Skip to content
15. Februar 2018
Boligtrends, Byggeudstilling

Få ny stil i boligen med anderledes nye flader

Foråret nærmer sig og i takt med, at lyset vender tilbage, øges trangen til, at der skal se noget nyt i boligen. Nye farver, nye materialer – ja, måske endda en helt ny stil. Men er det ikke nok for dig at skifte sofapuderne og tilføre lidt nye nips til hjemmet, så kommer her et par bud på, hvordan du skaber en helt ny stil ved at udskifte de indvendige flader i boligen.

Vægpaneler – klik, klik, klik, done!

Vægpaneler er den nye og nemme måde at udskifte væggenes udseende i fx køkken eller på badeværelset. Det kan sammenlignes med det såkaldte klik-gulv, for i stedet for, at du skal sætte hver enkelt flise op, så leveres eksempelvis vægpanelerne Fibo fra A. Rindom i målene 60 x 240, hvilket gør dem nemme at tilpasse orindomg montere.

Som en lille ekstra gevinst, er Fibo vægpaneler desuden godkendt efter Byggebranchens Vådrumsnorm, hvilket betyder, at der ikke skal bruges tid på at arbejde med fx vådrumsmembran, når de opsættes.

Vægpanelerne findes i over 700 designs og forskellige typer af overflader og med flisevarianter helt ned til mosaikstørrelse. Der skulle derfor være rig mulighed for at finde et design, der matcher din nye boligstil.

Trælofter (og vægge) helt fri for laster og knaster

Måske har du tidligere oplevet hvide trælofter, som pludselig ikke var helt så hvide pga. gule pletter de steder, hvor der er knaster i træet?

Det kan nu undgås. Huntonit panellofter fra A. Rindom har gennemgået en speciel proces, hvor træet først skilles ad til fibre – og derefter samles igen under et højt tryk.
Det kunne lyde som noget, der ikke minder om træ efter forarbejdningen, men produktansvarlig Per Nielsen fra A. Rindom fortæller, at forarbejdningen er naturlig, da ”limen”, der binder træet sammen er stoffet lignin, der findes naturligt i træet.

Panelerne har desuden samme udseende, som almindelige 5 tommers profilbrædder – blot uden en eneste knast.

Ps.: Og så har Huntonit-panelerne opnået Dansk Indeklima-mærkning i den bedste klasse hos Teknologisk Institut og anbefaling fra NAF (Norges Astma og Allergiforbund).

Skip to navigation