør livet mere enkelt, er vores specialitet. Hos Habo finder du de helt rigtige dørgreb og de fineste badeværelsesserier.
Et drømmebadeværelse gør dig glad om morgenen og får dig til at slappe af om aftenen. Hvis du endnu ikke rigtig ved hvordan det skal se ud, er det ikke noget problem: Du kan få inspiration til både det private spa, det lille toilet eller til det store badeværelse.
Det hele startede i det sydlige Sverige for over 100 år siden. I 1887 mødtes geologen Gerard de Geer og dyrlægen Abelgard Nielsen ved kalkstenbruddet nær søen Ivsjön. Sammen opdagede de lime og kaolin, og snart begyndte Nielsen, der var iværksætter, Iföverken. Mange af de tyske arbejdere havde vanskeligheder med at udtale Ivösjön med en svensk “v”, derfor er det tyske “f” stadig i vores firmanavn i dag. Der er sket meget siden da. Men meget er også det samme. I dag produceres alt på hypermoderne fabrikker, men det vigtigste er stadig håndværket. Alle produkter bliver inspiceret af erfarne fagfolk, for at sikre, at kun kvalitetsprodukter forlader fabrikken. Porcelæn er stadig det materiale, vi synes bedst om. Ikke fordi det er det billigste eller nemmeste at arbejde med, men fordi det er det bedste.
Hos K.NEERSKOV finder du armaturer til køkken og bad fra førende europæiske producenter som f.eks. KWC, Bossini og Palazzani. Vores pallette er bred; fra det meget luksuriøse til det enkle og om armaturet skal være standard i krom eller mere vovet i sort eller andre overflader, så har vi løsningen til enhver smag.
Kriss – oplev detaljen Kriss A.S. blev etableret med solid baggrund i og kendskab til VVS branchen, og er i dag et velkonsolideret firma med kompetente og kvalificerede medarbejdere, der altid tilstræber at give vore kunder optimal betjening og vejledning. Udover et omfangsrigt og alsidigt sortiment af håndklædetørrere, radiatorer og ventiler leverer vi også badtilbehør, kosmetik – og lysspejle, toiletsæder samt gastro armaturer. Mindre fugt og bedre indeklima Tørre, lune håndklæder, mindre fugt og et bedre indeklima i dit badeværelse er blandt fordelene ved en Kriss håndklædetørrer. Da mange huse i dag opvarmes med gulvvarme alene, kan den med fordel placeres i bryggerset, til den våde flyverdragt, som skal nå at tørre til næste dags morgen, den kan sidde i dit køkken/alrum til viskestykker, og en kølig sommerdag, når gulvvarmen er slået fra, er den ideel til at holde dine håndklæder i badeværelset tørre og lune. En håndklædetørrer til enhver stil Kriss håndklædetørrere er udviklet og designet specielt til det Skandinaviske marked. Vi designer og udvikler egne produkter, men arbejder også sammen med førende designproducenter i Italien. Dette samarbejde samt vores egen udviklingsafdeling gør, at Kriss kan tilbyde markedet det bredeste og mest varierede program i håndklædetørrere. Vi har alt, lige fra de helt tidsløse standard håndklædetørrere til de flotteste og mest fantastiske designs, der findes på markedet. Vi leverer håndklædetørrerne i rustfrit stål med matbørstet, silkemat eller højglanspoleret overflade, samt naturligvis håndklædetørrer i stål med forkromet eller lakerede overflader. Til alle radiatorer kan vi levere komplette ventilløsninger, der giver en perfekt og smuk installation. Vi har markedets største udvalg og de flotteste designs af ventiler, både til manuel regulering, men også med termostatregulering, alt efter hvilken løsning der er den rigtige for dig. Badtilbehør, der fuldender stilen Med vores store udvalg af Athena hylder og kurve kan du sætte dit individuelle præg på brusenichen. I dagligdagen er det rart med orden i brusenichen – det gør det nemmere at rengøre efter badet, når hele familiens shampooer og sæber er placeret i kurve eller på en hylde. Vi har kurve og hylder i mange størrelser og mange forskellige designs – nok til at dække hele familiens behov. Badekar og bruseløsninger Sidst men ikke mindst, har du ikke plads til både et badekar og en bruseniché? Fortvivl ikke. Vores Twinline løsning, giver dig et badekar med integreret bruseniché, så du både kan tage brusebad og karbad, selvom du ikke har alt for meget plads. Se meget mere på vores hjemmeside www.kriss.dk og www.twinline.dk
Hos Niss Sørensen og Søn A/S producerer vi NS Leca dækelementer, og gennem to tyske producenter kan vi også tilbyde levering af NS Huldæk og NS Filigrandæk til det skandinaviske marked. Derudover sælger vi en bred vifte af andre produkter til byggeriet såsom lyskasser i beton og glasfiber, vinduer, døre, afløbsrender og bruseafløb. Vores udstilling i Byggecentrum viser et udvalg af vores Bluedrain bruseafløb, men på vægplanchen og brochurehylden kan du se og finde info om flere af vores andre produkter. Produkterne sælges gennem trælasthandler og byggemarkeder.
Kvalitet betaler sig i længden Skal du lave nyt baderum eller bare have skiftet toiletsædet på et eksisterende toilet? Så er toiletsæder fra Pressalit altid det sikre valg, hvis du prioriterer design og kvalitet. Vi har sæder til stort set alle toiletter på markedet og med indbyggede funktioner, der gør det nemmere at tage sædet af ved rengøring, og gør det helt lydløst, når det lukker. Ring og snak med en af vores konsulenter og få personlig rådgivning. Konsulent Pressalit Seats Jylland: Torben Nielsen tlf: 2777 7691 Mail: tni@pressalit.com Konsulent på Pressalit Seats Sjælland: Kenneth Jensen tlf: 4020 7407 Mail: ken@pressalit.com   Hjælpemidler til hverdagen Er du bevægelseshæmmet eller plejer, så har vores Care sortiment mange løsninger til baderummet, der kan hjælpe dig i dagligdagen. Toiletstøtter og højdejusterbare håndvaske, der kan tilpasses individuelle behov. Ring og snak med en af vores konsulenter og få personlig rådgivning. Carekonsulent Jylland/Fyn: Lars Jensen tlf: 2048 7342 Mail: lje@pressalit.com Carekonsulent Sjælland: Beata Anna Richter tlf: 5155 1446 Mail: bag@pressalit.com
Siden er under opbygning.
Douchetoilet specialister siden 2007 Smarthome har specialiseret sig indenfor douchetoiletter siden 2007, derfor er vi nogle af dem i Danmark med mest erfaring indenfor douchetoiletter. Vores erfaring med velfærdsteknologiske hjælpemidler til badeværelset gør, at vi kan rådgive dig om den bedste løsning hvad enten du skal have et douchetoilet, hæve/sænke/kip system til toiletter, walk-in badekar m. stolelift og hæve/sænke funktion, mm. I vores udstilling i Byggecentrum vil du kunne se et udsnit af disse produkter. Komfort og service er i fokus hos Smarthome Produkterne har fokus på, at du som kunden kan stå bedst rustet til at være længst muligt i eget hjem, ved at fokusere på selvhjulpenhed, komfort, livskvalitet og værdighed. Service og rådgivning er vigtige parametre, derfor har SmartHome egne teknikere og ergoterapeuter. Vi hjælper os med undervisning i produkterne og vi kan hjælpe med at tjekke at produkterne er indstillet korrekt, så i får mest muligt ud af dem. Smarthome samarbejder med flere leverandører af douchetoiletter, derfor får du et bredt udvalg af produkter, så du kan finde det produkt, som passer til dit behov. Hvad enten du er på udkig efter et bidetsæde eller et douchetoilet, om det skal være væghængt eller gulvstående, så kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning. Se produkterne i vores showroom i Byggecentrum. Special badekar med wellness-funktioner   Smarthome forhandler Gainsborough badekar fra England, som er specialister i badekar med mere en 30 års erfaring. Badekarrene er enkle og er fremstillet i et slidstærkt materiale, som gør dem holdbare. Nogle badekar har også BioCote, hvilket bliver tilføjet i produktionsprocessen. BioCote slår 99,9% af bakterier, mikroorganismer og mikrober ihjel. Badekar med BioCote er derfor særligt egnet til baderum med flere forskellige brugere. Dertil er der mulighed for at tilpasse badekarrene med wellness funktioner, såsom spa-funktion, lysterapi, trådløst lydsystem og mange andre smarte funktioner, som vil gøre dit badeværelse til et velværerum. HS 130 K vores eget hæve/sænke system til toiletter og douchetoiletter. Vores HS130K hæve/sænke system er med til at gøre hverdagen nemmere for personer med f.eks. funktionsnedsættelse, fordi toilettet kan hæves og sænkes via en fjernbetjening. HS 130 K er udviklet og fremstillet i Danmark. Brug for service? Ønsker du service på dit douchetoilet eller bidetsæde? Kontakt Jysk Service Teknik på 40 60 95 10 eller send din besked til kontakt@jyskserviceteknik.dk    
Badeværelsestilbehør i klassisk skandinaviske design Badeværelset skal være et rart sted at være – selv de stressede hverdagsmorgener. Derfor er vores mission at gøre dit liv nemmere og enklere gennem et velorganiseret badeværelse. Vores produkter er derfor ikke kun skabt med fokus på smukke detaljer og fine detaljer, men også med fokus på anvendelighed og brugervenlighed. Smedbo er markedsleder i Skandinavien og designer bl.a.: Badekarsgreb Badeværelseshylde Badeværelsestaburet Brusekurv Bruseskraber Kroge Håndklædering Håndklædestang Håndklædetørrer Holder til hårtørrer og fladjern Pedalspand Barberspejl – Sminkespejl Holder med tandkrus Tilbehør Toiletpapirholder Holder med sæbeskål Sæbedispenser WC-børste
TVS Designradiatorer A/S er et 100 % danskejet selskab og eneste forhandler af designradiatorer med egen fabrik i Danmark. TVS leverer et solidt, veludført produkt med lang levetid og i høj kvalitet. Dette sker gennem korrekt materialevalg, kontrollerede produktionsprocesser og en tæt kontakt til markederne. TVS har erfaring og et godt navn, der kommer forbrugeren til gode, hvortil kommer evner og viljen til hurtig og præcis levering fra stort lagerført sortiment.
Som de første i verden udviklede Unidrain® i 2003 et afløb til placering mod væggen og gjorde dermed op med den firkantede rist midt under bruseren. Siden opstarten har arkitekter, fagfolk og andre med sans for indretning og design været begejstrede for Unidrain enkle og smukke design. På få år har Unidrain® revolutioneret byggebranchen og gjort afløbet til et designelement i badeværelset. I dag er Unidrain® installeret i mere end 500.000 private hjem, hoteller og offentlige bygninger verden over.
VOLA producerer bl.a. armaturer til køkken og bad, bidet, elektriske håndklædevarmere, tilbehør til bad og køkken, modulsystemer og meget andet. VOLA har været i produktion i over 40 år. Stort set alle komponenter fremstilles i Danmark hos VOLA A/S, hvor produktionen er baseret på en ideel blanding af skandinavisk håndværk og anvendelse af det nyeste teknologiske udstyr.
Henrik-Bang

Byggerådgivning i Byggecentrum om søndagen - helt gratis

OBS! Uge 8-48

Få en GRATIS og professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje.

Byggecentrums byggerådgivning kan hjælpe, hvis du for eksempel er i tvivl om:

  • Hvad du selv må udføre i forbindelse med badeværelsesrenoveringen
  • Regler og retningslinjer for vådrum
  • Øvrige generelle råd til boligbyggeri eller fornyelse

Nyd en god kop gratis kaffe

Tag en gratis kop kaffe eller the med rundt i udstillingen, mens I kigger på de mange udstillede byggeprodukter, byggematerialer og byggeløsninger – Eller nyd den i ro og mag i vores foyer eller caféområde.

Mad-cafe-kaffe-01
Udstilling-Inde-bad-conteco-01

Tegn dit nye badeværelse

Hvor skal toiletskabet stå? Og er der plads til badekar eller en bruseniche med to brusere? Det kan du  nemt finde ud af med Bedre Bad – Bedre Energis tegneprogram.

Her kan du indrette dit nye badeværelse med både badeværelsesmøbler, bad og sanitet. Det eneste det kræver er, at du indtaster rummets mål – og så er du klar til at gå i gang.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi tilbyder altid gratis adgang, parkering og en god kaffe, når du besøger vores udstilling.

Byggecentrum | Hindsgavl Allé 2 | 5500 Middelfart

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på tlf: 70 12 36 00

 

 

Huset02CF029065

Find dit nye badeværelse i Byggecentrums badudstilling

Badeværelset bruger du og andre i husstanden hver evig eneste dag – flere gange om dagen. Badeværelset er et af hjemmets centrale vådrum. Derfor er det vigtigt, at du har det godt, når du befinder dig i badeværelset og at lyset, farverne, indretningen og – ikke mindst – saniteten, er behagelig.

Byggecentrums badudstilling er et inspirationsunivers med alt til badeværelser og med produkter og løsninger af høj kvalitet fra mange forskellige leverandører. Her får du ikke kun én side af sagen. Du får løsninger fra mange forskellige leverandører. Badudstillingen rummer både stande fra leverandører med store, veletablerede brands, der er kendte og som har været på markedet i mange år, men du vil også finde mindre, up-coming leverandører af produkter til badeværelset, der er innovative, smarte og grønne.

Se alle badudstillingens leverandører

Gennemgribende renovering af badeværelset

Hvis der er tale om en gennemgribende renovering af badeværelset, så er det vigtigt at du ved, hvilke krav der stilles til renovering af vådrum, inden du går i gang. I Byggecentrums badudstilling kan du få kompetent, faglig rådgivning til renovering af badeværelset. Bedre Bad har en fast rådgiver ansat i badudstillingen, som du kan henvende dig til og på den måde komme videre med dit renoveringsprojekt.

Book tid til badrådgivning

Produkter og designs til badeværelset i badudstillingen

I badudstillingen i Byggecentrum kan du finde en hel masse inspiration og nye idéer til dit badeværelse. Badudstillingen er en væg-til-væg udstilling, hvor du kan se en række leverandørers bedste bud på, hvordan et lækkert, moderne og stilfuldt badeværelse kan tage sig ud. De mange mock-ups, der er af forskellige badeværelser, gør, at du med sikkerhed kan finde noget, der falder i netop din smag. Du kan blive inspireret af farver, belysning, fliser, badeværelsesmøbler, toiletborde og anden interiør til badeværelset, men du kan også se forskellige typer sanitet, brusere, armaturer og meget mere. Når du går igennem badudstillingen kan du ikke undgå at blive inspireret – næsten uanset, hvad du er på jagt efter.

Oplev dit nye badeværelse

Badudstillingen i Byggecentrum er din udstilling. Her må du kigge, mærke og afprøve alt, hvad der er af materialer, overflader, knapper og haner. Er de nemme at betjene? Passer designet til dine badeværelsesdrømme? Er kvaliteten i orden? Alt hvad du kommer forbi i badudstillingen er til for din og de andre gæsters skyld. Leverandørerne gør alt hvad de kan for at vise jer de mange forskellige badløsninger, så hold dig ikke tilbage, når du er på udkig efter det, du mangler til dit eget badeværelses-projekt.

Badudstillingen er Syddanmarks største samlede udstilling af badeværelser.

Vi ligger i Middelfart – centralt i Danmark og er til at komme til for alle. Tag gerne hele familien med.

Saml inspiration til dit nye badeværelse

Saml inspiration til dit drømmekøkken og -bad

Bad og sanitet, Byggeudstilling | 26 Oct, 2021

Du behøver ikke nødvendigvis bruge store formuer for at forbedre dit køkken eller badeværelse. Uanset omfanget af renoveringen, vil du sandsynligvis opleve større glæde i disse rum...

Læs mere

Optimale produkter kan optimere din renovering

Byggeudstilling | 26 Oct, 2021

Oplev de mange smarte produkter og løsninger, der kan øge udbyttet af dit renoveringsprojekt, når HUSET Middelfart holder Åbent Hus den 6. & 7. november kl. 10-17. Spørg ind til fu...

Læs mere

Bliv inspireret på Danmarks største samling af sommer- og fritidshuse

Fritidshuse, Have og udeliv | 26 Oct, 2021

Find dit næste sommerhus, når du går på opdagelse i Danmarks største udstilling af sommer- og fritidshuse til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november kl. 10-17. Her kan ...

Læs mere
Skip to navigation