Skip to content

Find dit nye køkken i Byggecentrums køkkenudstilling

Køkkenet er et essentielt rum i hjemmet – det bruges hver dag af både du og andre i husstanden. Det er det centrale rum, hvor der bliver lavet mad, og hvis du har åbent køkken-alrum, er det også her familiehyggen er i centrum. Derfor er det vigtigt, at dit køkken både er behageligt og funktionelt. Det skal være indbydende og et rart sted at være, så derfor er det en god ide at tænke på alle faktorer, herunder opbevaringsmulighederne, lyset, farverne, indretningen – og ikke mindst hvidevarerne.

Hvis dit køkken trænger til forandring, kan du besøge Byggecentrum. Byggecentrum er Danmarks største byggeudstilling, der er 28.000kvm stor, og som har udstillere indenfor alle kategorier – heriblandt køkkener. I vores køkkenudstilling har vi et udsnit af køkkenløsninger samt bordplader, køkkenarmaturer og Quookere.

udstilling-inde-køkken-form-03

Køkkenudstilling med køkkener og armaturer

I vores køkkenudstilling oplever du forskellige udstillere, der hver især har sit speciale. Vi har blandt andet MIFApladen som udstiller en snedkerkøkkenløsning og som kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte bordplade, til dit nye køkken. Form Køkken fremviser også et snedkerkøkken med de klassiske fingertappede samlinger, der holder år efter år. Desuden kan du opleve en køkkkenløsning fra Bessmann Køkken som har et af Danmarks største sortimenter indenfor elementkøkkener eller ReKitchen, som kan hjælpe med at renovere dit eksisterende køkken og erstatte de gamle låger med nye. Vi har også udstillere, der har innovative løsninger til dit køkken, for eksempel Quooker, der har udviklet en vandhane, der både kan lave koldt, kogende og tilmed brusende vand.

Køkkenarmaturer fra alle de førende leverandører

I Byggecentrums køkkenudstilling kan du opleve køkkenarmaturer fra mange af de førende leverandører. Køkkenarmaturet er et essentielt element i dit nye køkken – og det er vigtigt, at I finder et køkkenarmatur, der passer perfekt ind i jeres køkken. I Byggecentrum har vi en masse køkkenarmaturer udstillet fra flere af de førende leverandører, heriblandt Vola, Grohe, BØRMA, HansGrohe, K. Neerskov og QTOO, der alle giver deres bedste bud på et køkkenarmatur til netop dit køkken. Derudover har vi også Quooker som udstiller – der fremstiller køkkenarmaturer, lidt udover de sædvanlige – de kan nemlig producere både koldt vand, kogende vand og danskvand.

udstilling-inde-køkken-05
Udstilling-Ude-fritidshus-køkken

Gennemgribende renovering af dit køkken

Ønsker du at foretage en gennemgribende renovering af dit køkken, så kan du få hjælp i Byggecentrums Byggeråd samt Bedre Bad og Bedre Energi. Byggerådet kan rådgive og vejlede dig, når du skal renovere dit køkken, uanset om det drejer sig om vvs-udfordringer eller skabsplads.

udstilling-inde-køkken-06

Produkter og designs til køkkenet i vores køkkenudstilling

I køkkenudstillingen i Byggecentrum kan du finde en masse inspiration og nye idéer til dit køkken. Køkkenudstillingen er en væg-til-væg udstilling, hvor du kan opleve en række leverandørers bud på hvordan et moderne køkken ser ud. Du kan blive inspireret af farver, bordplader, smarte gadgets og meget andet.

Udstilling-Inde-køkken-bessmannkøkken-01

Oplev dit nye køkken

Køkkenudstillingen i Byggecentrum er lavet til dig. Her må du røre, kigge og afprøve alt – lige fra materialerne og overfladerne, til greb og vandhaner. Er de nemme at betjene? Er det af god kvalitet? Alt hvad du går forbi i vores køkkenudstilling er til for din, og de andre gæsters skyld. Vores udstillere viser et udsnit af deres køkkenløsninger, så hold dig ikke tilbage, når du er på udkig efter dit nye drømmekøkken.

Udstilling-Ude-fritidshus-køkken-01

Nyd en god kop gratis kaffe

Tag en gratis kop kaffe eller the med rundt i udstillingen, mens I kigger på de mange udstillede byggeprodukter, byggematerialer og byggeløsninger – Eller nyd den i ro og mag i vores foyer eller caféområde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi tilbyder altid gratis adgang, parkering og en god kaffe, når du besøger vores udstilling.

Byggecentrum | Hindsgavl Allé 2 | 5500 Middelfart

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på tlf: 70 12 36 00

huset indvendigt
Skip to navigation