Skip to content
Stor udstilling af haveinventar og terrasseløsninger

Besøg vores store udendørs udstilling

Drømmer du om at forny og forbedre de udendørs kvadratmeter, så tag en tur til Byggecentrum i Middelfart.

Her finder du en stor udendørs udstilling på 26.000 m2 fyldt med lækre 1:1 løsninger til haven og udelivet. Oplev fx skønne drivhuse og hyggelige pavilloner, flotte redskabskure og hegnløsninger eller forskellige typer fliser og belægninger. Du kan også finde inspiration til fx et lækkert udespa eller en udesauna.

Udstilling-Ude-fritidshuse-rådgivning

Spørg produkteksperterne til råds

Har du konkrete spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at få rådgivning fra udstillernes egne konsulenter?

De fleste stande er som udgangspunkt ubemandet, men i enkelte weekender er der konsulenter på nogle af standene. Vil du være helt sikker på, at der er en konsulent til stede på en eller flere udvalgte stande, så anbefaler vi, at du kontakter udstilleren og aftaler at mødes i Byggecentrum.

Pavilloner i forskellige designs og størrelse

Pavilloner har efterhånden fundet vej til mange danske haver – og ikke uden grund. En pavillon forlænger nemlig muligheden for at nyde haven og lyset i sommerhalvåret. Pavilloner findes i et utal af design, størrelser og prisklasser.

I Byggecentrum finder du en stor udstilling af lækre pavilloner fra flere af landets førende leverandører. Så gå på opdagelse og åben dørene, mærk lyset og afprøv oplevelsen af en pavillon.

byggeudstilling
udstilling_ude_orangeri-drivhus-04

Masser af drivhuse og orangerier

Drømmer du om at kunne dyrke, plukke og nyde godt af smagfulde hjemmedyrkede frugter og grøntsager? Så tag familien med på tur til Byggecentrum.

Her kan I gå på opdagelse blandt de mange udstillede drivhuse og orangerier og forelske jer i det, der matcher jeres ønsker og behov.

Få gratis, professionel rådgivning

Vil du have en professionel vurdering af dine byggeplaner i hus eller have, så benyt dig af muligheden for at få gratis rådgivning i Byggecentrums ByggeRåd.

I løbet af året, kan du flere søndage og helligdage få en professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje. Brug ekspertisen i ByggeRåd hvis du fx er i tvivl:

  • Ombygninger og tilbygninger
  • Renovering og energibesparelser
  • Beplantning og udearealer
Udstilling-Inde-rådgivning
mennesker-udstilling-ude-fritidshus-02

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi tilbyder altid gratis adgang og parkering, når du besøger vores udstilling.

Byggecentrum | Hindsgavl Allé 2 | 5500 Middelfart

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på tlf: 70 12 36 00

Ny viden og inspiration til hus og have

Saml inspiration til dit drømmekøkken og -bad

Bad og sanitet, Byggeudstilling | 26 Oct, 2021

Du behøver ikke nødvendigvis bruge store formuer for at forbedre dit køkken eller badeværelse. Uanset omfanget af renoveringen, vil du sandsynligvis opleve større glæde i disse rum...

Læs mere

Optimale produkter kan optimere din renovering

Byggeudstilling | 26 Oct, 2021

Oplev de mange smarte produkter og løsninger, der kan øge udbyttet af dit renoveringsprojekt, når HUSET Middelfart holder Åbent Hus den 6. & 7. november kl. 10-17. Spørg ind til fu...

Læs mere

Bliv inspireret på Danmarks største samling af sommer- og fritidshuse

Fritidshuse, Have og udeliv | 26 Oct, 2021

Find dit næste sommerhus, når du går på opdagelse i Danmarks største udstilling af sommer- og fritidshuse til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november kl. 10-17. Her kan ...

Læs mere
Skip to navigation