Skip to content

Skal du bygge nyt eller renovere?

Overvejer du at bygge nyt hus eller renovere, så kom forbi Byggecentrum og lad dig inspirere. I Byggecentrum har vi en stor udstilling af alt til nybyggeri og renovering – de nyeste boligtrends. Du kan altid få gratis byggerådgivning og høre mere om de enkelte produkter.

grønne boligforbedringer

Få viden og inspiration til at bygge nyt

Uanset om du er i gang - eller kun er i overvejelsesfasen i forhold til at bygge hus eller renovere, så er der masser af inspiration og viden at hente i Byggecentrum. Vi har Danmarks største udstilling af byggeprodukter og færdige løsninger. Oplev bl.a. gulve, vinduer, døre, badeværelser og sanitet, akustik-, isolering og bæredygtige byggematerialer, interiør og meget andet

Udstilling-Inde-bad-geberit-05

Se alle udstillere i Byggecentrum

Standene i Byggecentrum er som udgangspunkt ubemandede, så du i ro og mag kan finde inspiration og viden om produkterne - uden at blive kontaktet af en konsulent eller en sælger. Ønsker du rådgivning fra en af udstillernes konsulenter, kan du derfor med fordel kontakte virksomheden inden din ankomst og aftale, at de er på standen den pågældende dag. Du finder listen over alle udstillere i Byggecentrum og deres kontaktoplysninger via linket nedenfor.

Udstilling-Ude-fritidshuse-rådgivning

Få gratis og professionel rådgivning i Byggecentrum

Få en GRATIS og professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje. Rådgivningen i Byggecentrum kan hjælpe, hvis du er i tvivl om: Nybyggeri og renovering, ombygninger og tilbygninger, bæredygtigt byggeri og energibesparelser.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN

Nyd en god kop gratis kaffe

Tag en gratis kop kaffe eller the med rundt i udstillingen, mens I kigger på de mange udstillede byggeprodukter , byggematerialer og byggeløsninger – de nyeste boligtrends. Eller nyd den i ro og mag i vores foyer eller caféområde.

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Natur-dyr-hjort-02

Hindsgavl Dyrehave

Hindsgavl Dyrehave ligger lige ved siden af Byggecentrum. Her græsser over 300 stk. hjortevildt i det 165 hektar store indhegnede naturområde. Der er fri adgang til dyrehaven.

udstilling-ude-naturlegeplads-01

Naturbane for de mindste

Lad børnene gå balancegang og klatre på naturbanen, som Nordleg har opsat midt i udstillingen. Imens kan I kigge rundt i den store udendørs udstilling.

faciliteter-aktiviteter-is-01

To gode ishuse

Nyd en gammeldaws is eller softice på jeres tur rundt i udstillingen. Der ligger hele to ishuse lige ved siden af Byggecentrum - og de er begge et besøg værd.

Boligtrends og tendenser indenfor hus og have

Saml inspiration til dit drømmekøkken og -bad

Bad og sanitet, Byggeudstilling | 26 Oct, 2021

Du behøver ikke nødvendigvis bruge store formuer for at forbedre dit køkken eller badeværelse. Uanset omfanget af renoveringen, vil du sandsynligvis opleve større glæde i disse rum...

Læs mere

Optimale produkter kan optimere din renovering

Byggeudstilling | 26 Oct, 2021

Oplev de mange smarte produkter og løsninger, der kan øge udbyttet af dit renoveringsprojekt, når HUSET Middelfart holder Åbent Hus den 6. & 7. november kl. 10-17. Spørg ind til fu...

Læs mere

Bliv inspireret på Danmarks største samling af sommer- og fritidshuse

Fritidshuse, Have og udeliv | 26 Oct, 2021

Find dit næste sommerhus, når du går på opdagelse i Danmarks største udstilling af sommer- og fritidshuse til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november kl. 10-17. Her kan ...

Læs mere
Skip to navigation