Skip to content

Undgå ærgerlige fejl og omveje

Uvildig rådgivning

Byggerådgivning og gode råd fra professionelle rådgivere sikrer dig de bedst mulige løsninger til dit boligprojekt. Fortæl om dine planer og drøft dit projekt med mennesker, med mange års erfaring indenfor byggeri.

I vores Byggeråd får du gode råd og hjælp til at komme videre med dit bygge- eller renoveringsprojekt, dit haveanlæg eller svar på dine spørgsmål om indretning.

Udstilling-Inde-rådgivning-01

Gratis byggerådgivning

Uge 9-25 og 33-49

Har du en god idé til en ombygning, udbygning eller fornyelse af din bolig, så benyt dig af muligheden for at få professionelle øjne på dine planer.

I løbet af året, kan du flere søndage og helligdage få en professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje. Brug ekspertisen i ByggeRåd hvis du fx er i tvivl:

  • Nybyggeri og renovering
  • Ombygninger og tilbygninger
  • Bæredygtigt byggeri og energibesparelser
  • Generel byggerådgivning

 

Mød vores byggerådgivere

Henrik-Bang
Bygningskonstruktør og tømrer

Book byggerådgivning ved Henrik Bang

Henrik kan vejlede, rådgive og inspirere dig i alle faser af byggeprocessen, så du har det optimale grundlag for at træffe de rigtige beslutninger i din byggeproces. Henrik driver til daglig rådgivningsvirksomheden, DINBygning

Esben-Meyer
Bygningskonstruktør og tilsynsførende

Book byggerådgivning ved Esben Meyer

Når du skal bygge nyt, bygge om eller renovere, kan Esben hjælpe dig i gang eller videre i processen. Esben arbejder til daglig som bygningskonstruktør ved Meyers Tegnestue.

Peter Rask
Restaureringsarkitekt og byggerådgiver

Book byggerådgivning ved Peter Rask

Skal du bygge nyt, bygge til, renovere eller restaurere vil det være oplagt at få en snak med Peter. Peter er uddannet restaureringsarkitekt og driver til dagligt tegnestuen, Syd Consult Arkitekt- og Ingeniørfirma.

Egon Majlund
Arkitekt, byggesagkyndig og energikonsulent

Book byggerådgivning ved Egon Majlund

Egon har flere års erfaring og kan hjælpe dig, hvis du ønsker kyndig vejledning, før du bygger nyt hus, køber nyt hus eller forbedrer din eksisterende bolig. Egon har flere byggefaglige uddannelser og driver til dagligt arkitektfirmaet, PLATECH.

Anden rådgivning

mennesker-udstilling-inde-bad-01
Events

Konsulenter på standene

Standene er primært ubemandede, men du kan altid tage kontakt til den pågældende udstiller og bede om at tale med en konsulent. I forbindelse med events vil du også kunne møde vores udstillere. Her vil de stå klar til at svare på spørgsmål omkring dine konkrete byggeplaner.

udstilling-inde-helle-sørensen-bedre-bad-bedre-energi-01
Bad & sanitet

Badrådgivning

I Byggecentrum kan du møde Helle fra Bedre Bad - Bedre Energi. Helle står klar til at hjælpe dig med rådgivning og spørgsmål, så du kan vælge de helt rigtige produkter til dit nye badeværelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Der er altid gratis entré, parkering og kaffe/te, når du besøger vores udstilling. Inden for normal åbningstid er det muligt at opleve alle fritids- og sommerhusene inden for. Såfremt der ikke er en konsulent til stede, kan der lånes en nøgle i receptionen, som giver adgang til alle husene. Du finder os her:

Byggecentrum
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart

Mad-cafe-kaffe-01

Boligtrends

Skal du have nyt badeværelse?

Bad og sanitet | 10 Jun, 2022

Badeværelset er et centralt rum i hjemmet, og det benyttes ofte. Derfor er det vigtigt, at du føler dig komfortabel på dit badeværelse – uanset om det handler om belysningen, farve...

Læs mere

Leder du efter boliginspiration?

Boligtrends, Fritidshuse | 09 Jun, 2022

Er du på udkig efter boliginspiration? Så kom til Byggecentrum. Vi har Danmarks største byggeudstilling på 28.000kvm, hvor du kan samle så meget boliginspiration, som du ønsker. D...

Læs mere

Skal du lave boligforbedringer?

Boligtrends | 09 Jun, 2022

Er det blevet tid til at lave boligforbedringer? Så besøg os i Byggecentrum – Danmarks største byggeudstilling på 28.000kvm, kan du samle masser af inspiration til dine boligforbed...

Læs mere
Skip to navigation