Skip to content

Danmarks største fritidshusudstilling

Hos os finder du Danmarks største fritids- og sommerhusudstilling. I flere af husene er der konsulenter til stede, som kan rådgive og vejlede jer i forhold til valg af sommerhus og andre praktiske foranstaltninger.

Gå på opdagelse i de udstillede fritidshuse

Udstilling-Ude-fritidshuse-spisestue

25 hytter, sommer- og fritidshuse

I den udendørs udstilling ved Byggecentrum finder I den største, samlede fritidshusudstilling i Danmark. Vi har hele 25 fantastiske og forskellige hytter, sommer og fritidshuse fra 7 af landets største og mest anerkendte producenter. Så overvejer du at investere i et fritidshus, så er Byggecentrum et rigtig godt sted at starte. Her kan du både se, røre og mærke stemningen - og finde lige præcis det fritidshus, der bedst dækker din families behov.

udstilling-ude-sommerhus

Åbent Fritidshus

Vores fritidshusudstilling holder åbent alle weekender og helligdage i løbet af året. Overvejer du at bygge sommerhus, så kig forbi i til Åbent Fritidshus, hvor flere af fritidshusene er bemandet i tidsrummet fra kl. 12.00-16.00.  Her kan du både få masser af inspiration, rådgivning og svar på alle dine spørgsmål. Du kan naturligvis besøge samtlige huse i vores normale åbningstid fra kl. 10 til 17, alle ugens 7 dage.

Fritidshusudstillingen er Danmarks største

Find dit sommerhus her

Danskerne køber sommerhuse i stor til. Det er populært at investere i den mulighed det er for hele familien at have et sommer- eller fritidshus. Et sted, hvor familiens drømme kan udfolde sig og hvor der er gode rammer både for afslapning og samvær med hinanden. Der er også mange der får mulighed for at dyrke nye, pladskrævende hobbyer og være aktive på nye måder, når de er i sommerhus.

I Byggecentrums fritidshusudstilling er de største leverandører af sommerhuse, fritidshuse og hytter samlet ét sted. Som besøgende i fritidshusudstillingen kan du derfor gå fra sommerhus til sommerhus og forholde dig til de forskellige modeller. Du kan mærke, hvordan stemningen er i sommerhuset, når du træder inden for og du kan forholde dig til materialer, rumfordeling, lysindfald og alt det, som gør sommerhuset til netop dit og din families drømmested.

Fritidshusudstillingen samler forskellige fritidshuse

Fordelen ved at besøge fritidshusudstillingen er, at du har en række forskellige sommerhuse samlet ét sted. Det betyder, at du er fri for at køre fra leverandør til leverandør og fra showroom til showroom for at finde det helt rigtige fritidshus.

Henvend dig og lån en nøgle

Fritidshusudstillingen er udendørs og er derfor ikke begrænset af åbningstider. Men det er ikke altid, at husene er bemandede med en konsulent fra leverandøren. Oftest er fritidshusudstillingen dog bemandet, når Byggecentrum afholder arrangementer som fx Åbent Hus. Hvis du kommer forbi fritidshusudstillingen og har lyst til at komme indenfor i et af husene, så kan du henvende dig i receptionen og låne en nøgle til huset.

Oplev huset på egen hånd i fritidshusudstillingen

I fritidshusudstillingen har du mulighed for at være helt på egen hånd, når du går rundt i huset og fornemmer stemningen og forholder dig til, om det skal blive dit. Du kan røre ved alt i huset; afprøve dørene, åbne skufferne og mærke vægge og gulve. Byggecentrums fritidshusudstilling er derfor det helt rigtige sted for dig, der overvejer at investere i sommer- eller fritidshus eller som allerede har besluttet dig for investeringen.

Få inspiration til den nordiske hyggestemning

Hvis du allerede ejer et sommerhus er fritidshusudstillingen også et besøg værd. Du kan fx hente masser af inspiration til, hvordan de nye, smarte sommerhusmodeller ser ud og hvordan plads og rumfordeling er prioriteret. Du kan også finde inspiration til hvordan den særlige nordiske, hyggestemning, som de fleste gerne vil have i sit sommerhus, kan opnås.

Udlejning af sommerhuset

Der er mange muligheder med et sommerhus. En af dem er at udleje det i de perioder, hvor huset alligevel står tomt. I fritidshusudstillingen kan du få alt at vide om, hvad der skal til for at leje dit sommerhus ud og hvordan du skal gribe det an.

Du kan henvende dig hos Sol & Strand, som har en stor stand i den indendørs udstilling, hvor de rådgiver om udlejning af sommerhuse. Husk at aftale tid på forhånd.

Trends og tendenser inden for hus og have

Saml inspiration til dit drømmekøkken og -bad

Bad og sanitet, Byggeudstilling | 26 Oct, 2021

Du behøver ikke nødvendigvis bruge store formuer for at forbedre dit køkken eller badeværelse. Uanset omfanget af renoveringen, vil du sandsynligvis opleve større glæde i disse rum...

Læs mere

Optimale produkter kan optimere din renovering

Byggeudstilling | 26 Oct, 2021

Oplev de mange smarte produkter og løsninger, der kan øge udbyttet af dit renoveringsprojekt, når HUSET Middelfart holder Åbent Hus den 6. & 7. november kl. 10-17. Spørg ind til fu...

Læs mere

Bliv inspireret på Danmarks største samling af sommer- og fritidshuse

Fritidshuse, Have og udeliv | 26 Oct, 2021

Find dit næste sommerhus, når du går på opdagelse i Danmarks største udstilling af sommer- og fritidshuse til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november kl. 10-17. Her kan ...

Læs mere
Skip to navigation