Skip to content

Find dit nye køkken i Byggecentrums køkkenudstilling

Køkkenet er et essentielt rum i hjemmet – det bruges hver dag af både du og andre i husstanden. Det er det centrale rum, hvor der bliver lavet mad, og hvis du har åbent køkken-alrum, er det også her familiehyggen er i centrum. Derfor er det vigtigt, at dit køkken både er behageligt og funktionelt. Det skal være indbydende og et rart sted at være, så derfor er det en god ide at tænke på alle faktorer, herunder opbevaringsmulighederne, lyset, farverne, indretningen – og ikke mindst hvidevarerne.

Hvis dit køkken trænger til forandring, kan du besøge Byggecentrum. Byggecentrum er Danmarks største byggeudstilling, der er 28.000kvm stor, og som har udstillere indenfor alle kategorier – heriblandt køkkener. I vores køkkenudstilling har vi et udsnit af køkkenløsninger samt bordplader, køkkenarmaturer og Quookere.

udstilling-inde-køkken-form-03

Køkkenudstilling med køkkener og armaturer

I vores køkkenudstilling oplever du forskellige udstillere, der hver især har sit speciale. Vi har blandt andet MIFApladen som udstiller en snedkerkøkkenløsning og som kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte bordplade, til dit nye køkken. Form Køkken fremviser også et snedkerkøkken med de klassiske fingertappede samlinger, der holder år efter år. Desuden kan du opleve en køkkkenløsning fra Bessmann Køkken som har et af Danmarks største sortimenter indenfor elementkøkkener eller ReKitchen, som kan hjælpe med at renovere dit eksisterende køkken og erstatte de gamle låger med nye. Vi har også udstillere, der har innovative løsninger til dit køkken, for eksempel Quooker, der har udviklet en vandhane, der både kan lave koldt, kogende og tilmed brusende vand.

Køkkenarmaturer fra alle de førende leverandører

I Byggecentrums køkkenudstilling kan du opleve køkkenarmaturer fra mange af de førende leverandører. Køkkenarmaturet er et essentielt element i dit nye køkken – og det er vigtigt, at I finder et køkkenarmatur, der passer perfekt ind i jeres køkken. I Byggecentrum har vi en masse køkkenarmaturer udstillet fra flere af de førende leverandører, heriblandt Vola, Grohe, BØRMA, HansGrohe, K. Neerskov og QTOO, der alle giver deres bedste bud på et køkkenarmatur til netop dit køkken. Derudover har vi også Quooker som udstiller – der fremstiller køkkenarmaturer, lidt udover de sædvanlige – de kan nemlig producere både koldt vand, kogende vand og danskvand.

udstilling-inde-køkken-05

Se vores udstilling her

Udstilling-Ude-fritidshus-køkken

Gennemgribende renovering af dit køkken

Ønsker du at foretage en gennemgribende renovering af dit køkken, så kan du få hjælp i Byggecentrums Byggeråd samt Bedre Bad og Bedre Energi. Byggerådet kan rådgive og vejlede dig, når du skal renovere dit køkken, uanset om det drejer sig om vvs-udfordringer eller skabsplads.

udstilling-inde-køkken-06

Produkter og designs til køkkenet i vores køkkenudstilling

I køkkenudstillingen i Byggecentrum kan du finde en masse inspiration og nye idéer til dit køkken. Køkkenudstillingen er en væg-til-væg udstilling, hvor du kan opleve en række leverandørers bud på hvordan et moderne køkken ser ud. Du kan blive inspireret af farver, bordplader, smarte gadgets og meget andet.

Udstilling-Inde-køkken-bessmannkøkken-01

Oplev dit nye køkken

Køkkenudstillingen i Byggecentrum er lavet til dig. Her må du røre, kigge og afprøve alt – lige fra materialerne og overfladerne, til greb og vandhaner. Er de nemme at betjene? Er det af god kvalitet? Alt hvad du går forbi i vores køkkenudstilling er til for din, og de andre gæsters skyld. Vores udstillere viser et udsnit af deres køkkenløsninger, så hold dig ikke tilbage, når du er på udkig efter dit nye drømmekøkken.

Se alle udstiller indenfor køkken og køkkenarmaturer

Om Bessmann Køkken Bessmann Køkken har forhandlet kvalitetskøkkener i over 10 år. Deres erfaring gør, at de har indgående kendskab til branchen – og til deres samarbejdspartnere. De kræver nemlig den samme høje kvalitet og standard fra deres leverandører, som de gør fra sig selv. Derfor forhandler Bessmann Køkken tyske kvalitetskøkkener, hvor kvaliteten kan både ses og mærkes. De mener nemlig, at højkvalitets ikke behøver at koste mange penge. Bessmann Køkken forhandler blandt andet det tyske køkkenmærke Hacker, der værdsætter bæredygtighed, kvalitet, design og effektivitet. Vælg med hjertet Dit nye køkken er en langtidsinvestering – og drømmekøkkenet er et køkken, der er smukt at kigge på og funktionelt at anvende. Men på den lange bane er det vigtigt at sikre sig, at køkkenet er af høj kvalitet. Bessmann Køkken står inde for den høje kvalitet, og udvælger derfor kun de bedste producenter. De har deres egen certificerede montør, der sikrer, at køkkenet er installeret korrekt og forsvarligt. Hvis du køber et køkken hus Bessmann køkken er du sikret en flot finish og et køkken af høj kvalitet, som lever op til Bessmanns egne høje krav til kvalitet og sikkerhed. Häcker køkkener Bessmann Køkkener har indgået et partnerskab med Hacker Køkken. Hacker er en gammel, familieejet virksomhed, der bygger på gode værdier – og med et øget fokus på et eksklusivt og bæredygtigt køkkendesign. Hacker er siden sin start vokset til en international virksomhed, og er nu blandt de førende køkkenproducenter på verdensplan. Som virksomhed er Häcker også certificeret som værende Co2-neutral, så du kan vælge et køkken med god samvittighed. Besøg Bessmann Køkken i Byggecentrum og få inspiration til dit nye drømmekøkken!
Dansk designtradition Børma er en traditionsrig dansk producent af kvalitetsprodukter til det danske badeværelse. Børma har tilknyttet en række internationale anerkendte designere, så badeværelset kan få et lækkert og innovativt udtryk. Børma leverer kvalitetsprodukter til bad og køkken – heriblandt armaturer og brusere, alt fra økonomiprojekter til high-end designløsninger. Med dybe rødder i dansk designtradition og med den internationale koncern Ideal Standard i ryggen, leverer Børma produkter af højeste kvalitet – i et smukt og tidssvarende design, under de to brands Børma og Ideal Standard. Produkterne er af den bedsttænkelige kvalitet og de flotteste design for pengene – i alle priskategorier. Fælles for alle produkterne er, at Ideal Standard og Børma sætter høje krav til kvaliteten på produkterne.
Specialdesignet efter dine ønsker Form Køkken blev grundlagt tilbage i 2005 som en almindelig tømrer- og snedkervirksomhed med to mand ansat. I 2011 flyttede vi til vores nuværende adresse i Ryslinge med et 500 m2 maskinsnedkeri. Med specialproduktion af inventar til erhverv og det private hjem. Vi har et af de mest moderne produktionsapparater inden for vores område i Danmark, og dette, kombineret med vores mangeårige erfaring og brede kompetencer, sikrer, at du kan få en unik og specialdesignet løsning inden for inventar til dit hjem. Funktionelt design til alle boligens rum Drømmer du om at få specialdesignet og specialfremstillet hele eller dele af dit inventar i din bolig? Er du træt af standardløsninger, og kunne du i stedet for tænke dig en skræddersyet løsning, der lever op til alle dine ønsker og krav? Så er Form Køkken det rette valg. Vi tilbyder funktionelt design til alle boligens rum i lækker kvalitet. Vi tilbyder blandt andet: Køkkener, bryggers, badeværelse, reoler, trapper – totalindretning af din bolig. Alle vores elementer er dansk produceret i vores egne produktionslokaler. Det betyder, at du springer et salgsled over, og det kommer dig til gode i forhold til prisen. Showrooms Vi har showroom i Ryslinge og i Middelfart, vi leverer og monterer i hele landet. På vores stand kan I opleve et udsnit af vores løsninger inden for køkken og bad. FORM køkken designer og laver individuelle løsninger og har derfor ikke en generel prisliste. Mød os på Bo & Byg Bedre 2021 Vi er på messen Bo & Byg bedre den 4.-5 september fra kl. 10-14. Ellers efter aftale. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en spændende og inspirerende weekend i Middelfart. Se mere og book et uforpligtende designmøde på formkoekken.dk.
Historien bag GROHE GROHE blev grundlagt i 1936 af tyskeren Friedrich Grohe og har mottoet “Pure Freude an Wasser”, som betyder “Ren glæde i vandet”. GROHE er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og så er de et globalt brænd, der dedikerer sin tid til at bringe innovative produkter til markedet. I mange årtier har GROHE været dedikeret til sine brandværdier: teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed. Alle GROHEs fabrikker gør brug af en høj præcisionsteknik, for at sikre, at den høje standard overholdes. Derfor kan GROHE forsikre dig om, at deres produkter lever op til de mest kompromisløse krav i form af håndværk og funktionalitet. Bæredygtighed hos GROHE GROHE siger “Vand er grundlaget for liv og samtidig en kilde til afslapning og glæde. Hver dråbe af denne vigtige ressource bør håndteres med omhu” og derfor er bæredygtighed vigtigt for dem. Den stigende befolkning fører til mere urbanisering, der fører til et større vandforbrug og et skiftende miljø, som skaber udfordringer. Som førende brand indenfor sanitære løsninger har GROHE taget disse udfordringer op. Deres intelligente løsninger vil øge nydelsen forbundet med vand, samtidig med at de rykker til grænserne for innovation. Du kan få 17 tips til hvordan du sparer på vandet lige her.  I GROHEs stand i Byggecentrum kan du se mange af deres sanitære løsninger og blive inspireret til hvordan du skal indrette dit drømmebadeværelse eller drømmekøkken.  
Kvalitet, der kan mærkes Et drømmebadeværelse gør dig glad om morgenen og får dig til at slappe af om aftenen. Hvis du endnu ikke rigtig ved hvordan det skal se ud, er det ikke noget problem: Du kan få inspiration til både det private spa, det lille toilet eller til det store badeværelse. Hansgrohe er passionerede omkring kvalitet – og du mærker straks kvalitet, når du prøver et produkt fra hansgrohe, for eksempel når du tager brusebad eller vasker hænder. Derfor har hansgrohe fire kvalitetsbegreber: produktkvalitet, designkvalitet, produktionskvalitet og servicekvalitet. Produktkvaliteten går ud på at producere sikre og stabile produkter, som du kan stole på, og som er udviklet til at holde i mange år. Hansgrohe-kvalitet betyder også: brugervenlighed, nem montering, intelligent funktionsmåde og teknologier, der giver dig mere værdi i hverdagen. Designkvaliteten indebærer et fremragende design, der aldrig bliver for gammelt – så selv efter mange år, er dit hansgrohe-produkt stadigvæk moderne. Produktionskvaliteten handler om at når der produceres, så sætter hansgrohe fokus på at udvælge de rigtige materialer og sørge for, at medarbejderne har gode arbejdsbetingelser. En anden mærkesag er, at miljøet spiller en vigtig rolle, når der produceres, hvorfor hansgrohe altid forsøger at gøre sin produktion mere miljøvenlig. Servicekvaliteten indebærer, at dørene altid står åbne for dig – du kan for eksempel opleve mange armaturer fra hansgrohe på deres stand i Byggecentrum.  
Over 50 års erfaring i VVS-branchen K. Neerskov blev stiftet i 1964 af Klaus Neerskov og har over 50 års erfaring i VVS-branchen. I 1992 gennemgik K. Neerskov et generationsskifte, hvor Thomas Neerskov og Annette Neerskov indtrådte som ejere og derfor overtog driften af virksomheden. K. Neerskov forhandler et bredt udvalg af armaturer til dit badeværelse eller køkken i samarbejde med flere internationale producenter. Hos K. Neerskov finder du armaturer til køkken og bad fra førende europæiske producenter som f.eks. KWC, Bossini og Palazzani. K. Neerskovs udvalg er bredt – fra det meget luksuriøse til det helt enkle, og hvorvidt armaturet skal være standard i krom – eller måske mere vovet i sort eller andre overflader – så har K. Neerskov en løsning til enhver smag.
Til alle os der elsker træ MIFApladen er til alle, der elsker træ. Ligegyldigt hvad du skal bruge massive træplader og bordplader til, så har MIFApladen en løsning. Ingen af produkterne fra MIFApladen er “færdige fra fabrikken” – alle træplader, bordplader m.m. tilpasses præcis til dine behov, så du ikke skal gå på kompromis. De har mange forskellige træsorter og forskellige tykkelser på lager, så de kan leveres hurtigt. MIFApladen tilbyder et bredt udvalg af tilbehør, massive træplader, træbordplader, køkkener og møbler i træ. Alle bordplader kan fås med forskellige typer kantforarbejdning – eller helt uden, så du kan få præcis det æstetiske udtryk du leder efter. Udover bordplader kan de også producere hylder, borde, bænke, bordben og trappetrin – alt sammen tilpasset i specialmål. Hos MIFApladen er der ikke noget, der er ‘standard’ – alt produceres og tilpasses efter dine ønsker.  I MIFApladens stand i Byggecentrum har du mulighed for at se mange af de smukke træplader og køkkener, så du kan finde ud af, hvad for en der passer bedst ind i dit køkken.
Hvem er d line? d line er en moderne dansk designvirksomhed fra 1971, som udvikler og håndforarbejder holdbare, æstetisk bæredygtige løsninger til hjemmet. Skabt i samarbejde med anerkendte arkitekter og designere som Knud Holscher og Bjarke Ingels Group, er d line dybt forankret i den danske designtradition. d line skaber ambitiøse, intelligente løsninger, som varer evigt. En investering i et d line produkt er således ikke kun en anerkendelse af godt, dansk design og gedigent håndværk, men en holistisk tilgang til livet. Med 20 års garanti på alle produkter, tager d line sin forpligtelse som moderne designvirksomhed alvorligt. Qtoo kollektionen blev erhvervet af d line i 2020, for yderligere at udnytte brandets evne til at opnå fuldstændig samhørighed inden for arkitekttegnede rum. Kollektionen bringer 100% genanvendelige bad- og armaturprodukter på markedet, som deler d line’s præcisionsdesignede, minimalistiske æstetik. Hvad kan man opleve på standen? I øjeblikket kan man se vores Qtoo håndvaskarmaturer og bruseløsninger. Vi har planer om at udskifte det nuværende Qtoo badeværelsestilbehør ud med produkter fra vores Knud Holscher kollektion. Hvor kan man købe produkterne? Se liste over forhandlere Se vejledende priser Hvornår bemandes standen? Vi er som udgangspunkt ikke til stede på standen til daglig. Man kan altid kontakte os for rådgivning: d line Roskildevej 22 2620 Albertslund Tlf.: +45 72 17 01 38 Email: support@dline.com
Quooker blev stiftet i 1970, hvor Henri Peteri opfandt den kogende vandhane. Siden da har Quooker fokuseret på at producere og levere innovative produkter af høj kvalitet, som gør din hverdag nemmere. Quooker er vandhanen, der har det hele. Èn vandhane, hvor du både kan få koldt, kogende og endda brusende vand fra. Quooker har et stilrent design og er af høj kvalitet – og så findes den i flere forskellige modeller og overflader, så den passer til ethvert køkken. Quooker er vandhanen, der giver dig mere plads i dit køkken – for du behøver ikke længere hverken elkedel, kaffemaskine eller vandflasker i køleskabet. Du får et smukt design og en nemmere hverdag – med Quooker. Den originale, kogende vandhane.
Kvalitetsudstyr til dit køkken eller bad VOLA producerer bl.a. armaturer til køkken og bad, bidet, elektriske håndklædevarmere, tilbehør til bad og køkken, modulsystemer og meget andet. VOLA har været i produktion i over 40 år. Stort set alle komponenter fremstilles i Danmark hos VOLA A/S, hvor produktionen er baseret på en ideel blanding af skandinavisk håndværk og anvendelse af det nyeste teknologiske udstyr. VOAL produceres på deres fabrik i Horsens af en række engagerede og kvalitetsbevidste medarbejder, der føler stor stolhed over at levere perfekt kvalitet. Hos VOLA er kvalitet en del af kulturen – for kun det perfekte produkt er godt nok til VOLA-kunden. Det kræver års oplæring og erfaring at bukke en tud perfekt, at producere den perfekte lodning og den perfekte overflade. VOLA er skandinavisk håndværk – der understøttes af nyeste teknologi. VOLAs produkter er oprindeligt designet af en række arkitekter – heriblandt Arne Jacobsen. I VOLAs stand i Byggecentrum kan du se lækre armaturer af ypperste kvalitet – og med garanti finde noget, der passer ind på dit badeværelse eller i dit køkken. Du kan lære meget mere om VOLAs designtradition i videoen herunder.
Udstilling-Ude-fritidshus-køkken-01

Nyd en god kop gratis kaffe

Tag en gratis kop kaffe eller the med rundt i udstillingen, mens I kigger på de mange udstillede byggeprodukter, byggematerialer og byggeløsninger – Eller nyd den i ro og mag i vores foyer eller caféområde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi tilbyder altid gratis adgang, parkering og en god kaffe, når du besøger vores udstilling.

Byggecentrum | Hindsgavl Allé 2 | 5500 Middelfart

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på tlf: 70 12 36 00

huset indvendigt
Skip to navigation