Skip to content

Du får mange fordele som udstiller

Når du udstiller i Byggecentrums byggeudstilling, får du, ud over adgangen til købestærke boligejere, en lang række fordele og muligheder med i kontrakten.

mennesker-udstilling-inde-bad-02

Kunderne er helt tæt på dine produkter

Når du lejer en stand i Byggecentrum, får du en standplads, som er åben for besøgende 360 dage om året. Du vælger frit, hvornår og på hvilke dage, den er bemandet. Både boligejere og fagfolk i byggebranchen kommer som besøgende helt tæt på dine produkter og løsninger, hvor de kan røre, vurdere, se og prøve dem. Det er også her at dine potentielle kunder vil tage en brochure med hjem.

mennesker-udstilling-ude-fritidshus-02

Fælles markedsføring er med i prisen

Vi gør de danske boligejere opmærksom på din produktgruppe. Hele året markedsfører vi byggeudstillingen via målrettet markedsføring både online og offline. Vi sætter desuden fokus på byggeudstillingens produktgrupper i løbet af året fx med opslag og videoer på sociale medier, omtale i nyhedsbreve til boligejere, specifikke produktgruppeannoncer, artikler og inspirerende indlæg.

udstilling-inde-bad-børma-01

I får jeres helt egen profilside

Som udstiller i Byggecentrum får I jeres egen profilside her på hjemmesiden, hvor de besøgende kan læse mere om jeres produkter og virksomhed. På jeres profilside har I mulighed for at: Fortælle om produkter, ydelser og tilbud Oplyse om tidspunkter for bemanding af standen Vise billeder, video og produktkataloger Synliggøre kontaktoplysninger Modtage direkte kundehenvendelser

Huset19CF029032

Rabat på mødefaciliteter

Byggecentrum deler adresse med konferencecentret, HUSET Middelfart. Begge virksomheder er eget af Molio og det medfører, at du som udstiller har mulighed for, at afholde kurser og møder i konferencecentret til en fordelagtig pris. Du får 15 % rabat, når du benytter Huset Middelfarts konferencefaciliteter. Husk at nævne ved booking, at du er udstiller i Byggecentrum.

Mennesker-oplaegsholder-konference-01

Deltag på Molios kurser og konferencer - for byggebranchen

Har du behov for viden, der kan bruges i praksis? Så har du mulighed for at styrke dine kompetencer og blive opdateret med ny viden på et af Molios byggefaglige kurser eller konferencer - udviklet sammen med fagfolk og vidensinstitutioner. En stor del af af Molios kurser, konferencer afholdes i HUSET Middelfart, der ligger på samme adresse som Byggecentrum.

Huset16_KSM2130

Den gode service er inkluderet

Receptionen giver alle besøgende en personlig modtagelse, og vores byggefaglige personale svarer på de besøgendes spørgsmål. Vi fylder løbende op med brochurer og giver jer besked, før jeres brochurehylder er tomme. Vi sørger for let rengøring og oprydning, så jeres stand altid viser sig fra sin bedste side. Får I brug for håndværkerassistance hjælper vi også gerne med at finde den bedste løsning på det.

Vil du udstille?

Udfyld felterne – Vi kontakter dig, så vi sammen kan finde en dato for en uforpligtende rundvisning i byggeudstillingen. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os og aftale en tid med det samme på 70 12 36 00.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

fritidshusudstilling
Skip to navigation