Skip to content
A. Rindom A/S forhandler kvalitetsbyggematerialer gennem Tømmerhandler og Byggemarkeder i Danmark fra danske, norske og europæiske fabrikker. Det er af stor vigtighed for både Huntonit og Fibo Trespo, at indemiljø og bæredygtighed er i fokus. – Derfor er Huntonit og Fibo Trespo både indeklimamærket og anbefalet af det norske astma- og allergiforbund. Se vores stand i Byggecentrum – Danmarks største byggeudstilling og besøg vores hjemmeside rindom.dk.
AcuWood akustikpaneler til vægge og lofter Sig farvel til baggrundsstøj med de smarteste akustikpaneler på markedet. Panelerne designes i både standard- og specialmål, og de kan fremstilles med udskæringer til stikkontakter og lampeudtag. Herudover fås de i flere forskellige typer træfiner og kan lakeres i alle ønskede farver. AcuWood-panelerne dæmper akustikken i et rum med over 50 procent, hvilket placerer dem blandt de mest lydabsorberende akustikpaneler på markedet. Oplev et udvalg af AcuWoods akustikpaneler i vores i udstilling i Byggecentrum – Danmarks største byggeudstilling
Med en pavillon fra Ahlnor har du et hyggeligt samlingssted for familie, venner og naboer, eller du kan sidde helt for dig selv og nyde udsigten til haven. Vi installerer gerne pavillonen på et anvist sted. Vi forestår hele arbejdet lige fra nedgravning af sokkelsten, så det kan tage nogle få timer, til pavillonen er klar til brug. Ahlnor havepavilloner er tegnet og udviklet af erfarne byggefolk og er et 100 % danskfremstillet produkt fra eget værksted i Christiansfeld ved Kolding.
Drøm løs – Aluhouse bygger det Aluhouse er specialister indenfor udestuer, vinterhaver, overdækninger samt folde- og skydedøre. Aluhouses ambition er altid at tage udgangspunkt i hvad du ønsker, og at hjælpe dig fra start til slut. Alle produkter fremstilles i Nordeuropa, og virksomheden er danskejet. Hvorfor skal du vælge et produkt fra Aluhouse? Aluhouse speciallaver overdækninger efter mål, og tilbyder mange forskellige stilarter Aluhouse tilbyder et stort udvalg af kvalitetsoverdækning i en bred vifte af designs Monteringsmaterialet er af høj kvalitet og kommer i RAL farver Aluhouse har et stort udvalg af forskellige tagbelægninger Aluhouse har mulighed for at montere integreret LED-lys med fjernbetjening direkte i spær Hvis man ønsker at montere sit produkt selv, så har Aluhouse en detaljeret vejledning til selvmontering Alle Aluhouses produkter er holdbare og bæredygtige Lav vedligeholdelse og nem rengøring af produkter Aluhouse tilbyder 10 års garanti på alle deres produkter   Kom forbi Byggecentrum og se Aluhouse’s store udendørs stand, hvor en masse af deres produkter er udstillet.
Alument Outdoor er specialister løsninger til terrasser både på parcehuset, rækkehuset, tagterrassen, penthouselejligheden samt hos caféer, barer og restauranter. Vi skaber unikke, tilpassede løsninger, som giver dig flere timer og bedre udnyttelse af terrassen –  hver dag. Vi tilbyder terrasseoverdækninger, solafskærmning, vindafskærmning, og glasinddækning i foldeglas, skydeglas og faste glaspaneler. Vores produkter omfatter bl.a. Pergola med justerbare og motoriserede lameller Integreret fjernbetjent lameltag Glastag Mobil solafskærmning Foldeglas Skydeglas Glasværn Udvendig solafskærmning Du vælger blot den løsninger, der passer til dine ønsker og behov. Vores løsninger kan nemt kombineres med vidt forskellige stilarter – lige fra det traditionelle til det mest moderne. Hos Alument Outdoor står vi klar med seriøs og professionel rådgivning og sammen finder vi den løsning, som passer til netop din bolig. Vores udstilling er bemandet alle lørdage & søndage fra 10.00-16.00 fra uge 12 til og med uge 42. Uden for disse uger er der mulighed for at booke en personlig fremvisning i hverdagene i tidsrummet 8.00 – 16.00. Kontakt os på 30 361 609. Se video fra udstillingen i Byggecentrum i Middelfart:
Anlægsgartnerfirmaet Tefax har siden 1984 leveret løsninger inden for beplantning, belægning, pleje og vedligehold og kloakservice for kunder over det meste af Danmark. Vi har udført rækkevis af forskellige opgaver til forskellige typer kunder. Vores kunder er både virksomheder og større organisationer, såsom Tivoli i København og private haver i vores hjemkommune, Fredericia. Ens for alle vores kunder og opgaver er, at vi løser dem i en positiv ånd med de gode jyske købmandsgoder for øje. Hos Anlægsgartnerfirmaet Tefax er vi alle kvalitets- og traditionsbevidste, men vi har stadig øje for det innovative og moderne.
Op ad trappen med AP Botved AP Botved sælger udstyr og maskiner til at hjælpe folk, der ikke selv kan komme ind og ud af bygninger, fra sengen til kørestol, på toilettet, op- og ned ad trapper og meget mere. Botveds mission er at sikre bedre muligheder og større livskvalitet for bevægelseshæmmede og de ønsker at øge tilgængeligheden i både det private- men også det offentlige rum. En af hjertesagerne  for Botved er at passe på klimaet, og har blandt andet en målsætning om at blive CO2 neutrale inden 2030, og derfor arbejder de målrettet med en række initiativer. I AP Botveds stand i Byggecentrum har du mulighed for at opleve deres unikke stolelifte, der hjælper bevægelseshæmmede med at komme op og ned ad trapper. Det kan både være handicappede, kronisk syge eller ældre mennesker, der af den ene eller anden årsag ikke kan komme op ad trappen. Kom forbi AP Botveds stand i Byggecentrum og se produkterne foran dig – eller læs meget mere lige her.
Arte Glasbyg står for salg og rådgivning af tilbygninger. Ønsker I en tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave eller pavillon, kan I få et uforpligtende besøg og en dialog med vores byggerådgiver. Vores byggerådgiver ser på husets muligheder, hører jeres ønsker og fremlægger et spændende forslag.
Om Bedre Bad – Bedre Energi Bedre Bad – Bedre Energi er Danmarks største frivillige kæde for VVS- og energiinstallatører. Vi har medlemmer over hele landet og er specialiseret i VVS-arbejde, badeværelser og sanitet generelt. Derudover er vi også specialister i energioptimering og har stort fokus på miljøet og den grønne opvarmningsform i vores rådgivning til vores kunder. Vi ser det som vores fornemste opgave at give dig topprofessionel rådgivning, sparring og inspiration, når du skal beslutte dig for nyt badmiljø eller energikilde til hjemmet. Bedre Bad – Bedre Energi Centret i Byggecentrum I Byggecentrum finder du i Bedre Bad – Bedre Energi Centret et vælg af badeværelsesprodukter. Vi har de nyeste og smarteste toiletter fra de kendte mærker. Du finder ergonomiske og flotte håndvaske og stilsikre armaturer til både badeværelset og køkkenet. Du finder i Centret i Byggecentrum også badeværelsesmøbler og relaterede produkter til badeværelset såsom spejle, forskellig belysning og bruseafskærmninger. Værd at nævne er, at alle vores badeværelsesmøbler er skabt til vådrum. Dvs., at deres materialer er tiltænkt, at de skal kunne tåle den høje luftfugtighed på badeværelset. Prøv det! Har du lyst til at prøve et af de nyeste og mest hygiejniske douchetoiletter med bidet og lufttørre-funktion, så kom og besøg Bedre Bad – Bedre Energi Centret i HUSET. Her har du mulighed for at testkøre toiletterne. Den totale løsning indbefatter det hele Når du indleder et samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi, så køber du ind i kompetent sparring og vejledning – både i forhold til energiniveau og komfort. Derudover så køber du kvalitetsprodukter, som bliver leveret og installeret af en professionel fagmand. Du er sikret korrekt installation og efterfølgende oprydning. Når produktet er installeret, er det en komplet løsning, som er 100% klar til at blive taget i brug. Tilbage står du med en garanti på korrekt udført arbejde. Besøg kædens hjemmeside hvor du finder masser af inspiration til mange intelligente badeværelses- og energiløsninger. Alle vores priser er inklusive: Produktet Levering Installation Oprydning og fjernelse af demonstrerede komponenter Garanti – på produktet og på korrekt udført arbejde Partnerne bag Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart. Centret er bemandet: Få råd og vejledning af vores Indretningskonsulent eller vores VVS-installatør / Certificeret Energi i Centret: Mandag                                       kl. 10-17 Tirsdag                                         kl. 10-15 Onsdag                                        kl. 10-15 Torsdag                                        kl. 10-17 Fredag                                          kl. 10-15 Søndag                                         kl. 10-15 Se evt. ferier og de nyeste opdaterede bemandingstider her.
Hos Bessmann Køkken finder du Tysklands førende køkkenproducenter, og vi tør godt sige, at vi har noget at vælge mellem. Vi forhandler bl.a. CO2-neutrale og bæredygtige køkkenløsninger. Hvis du allerede nu er interesseret, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Læg mærke til, at vi parallelimporterer hvidevarer fra Tyskland, og det er grunden til, at vi kan tilbyde meget konkurrencedygtige priser.
BLÜCHER – specialist i afløb og afløbssystemer BLÜCHER er din specialist i afløb og Europas førende producent af komplette afløbssystemer i rustfrit stål. Vi udvikler og forbedrer konstant vores afløbsløsninger til bortledning af spildevand gennem know-how, service og sund fornuft og til gavn for vores kunder herhjemme og i hele verden. Den ekspertise, som vi har opnået gennem mere end 55 år på det globale marked for afløbsløsninger, omsætter vi i praksis. Samtidig er vi i front med udvikling af nye produkter og moderne produktionsmetoder. BLÜCHER spiller en aktiv rolle i udformningen af nye globale standarder for afløbsprodukter, og samtlige produkter er testet og godkendt i henhold til branchens strengeste standarder. Til badeværelset tilbyder vi afløb og baderumsrender i moderne, stilrent design. Alle vore produkter er fremstillet i rustfrit stål, så du er garanteret høj kvalitet, lang levetid og et minimum af vedligeholdelse.
Børma er en traditionsrig dansk producent af kvalitetsprodukter til det danske badeværelse. Børma har tilknyttet en række internationale anerkendte designere, så badeværelset kan få et lækkert og innovativt udtryk.
Ny udstiller – siden er under opbygning.
Briiso facadesystem Briso er et bæredygtigt og rationelt facadesystem i tegl til energirenovering og nybyggeri, der består af danskproducerede enkeltkomponenter i form af blandt andet PIR-isolering og teglskaller. PIR-isolering er en relativ ny medspiller i den danske byggebranche og er kendetegnet ved en meget høj isoleringsevne (Lambdaklasse 24,8). PIR-isolering har en høj brandmodstandsevne samt en høj trykstyrke.   Du skal vælge Briiso, hvis du vil have: Et bæredygtigt produkt En stort set vedligeholdelsesfri facade Arkitektonisk frihed til at kombinere murstenstyper og -formater Hurtig og nem montering Ergonomisk venlige og lette produkter Smalle murkonstruktioner
BV Trappen har produceret trapper siden 1988 og er i dag den største trappeproducent af danskproducerede trætrapper. Trapperne bliver produceret på vores fabrik i Thy, hvor en professionel og omkostningseffektiv produktion sikrer både høj kvalitet, kort leveringstid og markedets bedste priser. Vi tilbyder et stort udvalg af trætrapper tilpasset ethvert hjem. Din BV Trappe kan skræddersys nøjagtig efter behov – herunder sammensætningen af gelænder samt valg af træsort og overfladebehandling. Vi tilbyder ligeløbstrapper, kvartsvingstrapper, halvsvingstrapper og hemsetrapper – alt produceres efter dine mål og ønsker. Med et flertal af muligheder og tilvalg dækker vi langt de fleste trappeønsker. Vi tilbyder alt fra de enkle standardløsninger i træ og over til de mere eksklusive designløsninger med glas og stål. Vi tager hånd om hele processen – lige fra rådgivning og opmåling til levering og montering! Besøg vores stand i Byggecentrum, hvor du kan se, røre og fornemme kvaliteten på vores trætrapper. Du kan desuden tage din gulvprøve med og holde op mod et udpluk af vores træprøver på standen. På vores hjemmeside www.bv-trappen.dk kan du blive inspireret i vores gallerier. Har du brug for hjælp kan du kontakte BV Trappen på 9794 5711 eller info@bv-trappen.dk. Vi laver gerne et uforpligtende trappetilbud på din drømmetrappe. BV Projekt – merværdi til dit byggeprojekt Hvert år vinder vi mange projekter på grund af vores store projekterfaring. BV Trappen tilfører masser af merværdi til store byggeprojekter, og vi har stor erfaring i at levere skræddersyede trapper til nybyggerier. Vi har et koncept, der skaber tryghed hos bygherre og byggeledelsen. Med BV Projekter tilbyder vi også professionel projektledelse, så byggefirmaerne ikke skal bekymre sig om trapperne til deres projekt. Det ansvar påtager vi os, og vores industrialiserede produktion matcher de store byggefirmaers behov. Hos os er byggeprojekter opdelt i tre faser: Planlægningen, selve ordren og den efterfølgende service. I planlægningsfasen rådgiver vi bygherrer om mulige trappeløsninger, og vi kommer naturligvis også ud på projektet og måler alt op, ligesom vi påtager os projektledelsen for trapperne. Når vi er enige om løsningen til et projekt, bliver trapperne produceret på vores fabrik i Thy. Her går vi naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten, hvilket vores medlemskab af Dansk Trappe Kontrol er en garanti for. Og så fragter vi de færdige trapper ud i egne biler, lige som de kan blive monteret af vores egne, erfarne montører – det giver bygherrerne en stor sikkerhed.
Slip for kalken med silkeblødt BWT vand Med BWT vand investerer du ikke alene i dit hjem, du køber også en nemmere hverdag og mere tid til dig selv. I din nye hverdag er det slut med stive håndklæder og tilkalkede vandhaner. Rengøringen er ikke længere hårdt arbejde, og dit vasketøj bliver mærkbart blødere og bevarer farverne. Med BWT vand bliver din hverdag nemmere, og fordelene er mange. Besparelserne er også til at tage og føle på, når dine husholdningsapparater bruger mindre energi, men er mere holdbare, fordi kalkaflejringerne ikke længere trænger sig på. Også miljøet nyder godt af investeringen, da du med blødgjort vand kan halvere dit forbrug af sæbe og rengøringsmidler. Læs mere BWT anlæg på www.bwtvand.dk Om BWT Danmark Vand er vores mission, og siden 1975 har BWT i Danmark behandlet vand til professionelle og private. Derfor kan vi med stolthed kalde os for vandeksperter på alle områder. Med silkeblødt BWT vand i din vandhane er du og dit hjem i trygge hænder. Landsdækkende BWT service Med landsdækkende service og et netværk bestående af egne BWT serviceteknikere med høj faglighed, står vi altid klar med en hjælpende hånd. Vi tilbyder to typer tryghedsaftaler, hvor du frit kan benytte dig af vores service og ekspertise afhængigt af dit behov Få en 2 års gratis tryghedsaftale Når du registrerer dit nye blødgøringsanlæg, får du automatisk en to års gratis Trygheds Plus aftale. På den måde skal du hverken bekymre dig om kalk eller uforudsete udgifter. Du registrerer dit BWT anlæg nu på www.mit.bwt.dk
CBI Danmark er en kerne af engagerede medarbejdere, som hver især har års erfaring med rådgivning, byggeri, renovering, ingeniørvidenskab og bæredygtig forretning. Den bruger vi til at skabe de bedste løsninger til ethvert isoleringsprojekt – stort som småt – inden for både nybyggeri og renoveringsprojekter til private og i det offentlige. Vi er leverandør af Isocell papirisolering og vi har et landsdækkende netværk af + Partner isolatører, som udfører isoleringsopgaver. Udover isolering er vi leverandør af undertage, dampbremser, dampspærrer og ventilationsplader. Med vores produkter har du mulighed for at vælge en sund og bæredygtig løsning til dit hus. På vores udstilling i Byggecentrum kan du bl.a. se en model med vores produkter; og du kan tage en prøvepose med Isocell papirisolering med hjem. Det er et blødt og lækkert materiale, som ikke klør eller kradser på huden. – Og så lægger det sig tæt om alle rør og samlinger; dermed kommer du ikke til at døje med kuldebroer.
Tidløst smukke facader Cedral tror på smukke, holdbare hjem – og derfor skaber de facadebeklædning, af den allerhøjeste kvalitet, som passer perfekt ind i dit hjem, og som holder hele livet. Cedral producerer facader af fibercement, som er meget miljøvenligt, og som kombinerer det bedste indenfor videnskab og naturen. Fibercement er fremstillet af sand, cement, cellulosefibre og vand, og så giver det mulighed for en stærk og effektiv beklædning, der tilføjer værdi til dit hjem. Besøg Cedrals stand i Byggecentrum og oplev den flotte facadebeklædning med egne øjne.
Vi hjælper dig med at bygge bedre Cembrit er blandt Europas førende producenter af slidstærke byggematerialer til tag og facade i miljøvenlig fibercement. Byggematerialer i fibercement har særdeles populære egenskaber, herunder begrænset behov for vedligeholdelse, høj kvalitet og lang levetid. Cembrits facade- og tagløsninger giver spændende og moderne muligheder til både nybyg og renoveringsprojekter. Cembrits produktgaranti er en af markedets stærkeste garantier. Læs mere på cembrit.dk Fibercement – et godt mix af egenskaber Cembrits produkter i miljøvenlig fibercement er brandhæmmende og har en unik evne til at modstå de danske vejrforhold. Én af fibercementens mest populære egenskaber er, at det bevarer sit udseende og styrke i årevis – med minimal vedligeholdelse. Produkter i fibercement er forholdsvist lette og dermed nemme at montere. Samtidig er de kendetegnet ved en stor modstandsevne over for ydre påvirkninger. Det giver mange muligheder til dit byggeprojekt. På Cembrits stand kan du opleve: – Cembrits vedligeholdelsesfrie tagløsninger, der giver dig mange muligheder for et flot og holdbart tag. Gå på opdagelse i Cembrit Toscana, bølgeplader og skifertag. – Cembrits moderne og holdbare facadeplader. Skal det være farverigt, have en speciel tekstur, være farvebestandigt eller opnå en spændende patinering? Valget er dit. – Cembrits populære planker, som er den ideelle løsning, hvor ønsket er flot finish, lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse.
Centrum Fliser er leveringsdygtig i de nyeste italienske fliser og klinker til vægge og gulve fra de førende producenter. Vi er ligeledes leveringsdygtige i granitbordplader og marmor samt skifer til yderst konkurrencedygtige priser. Vi sælger fliser, klinker, granit, marmor, travertin, skifer og teglfliser til både professionelle håndværkere og til private.
Oplev mulighederne med fleksibel beton Conteco er fleksibel beton, der bringer det urbane udtryk ind i din bolig. Den unikke betonbehandling kan påføres på alle tænkelige overflader – hvad end du drømmer om et råt betongulv, en livlig endevæg, eller et badeværelse i bedste New Yorker stil. Conteco er desuden MK og ETA-godkendt til vådrum, hvilket sikrer både dig og dit projekt. På Conteco-standen i Byggecentrum kan du opleve de forskellige overflader og udtryk, og få et indblik i de uendelige muligheder med Conteco. Beregn prisen på dit projekt: Du kan allerede nu, let beregne prisen på dit drømmeprojekt. Brug blot vores produktberegner på og få en pris med det samme. Vil du vide mere? Har du brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på info@conteco.dk eller på tlf. +45 53 65 08 80. Du kan selvfølgelig også finde os på Facebook eller Instagram, hvor vi jævnligt deler inspirerende indhold med vores følgere. Conteco Beton kan fx påføres dine gulve.  Foto: Conteco.
Under opbygning
Cupa Danmark udvikler, producerer og sælger kvalitetsskifer til tag- og facader, og leverer derudover naturstensprodukter af høj kvalitet til dansk byggeri. Alle produkterne fra Cupa Danmark gennemgår en kvalitetskontrol, som sikrer høj kvalitet. Derfor holder et tag med naturskifer fra Cupa Danmark i mindst 100 år. Skifer fra Cupa Danmark er 100% naturmateriale, som både fungerer godt indendørs og udendørs. En anden mærkesag for Cupa Danmark er miljøet – de bidrager til at sikre verdens bæredygtighed og miljøet, ved at tilbyde naturlige- og økologiske produkter – hele vejen fra produktion til levering, vælger Cupa Danmark den mest miljøvenlige løsning. Kom forbi Cupa Danmarks stand i Byggecentrum og se deres produkter af natursten og skifer.
Dansani er en af Europas førende leverandører af baderumsmøbler og tilbehør til badeværelset. Dansani er etableret i 1983. Målet har fra starten været at levere kvalitetsprodukter i dansk design til badeværelset. Det betyder, at vores ansatte er højt specialiserede fagfolk, der ved, hvad det kræver at udvikle produkter til badeværelser samt producere og markedsføre dansk design i høj kvalitet.
Du lægger måske ikke altid mærke til os, men vi er faktisk at finde rigtig mange steder. Vi udfører vejvedligeholdelse på større og mindre veje og udfører desuden mange opgaver hvor æstetik er i højsædet. Vi er den diskrete finish, der skaber sammenhæng – forbinder de smukke bygninger med landskabet og fremhæver arkitekturen og æstetikken. Vores arbejde betyder, at vi kommer rundt til mange flotte og spændende steder i både Danmark og vores nabolande. Vi tager os af alt fra mindre reparationer til større projekter, med fokus på miljø og æstetik.  
Solsikring.dk – Dansk Solafskærmning og Sikring På vores udstilling i Byggecentrum finder du et stort udvalg af solafskærmning til alle formål. Det er desværre ikke alt, vi har fået plads til, men skulle der være noget, du ikke kan finde, så ring endelig til os. Vi har igennem de sidste snart 20 år, prøvet rigtig mange forskellige ting, og vi kan helt sikkert sammen finde en løsning. Vi får vores produkter direkte fra Europas førende leverandører. Alt er testet til at kunne klare vores (til tider) hårde danske klima. Vi har løsninger indenfor: ● Markiser ● Terrasseoverdækninger ● Pergolamarkiser ● Solscreens ● Persienner ● Parasoller ● Glasvægge ● Glastage ● Indvendige gardiner Markiser Hos os finder du, synes vi selv, de flotteste kvalitetsmarkiser på markedet importeret direkte fra Weinor i Tyskland. Weinor er én af Tysklands største producenter af markiser. De udmærker sig især på designet, som altid er superskarpt. Når du bestiller en markise hos solsikring.dk, så får du hele 10 års garanti på markisearmene. Vi har både små markiser, der lige passer til en altan, eller de helt store, som kan overdække helt op til 48 m2 i et stykke. Parasoller Vi fører et stort udvalg af parasoller i god kvalitet fra Glatz i Schweiz. Glatz har igennem mange år specialiseret sig i at lave parasoller til mange forskellige formål. Den største, vi kan klare, er 8 meter i diameter, så mon ikke den kan dække dit behov. Terrasseoverdækninger Vil du have en fast overdækning af din terrasse, så har vi flere forskellige løsninger. F.eks. en pavillon med lameltag fra Renson. Når du gerne vil have sol, åbner du blot lamellerne, og nyder solens varme stråler. Skulle der komme regn, så lukker det vandtætte tag automatisk. Vi har også flere forskellige typer af glastage til overdækning af terrassen. Det kunne f.eks. være det helt nye glastag Terrazza Pure fra Weinor. Terrazza Pure har et flot kubistisk look, der passer særdeles godt til nyere kubiske huse, også til huse hvor der er et lavt udhæng er Terrazza Pure et godt valg, da der ikke behøves en meget høj montagehøjde. I alle vores terrasseoverdækninger er det muligt at lukke siderne. Enten med glasvægge, solgardiner, skydelåger i træ eller en helt anden løsning. Alt designes efter dine ønsker Du finder ikke nogen standardløsninger her. Alt bliver fremstillet specielt til din opgave! Det betyder, at du frit kan vælge lakering og markisedug ud fra vores store udvalg. Hvis du har spørgsmål til noget, så ring endelig til os, hvis standen ikke er bemandet. Vi kommer gerne forbi og besøger dig på din adresse, så vi sammen kan finde en optimal løsning. Den gode vejledning er altid gratis! Se vores profilbrochure    
Få et godt indeklimaet i hjemmet med boligventilation Med Dantherm boligventilation får du frisk luft og et godt indeklima, og så er det ovenikøbet dansk design produceret i Danmark. Vores ventilationsanlæg er velegnede til både nybyggeri og renovation og er udviklet med afsæt i mange års erfaring og ekspertise inden for optimering af indeklima. Dantherm ventilationsanlæg opfylder alle bygningsreglementets krav til et lavt energiforbrug i nye energioptimerede boliger og sikrer et behageligt indeklima i hjemmet. Fordele ved Dantherm boligventilation: ● Høj varmegenvindingsgrad på op til 96 % ● Energiklasse A eller A+ ● Let filterskifte ● Lavt energiforbrug ● Lydsvag drift ● Flot og funktionel fjernbetjening i tidløst design ● Styring med både kontrolpanel og Dantherm app Vores standardløsning, HCV/HCH, opfylder energiklasse A. Ved at tilslutte en CO2 sensor (via HAC 1 tilbehørsstyring), som placeres i boligens alrum eller soveværelse, opfylder HCV/HCH varmegenvindingsanlæg energiklasse A+. Nedenfor kan du se to korte videoer om den rette boligventilation til din bolig. Ventilationsanlæg ideel til lejligheder og parcelhuse på op til 240 m2 Dantherm HCV 400 anlægget passer perfekt ind i et 60 x 60 cm skab og er med en varmegenvindingsgrad på over 90 % særdeles effektivt. Der kan skiftes elektronisk mellem højre- og venstreinstallation, og anlægget er tillige forberedt til at kunne lave indblæsning til et gulvfordelingssystem. Som med alle andre boligventilationsanlæg i HCV 100-serien finjusteres HCV 400 nemt, når anlægget indreguleres, så det yder optimalt i enhver bolig. HCV 400 fås med entalpiveksler, som genvinder såvel varme som fugt meget effektivt og resulterer derfor i en betydelig reduktion af energiforbruget. Samtidig gavner det boligen, da en løsning med entalpi modvirker udtørring af boligen i vinterhalvåret og affugter indsugningsluften i sommerhalvåret. Boligventilation til parcelhuse på op til 450 m2 Dantherms fire anlæg i HCV 100-serien er ideelle til lejligheder og parcelhuse på op til 450 m2. Nøgleordene er energieffektive modstrømsvekslere med mulighed for entalpi, indbygget behovsstyring, mulighed for elektronisk skifte fra venstre- til højre-setup blot ved tryk på en knap og hurtig finjustering til optimal ydelse af anlægget. Dertil kommer en perlerække af smarte tilvalgsmuligheder. For slutbrugere giver Dantherms Residential App mulighed for at fjernstyre driftstilstande og en masse andet direkte fra smartphonen i alle vores ventilationsanlæg. Boligventilationsguide Læs vores nye boligventilationsguide for professionelle og få hjælp til valg og placering af anlæg, installation, indregulering og meget mere. Hent boligventilationsguiden Kontakt os, hvis du vil vide mere.
Besøg Decoflame ApS’ udstilling i Byggecentrum – og få en introduktion til biopejse Decoflame ApS – som er smukt beliggende i Vestbjerg, Nordjylland – designer og producerer biopejse til private såvel som til virksomheder, herhjemme og til udlandet. Med fokus på design, kvalitet og sikkerhed skaber virksomheden et levelangt produkt, der bringer glæde i mange år fremover. Udvalget af biopejse er stort, og der er flere muligheder til både renoverings- og nybyggeriprojekter, hvor der kan skabes flotte, visionære løsninger. Decoflame har biopejsen, der giver rummet både karakter og en hyggelig atmosfære. Til din nye yndlingsplads …    
Danmarks største og uafhængige portal for nybyggere DIT NYBYGGERI er danske nybyggeres foretrukne medie med et årligt besøgstal på 250.000 brugere. Vores mission er at gøre det lettere og mere gennemskueligt, at være nybygger. At gøre nybyggere mere oplyste i dialogen med arkitekten, byggefirmaet, kommunen og banken. DIT NYBYGGERI blev startet i 2017 af Bo Dahl Andersson, som selv har været nybygger af 2 omgange. Det er en kompliceret proces at bygge nyt, uanset om det er et helårshus, sommerhus eller en tilbygning. Mange oplever processen som krævende, og der skal tages en masse store beslutninger før og under byggeriet. Samtidig er det ofte den største økonomiske investering i de fleste nybyggeres liv. For dem er der faktisk meget på spil. Muligheden for at bygge deres drømmehus indenfor deres godkendte budramme. DIT NYBYGGERI har samlet alt information om et nybyggeri, så de danske nybyggere bliver klædt bedst muligt på til at træffe de beslutninger, som de også er glade og tilfredse med 10 år ude i fremtiden. DIT NYBYGGERI har indgået en aftale med Danmarks største byggeudstilling Byggecentrum. Sommeren 2020 åbner vores stand på udstillingen og herfra distribueres viden om nybyggeri til byggeudstillingens besøgende. Helårshuse, sommerhuse og tilbygning Vidensportalen på DIT NYBYGGERI er inddelt i 3 hovedkategorier: Helårshuse, Sommerhuse og Tilbygning. Mere end 300 artikler guider nybyggerne igennem byggeriets faser. En søgefunktion, gør det muligt for dem at finde artikler med helt konkrete emner. Hver kategori har individuelle menuer og faser, som følger et typisk forløb for en nybygger – fra drøm til indflytning. Et potentielt nybyggeri er selvfølgelig meget interesseret i at vide hvad det koster, at bygge nyt hus, sommerhus eller tilbygning. For at imødekomme dette spørgsmål har vi lavet et interaktivt program, der giver nybyggerne et indblik i hvad deres drømmeprojekt løber op i. Her får nybyggerne en vedledning i hvad de forskellige tilvalg koster dem. De kan således ”forhandle” med programmet og herigennem finde frem til en estimeret pris for deres byggeprojekt. Disse forudsætninger kan de, med fordel, tage med videre i processen, når de skal indhente priser fra 2-3 byggefirmaer. Det gør det lettere for byggefirmaerne at beregne deres pris og afgive deres tilbud, da kunden allerede har lavet der til- og fravalg, og dermed er mere afklaret i forhold til deres godkendte budget i banken. Mange byggefirma oplever, at nybyggerne har urealistiske forventninger til prisen, da det kommer bag på dem, hvad de forskellige tilvalg reelt koster. Årbog DIT NYBYGGERI har nu også et forlag, der hvert år udgiver en eksklusive Årbøger, der samler de mest læste artikler i en publikation. Årbogen udkommer hvert år til januar og er på mellem 150 og 200 sider. I 2021 udkommer den i hele 4 udgaver. Én udgave for hver af nybyggerkategorierne; helårshuse, sommerhuse og tilbygning samt én Årbog for Interiør/Exteriør. Sidstnævnte samler produktnyheder og de seneste trends indenfor byggematerialer, så nybyggerne kan få et overblik over de muligheder, der kan gøre deres nybyggeri unikt og personligt. Årbogen kan downloades fra Dit Nybyggeri.dk som e-bog, og kan desuden købes online i et eksklusivt trykt eksemplar med hurtig og effektiv levering til adressen med GLS eller DAO. Søgeportalen for nybyggeri Flere brugere på Dit Nybyggeri.dk har udtryk et ønske om et samlet overblik over byggefirmaer. Flere er trætte af at Google rundt, da det ofte er de samme byggefirmaer, der dukker op i søgeresultaterne. På den baggrund lanceres Danmarks største søgeportal for nybyggere. Søgeportalen gør det f.eks. muligt hurtigt at få et samlet overblik over alle de professionelle byggefirmaer, der kan tilbyde totalentrepriser.
Drømmer du om… En ny udestue/havestue, en ny overdækning eller en ny tilbygning? Måske drømmer du om at forbedre eller renovere din eksisterende udestue/havestue, overdækning eller tilbygning? Så er DU NORD klar til at hjælpe dig. DU NORD kan hjælpe med at vælge hvilken type og model, der er bedst til dine behov. De kan hjælpe med at udvikle, inspirere og med at få byggetilladelse, så du kan starte dit nye projekt. Herudover kan DU NORD både levere konstruktioner, som du selv bygger, de kan levere konstruktioner, hvor du ‘medbygger’ – og de har mulighed for at levere og etablere færdige konstruktioner. Besøg DU NORDs stand i Byggecentrum og bliv inspireret til dit næste byggeprojekt.  
Duravit tilbyder at designe og prodcere dit drømmebadeværelse. Alt fra baderumsmøbler, porcelænsprodukter og spejle til 3D-indretninger af dit badeværelse online. Duravit hjælper dig med at skabe dit drømmebadeværelse, så kan føle dig helt hjemme.
Fritidshuse med indbygget frihed Ingen bygger flere individuelle fritidshus og sommerhuse i Danmark end EBK HUSE. Vi er et familiefirma med 46 års erfaring og mere end 7500 huse bag os. Vi tilbyder dig total tryghed gennem personlig ekspertrådgivning samt en lang række garantier for kvalitet og godt håndværk. EBK har altid et stort udvalg af attraktive fritidshuse. Du kan enten vælge et individuelt standardhus, hvor du selv påvirker udseende, indretning og materialer eller måske et hus, hvor du selv er arkitekten. Husene bygges af egne håndværkere og produceres på egen elementfabrik, hvilket sikrer høj kvalitet og kort periode på byggepladsen. Oplev 13 vidt forskellige fritidshuse på vores 4 permanente fritidshusudstillinger – se hvilke hustyper på www.ebk.dk  
EMCA Huset ejes og drives af bygningskonstruktør, Johnny Skøt Hansen, som har mere end 30 års erfaring med at opføre moderne fritidshuse.
Dansk design, der sikrer rindende vand i haven – året rundt Danske Eqi leverer brusere og vandposte til udendørs brug. Der er tale om enkle og stilrene designs, der er udviklet og produceret i Danmark. Når det gælder frostsikre udendørs brusere og vandposter skiller Eqi’s produkter sig ud I midten af 1990´erne designede Roland Thorsen de første produkter, simpelthen fordi han ikke selv kunne finde gode produkter på markedet. Siden da har han designet og produceret brusere og vandposte til både private og erhverv, alt sammen fra og omkring Hasselager ved Aarhus. ”Der er tale om et rent dansk produkt. Vi holder fanen højt ligesom de store danske møbelproducenter. Vores produkter er det ypperste i forhold til forarbejdning” siger udvikler Roland Thorsen.   Produkterne er b.la. fremstillet i massivt rustfrit stål hvilket betyder at produkterne er så godt som vedligeholdelsesfrie samt yderst robuste. Materialet tåler derfor rengøring med almindelige rengøringsmidler og den silkematte overflade vil med tiden få en let patina. Dermed vil produktet ældes med ynde, og holde i generationer. Desuden fremstilles et udvalg af produkterne også i kobber, som er et meget levende materiale der tager farve af omgivelser og miljø. Kobber er meget følsomt over for alle baser og syrer. Derfor er det bedste vedligeholdelsesråd; at gøre ingenting. Man kan evt. tørre det af med en blød tør klud. Med tiden bliver kobberet helt brunt, for senere at blive irgrønt med blanke brune flader, der hvor det bliver berørt jævnligt ved brug. Det samme gælder for messing som er det 3. materiale Eqi fremstiller produkter i. På Eqi’s udstilling i Byggecentrum kan man som ejer af et sommerhus, kolonihavehus, eller som én der bare gerne vil bruge sin have eller sit udeareal mere, søge inspiration og se de forskellige modeller. Der er udstillet et bredt udvalg af brusere, posteventiler og vandposte. Navnet Eqi, som udtales Ekvi, stammer desuden fra en grønlandsk gletsjer og skal oversættes som: Frisk vand fra kilden til dig.  
Etex Nordic A/S Etex Nordic A/S er en del af Etex Group – en global familieejet belgisk virksomhed, der på verdensplan beskæftiger mere end 14.500 medarbejdere. Etex Group opfandt og udviklede tilbage i 1905 de første fibercementløsninger og har mere end 100 års erfaring i at udvikle og producere bæredygtig facadebeklædning i fibercement af høj kvalitet. Vi har dermed specialiseret viden, som hjælper dig med at vælge mellem vores fordelagtige og bæredygtige løsninger – hvad enten der er tale om renovering eller nybyg, privat bolig eller sommerhus eller det store offentlige byggeri. Tilbage i 2005 købte Etex Group den danske virksomhed Ivarsson A/S, som var de første i Norden, der introducerede facade- og tagbeklædning i fibercement under produktnavnene Ivarplank og Ivarcem. I 2017 valgte Etex Group at tage skridtet fuldt ud, og udfase Ivarsson-navnet, for istedet at kalde virksomheden Etex Nordic. Sidenhen er virksomheden vokset og er i dag nordisk leverandør af facadebeklædning – stadig under den velkendte Ivarsson-kvalitet. I dag hedder vores produkter og materialer ikke længere Ivarsson til fornavn, men Cedral, der er facadebeklædning til private, og EQUITONE som er vores fibercementplader, der primært anvendes til facader på større byggerier. Produkterne er kun blevet endnu bedre med årene, da vi årligt investerer millioner af kroner i videreudvikling af vore fibercementmaterialer – til glæde og gavn for nordiske kunder – hvad enten der er tale om store offentlige byggerier eller private boliger. Derfor vælger flere Cedral og EQUITONE: – Bæredygtige produktion – Fuld miljøvaredeklaration – FSC certificerede cellulose fibre – Ubrændbart materiale (A2-s1, d0 – Minimal vedligehold – Over 50 års produktlevetid Kontakt os Hos Etex Nordic er vi klar med professionel rådgivning, og sammen finder vi den helt rigtige løsning til lige netop din bolig. For yderligere information kontakt os på +45 7366 1999, hvor vi sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem 8-14 eller læs mere på www.cedral.dk og www.equitone.dk
EvolutionParts har fokus på kvalitet, og de  sælger specielt udviklede produkter såsom vandlåse. Deres vandlåse har til hovedformål at lette hverdagen for alle. Som udgangspunkt forhandler EvolutionParts hovedsageligt med grossister og byggemarkeder, men privatpersoner kan også købe deres produkter direkte fra deres hjemmeside.  
Ny udstiller – siden er under opbygning.
FAKRO er en privatejet familievirksomhed, som blev startet i 1991. I dag er FAKRO en producent af tagvinduer i stadig vækst. FAKRO er kendt for deres tophængte vinduer og vinduer.
FancyFences            design by Wico Timber STØJHEGN – HAVEHEGN FancyFences tilbyder støjhegn og havehegn til både privatkunder og professionelle. Vi tilbyder endvidere opsætning af vores støjhegn, hvortil der uomtvisteligt kræves en særlig professionel opsætning. For bestillingsvare er der mulighed for at tilbyde hegn i alle farver samt tilpasse hegnenes mål. For lagervare gælder vor gængse standardmål/-farver. I alle hegn indgår træ som vores kerneprodukt. Træ er et af de ældste grundmaterialer på jorden og er fortsat den dag i dag et af de bedste og mest bæredygtige materialer at anvende til hegn. På baggrund af Wico Timbers mange års viden om træs forskelligartede egenskaber og om kundernes krav designer vi kontinuerligt bedre og mere miljørigtige kvalitetsprodukter baseret på vores kærlighed til træ. Vores mest fancy designs er mønsterbeskyttet i EU. Vi byder alle velkommen på vor udendørs udstilling nr. 55 i Byggecentrum.
Vi sælger design og historie i vores lokale butik Til hele Danmark… og vi elsker det!! Vi er stolte af at kunne præsentere hele FDB Møblers sortiment i vores butik på Sofiendalvej i Strib/Middelfart. I vores sortiment finder du udover de smukke møbler også Boligtekstiler og boligtilbehør til dit hjem eller virksomhed. FDB Møbler Middelfart er en selvstændig butik ejet af Middelfart Brugsforening. Butikken åbnede dørene første gang den 1.marts 2017. I Byggecentrum kan du opleve et udvalg af vores møbler på vores stand.     Møbler skal give plads til mennesker Med den filosofi har FDB Møbler siden starten i 1942 leveret smukke og funktionelle møbler til kunderne. I 2022 kan vi fejre 80-års jubilæum.   Er I på jagt efter jeres nye spisebord og stole, den nye sofa eller en god løsning på entreen? På vores stande i HUSET finder du inspiration til måske at aflægge os et besøg i butikken i Strib. Kig ind til en møbelsnak med os. Vi rådgiver jer og finder sammen med jer den rigtige løsning til jeres hjem. Eller besøg os på www.fdbbolig.dk     Her kan du se hele FDB Møbler Middelfarts sortimentet På alle udstillede møbler i Byggecentrum kan du scanne en QR kode og se mere om varen på vores website.     Hos os handler du lokalt   Du handler med Yvonne, Jørgen og Kaj Vi garanterer dig den bedste rådgivning og service   … og så kan vi bare lidt mere      
Fibo brænder for nyskabelse og den skandinaviske livsstil. Derfor kombinerer de de naturlige, rå elementer, med det stilfulde. Du kan vælge imellem en palette af forskellige designs, strukturer og farver – bliv inspireret til kreativitet og dekorer dit hjem med de nyeste tendenser i skandinavisk design. Byg et kvalitetsbadeværelse eller køkken med vægpaneler fra Fibo Fibo udvikler konstant sine produkter, og fokuserer på at tilpasse produktet efter hvad kunderne ønsker. Du kan selv mix og match kombinationer, så det passer ind i netop dit hjem – design og kvalitet går hånd i hånd. Fibos paneler er godkendt i henhold til de gældende vådrumsforskrifter, og alt arbejde med membraner, gips og fliser bliver overflødigt – for panelerne skrues direkte på eksisterende vægge eller på et skelet af regler eller forskalling. Panelerne er ligeledes nemme at beskære og tilpasse til netop dine vægge – alle panelerne leveres med Fibos patenterede og unikke Aqualock, og så er de også nemme at montere! Den holdbare og glatte paneloverflade kan både tåle direkte vandsprøjt og store temperatursvingninger, og så er den hurtig at tørre af og nem at holde ren. Følg Fibos enkle monteringsanvisning, og så er du sikret et resultat, der varer i årevis! Besøg Fibos stand i Byggecentrum, og bliv inspireret til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt!
Specialdesignet efter dine ønsker Form Køkken blev grundlagt tilbage i 2005 som en almindelig tømrer- og snedkervirksomhed med to mand ansat. I 2011 flyttede vi til vores nuværende adresse i Ryslinge med et 500 m2 maskinsnedkeri. Med specialproduktion af inventar til erhverv og det private hjem. Vi har et af de mest moderne produktionsapparater inden for vores område i Danmark, og dette, kombineret med vores mangeårige erfaring og brede kompetencer, sikrer, at du kan få en unik og specialdesignet løsning inden for inventar til dit hjem. Funktionelt design til alle boligens rum Drømmer du om at få specialdesignet og specialfremstillet hele eller dele af dit inventar i din bolig? Er du træt af standardløsninger, og kunne du i stedet for tænke dig en skræddersyet løsning, der lever op til alle dine ønsker og krav? Så er Form Køkken det rette valg. Vi tilbyder funktionelt design til alle boligens rum i lækker kvalitet. Vi tilbyder blandt andet: Køkkener, bryggers, badeværelse, reoler, trapper – totalindretning af din bolig. Alle vores elementer er dansk produceret i vores egne produktionslokaler. Det betyder, at du springer et salgsled over, og det kommer dig til gode i forhold til prisen. Showrooms Vi har showroom i Ryslinge og i Middelfart, vi leverer og monterer i hele landet. På vores stand kan I opleve et udsnit af vores løsninger inden for køkken og bad. FORM køkken designer og laver individuelle løsninger og har derfor ikke en generel prisliste. Mød os på Bo & Byg Bedre 2021 Vi er på messen Bo & Byg bedre den 4.-5 september fra kl. 10-14. Ellers efter aftale. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en spændende og inspirerende weekend i Middelfart. Se mere og book et uforpligtende designmøde på formkoekken.dk.
Frøslev er en dansk, familieejet virksomhed, hvor de lever og ånder for træ. De hjælper deres kunder med at skabe bæredygtige- og innovative løsninger. Frøslev tilbyder et bredt sortiment, med over 1000 forskellige kombinationsmuligheder af profiler. Som standard tilbyder de Fyr, Gran, Sibirisk Lærk, Western Red Ceder, Eg og Douglas – men de tøver ikke med at hjælpe sine kunder med ønsker herudover. Træet leveres ubehandlet eller behandlet – enten malet, trykimprægneret i grøn og brun og derudover brandimprægneret i EU-Brandklasse B i henhold til standarden EN 13501. Frøslev synes at miljøet er vigtigt, og derfor leverer de både FSC og PEFC certificeret træ – og profiler i Heatwood og Flamewood, der er alternative imprægnerings- og overfladebehandlinger. På Frøslevs stand i Byggecentrum kan du se et stort udvalg af træsorter, samt forskellige profiler – det gælder både terrasser, hegn og facadeløsninger. Alle produkterne sælges gennem forhandlere, så du skal derfor kontakte en af dem, hvis du er interesseret i Frøslevs produkter. Du kan se listen over alle forhandlere her.
Når det kommer til træ, så er Gadero eksperter. Gadero tilbyder et stort sortiment af forskelligt træ, og de har med garanti noget, der passer til præcis dit projekt. I Gaderos stand i Byggecentrum har du mulighed for at se bjælkehytter, terrasseoverdækninger og andre produkter fra Gaderos sortimentet. Der står altid en medarbejder fra Gadero klar til at rådgive dig om dit næste haveprojekt.
Geberit har aktiviteter verden over og er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi- og badeværelseskeramiksektorerne. Produktionskapaciteten omfatter 30 produktionsanlæg, hvoraf de 6 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz, og Geberit har mere end 12.000 medarbejdere i over 50 lande. 3 nye lækre møbelserier i udstillingen XENO2 Geberit Xeno2 er indbegrebet af minimalistisk design og kombinerer tydelige linjer med bløde former. Det smalle design, underskabene uden håndtag og muligheden for at kombinere forskellige moduler gør møbelserien både praktisk og alsidig. Alle håndvaskene er uden overløb, og både håndvaske og toiletter i Xeno2 serien er belagt med KeraTect® glasuren, der gør det yderst rengøringsvenligt. Møblerne fås i klassisk hvid i enten mat eller højglans samt greige eller scultura-grå. Xeno2  Smal pasform Underskabe designet uden håndtag med push-open funktion Underskabe og spejle med integreret LED-lys Skjult overløb i håndvasken KeraTect® rengøringsvenlig glasur Rimless toiletter med QuickRelease sæde Farver: hvid højglans, hvid mat lakeret mat, greige eller scultura-grå Mål: 40 – 160 cm Består af: møbler, håndvaske, toilet, bidet og spejle ONE Geberit ONE kombinerer sanitær knowhow med godt design. Det innovative, væghængte toilet er takket være TurboFlush skylleteknikken yders støjsvagt og er samtidig meget rengøringsvenligt. ONE toilettets særlige kendetegn er dog dets fleksibilitet, når det kommer til installationshøjden. Toilettet kan efterjusteret +3 cm/-1 cm uden at bryde installationsvæggen ned. ONE: Toiletsæde med QuickRelease og soft close TurboFlush skylleteknik Højdejusterbar: +3 cm / -1 cm Farver designafdækning: hvid eller blankforkromet CITTERIO Geberit Citterio er designet af italieneren Antonio Citterio, der kombinerer usædvanlige former med specielle materialer. Citterio serien er kendetegnet ved enkel, tidløs elegance og høj kvalitet, der blandt andet giver sig til kende ved de moderne bordstående håndvaske, der skaber god opbevaringsplads i møblet. Alt porcelæn er desuden belagt med KeraTect® glasuren, der gør den meget rengøringsvenlig. Møblerne er skabt i en kombination af træ og glas og fås i enten taupe glas/eg beige eller sort glas/eg gråbrun. Citterio: Særlig glat finish Bordstående håndvaske giver god opbevaringsplads i møblet Skjult overløb i håndvasken og Clou bundventil KeraTect® rengøringsvenlig glasur Rimfree® toiletter og bideter Frontplader i glas og møbler i træ Farver: taupe glas/eg beige eller sort glas/eg gråbrun Mål: 45 – 120 cm Består af: møbler, håndvaske, toilet, bidet og spejle  
Glassolutions er Danmarks førende producent og leverandør af avancerede glasløsninger, der effektivt sænker energiforbruget og forbedrer lysindfaldet. Glassolutions er den største glasforædlingsvirksomhed i Danmark, og blev grundlagt i 1935. Glassolutions tilbyder en bred vifte af produkter, som for eksempel energiruder, facadeglas, silketrykt glas og glas til trapper, tage og gulve.    
Om Grey Water Solution Med et GWS ONE investerer du i en bærdygtig fremtid for dig de kommende generationer. Systemet genanvender 70% af brusebadet til skyllevand i toilettet. Det svare til over 100 liter vand om dagen for en familie på 4. Yderligere spares også hele 73% energi, da vandet ikke skal pumpes op fra undergrunden. Du sparer derfor en masse godt drikkevand. Anlægget har tjent sig hjem på 5,5 år, så der er også økonomisk en gevinst. Alt foregår automatisk, så du skal ikke gøre andet end rengøre filtre og beholder en gang imellem. Systemet er udviklet og patenteret i Danmark og der bruges fortrinsvis Danske leverandøre. Når du køber en GWS ONE er du med til at skabe Danske arbejdspladser. På standen kan du opleve Oplev hvordan systemet kan indbygges simpel i et badeværelse, uden det kræver en masse plads. Yderligere er information omkring produktets funktion, og hvorfor du skal værne om dit drikkevand. Her kan produktet købes Produktet køber gennem hjemmesiden https://greywatersolution.dk/kontakt Bemanding af standen i Byggecentrum Vi vil være til stede i forbindelse med messer. Ellers kan vi kontaktes via telefon og mail.
Friedrich Grohe grundlagde GROHE i 1936. Med fokus på bæredygtighed består produktsortimentet i dag af brusere, termostater, vandhaner og indbygningscisterner. Grohe er internationalt anerkendt for design og nyskabende teknologi og er den mest vindende RED Dot award armatur producent i verdenen.
Siden er under opbygning.
Gyproc – godt for mennesker og miljø Gyproc startede i 1972, hvor fabrikken i Kalundborg åbnede, og derved åbnede gipspladeproduktionen i området også. Helt fra starten tog Gyproc del i Kalundborgs industrielle symbiose, verdens første af sin slags, og er stadig den dag i dag genstand ofr stor international interesse. Symbiosen er speciel, fordi at den ene virksomheds spildprodukt bliver en ressource for den næste. I starten modtog Gyproc store mængder af industrigips – et overskudsprodukt fra røggasrensning på nabovirksomheden Asnæsværket, og det blev brugt som en erstatning for naturgips i fremstillingen af gipsplader. Fokus på indendørs komfort Gyprocs ambition er helt ligesom Saint-Gobains overordnede mål at levere innovative, bæredygtige og økonomisle løsninger, der er bidragende til et godt indeklima. Gyprocs letbyggeri-systemer er innovative og opfylder de funktionelle krav til bygningens akustik, lydisolering, brandsikkerhed, fugtbeskyttelse og holdbarhed – og Gyprocs eksperter hjælper hver dag kunder med at optimere bygningen ud fra funktionalitet, omkostninger og bæredygtighed. Gipsplader fra Gyproc består af: Naturgips, recirkuleret gips, industrigips samt karton Gipspladerne er fremstillet af ca. 25 % genbrugsgips  
Habo er virksomheden fra stedet med samme navn. I går var vi størst på beslag. I dag er vi større. Vores egen produktion startede i 1921 – så vi ved, hvad vi taler om. Habo Gruppen AB er en ledende leverandør af beslag i Norden. Beslag i alle dets former, som gør livet mere enkelt, er vores specialitet. Hos Habo finder du de helt rigtige dørgreb og de fineste badeværelsesserier.
Et drømmebadeværelse gør dig glad om morgenen og får dig til at slappe af om aftenen. Hvis du endnu ikke rigtig ved hvordan det skal se ud, er det ikke noget problem: Du kan få inspiration til både det private spa, det lille toilet eller til det store badeværelse.
Hobbydrivhuse startede produktion og salg af drivhuse i 2002. Vi fandt, at drivhuse og pavilloner var relativt dyre, og vi så derfor en mulighed i selv at konstruere og producere vore modeller for at sælge direkte til slutkunden. Vi ser muligheden i at tilbyde vore kunder et drivhus eller en pavillon i høj kvalitet og samtidig at være konkurrencedygtige på markedet.
På dagens marked for byggeelementer er porte, garageporte, døre, karme og portmotorer alle sammen synonymer for Hörmann. Du kan se spændende muligheder inden for ledporte, hejseporte og meget andet. Har du set Hörmanns prisberegner? Her får du mulighed for at kunne udregne hvor meget lige præcis din garageport koster. Prøv den her. Kontakt os, og så kan vi sammen finde en løsning, der passer dig.
Siden er under opbygning.
Hvad er fordelene ved vægpaneler fra Huntonit? Huntonit producerer færdigmalede miljøvenlige vægpaneler, og de fås med forskellig overfladestruktur samt i forskellige farver. Panelerne er lette at montere, og er forsynet med fer og not, med henblik på skjult montage. Panelerne kan benyttes både til renoveringsopgaver og til nybyg, og de er nemme at håndtere, eftersom de er tynde. Huntonit vægpaneler kan monteres i alle husets rum, selv i vaskerum og badeværelse – med undtagelse af selve vådzonen, fordi panelerne tåler fugt. De er dog ikke vådrumssikrede, så det kræver, at der er god ventilation på badeværelset. Panelerne er slag- og skruefaste, og det er derfor muligt at montere spots i loftet eller små boghylder eller lamper, direkte på væggen. ​Huntonit produceres i Norge og er derfor af norsk kvalitet, der holder mange år ud i fremtiden – uanset hvilket materiale, du vælger dem i. Hvis du vil opleve Huntonits flotte miljøvenlige vægpaneler skal du besøge Byggecentrum!  
Gratis byggerådgivning Søndage kl. 10-15 – Book tid Har du en god idé til en ombygning, udbygning eller fornyelse af din bolig, så benyt dig af muligheden for at få professionelle øjne på dine planer. I løbet af året, kan du flere søndage og helligdage få en professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje. Brug ekspertisen i ByggeRåd hvis du fx er i tvivl: – Nybyggeri og renovering – Ombygninger og tilbygninger – Bæredygtigt byggeri og energibesparelser LÆS MERE OM HUSETs BYGGERÅD Book gratis byggerådgivning  
Fremtidens akustikloft – Når akustik møder æstetik Hos Hz Acoustic skaber vi god akustik, og for os er akustik ikke blot et spørgsmål om lyd. Det er et spørgsmål om livskvalitet. For det påvirker os, når lyd bliver til støj – om det er i køkkenet, stuen eller på børneværelserne, hvor lyd kastes rundt på hårde overflader. Vores akustikloft er et glat hvidt loft bestående af en perforeret gipsplade påført en specialudviklet lydabsorberende akustikpuds. Resultatet er et fuge- og samlingsfrit loft med en smuk ensartet overflade, som man kender det fra et gipsloft med filt uden struktur. Vores usynlige akustikloft er til dig, hvad enten du skal bygge nyt eller renovere. Behagelig lyd og pris Loftet har eminente støjdæmpende egenskaber og absorberer 60-70 procent af lydene i dine rum, hvilket giver en særdeles behagelig rumoplevelse – det kan du opleve på vores stand i Byggecentrum. I loftet kan der indbygges alle former for lamper, lysskinner, højtalere og så videre. Prismæssigt ligger akustikloftet på samme niveau som et traditionelt gipsloft med malet filt, og er derfor et stærkt alternativ i hele huset. Også på badeværelset. Meningsfuldt produkt Opstår der skader eller misfarvninger kan overfladen nænsomt repareres på stedet uden udskiftning af hele overfladen. Vel at mærke en reparation, der fuldstændig bevarer den akustiske virkning, uden at det efterfølgende kan ses. Dette giver vi 5 års garanti på. Du slipper således for at udskifte hele overfladen. Det giver mening. Både for din pengepung og for kloden. Et grønt valg, som er til at betale Bæredygtighed er en integreret del af Hz Acoustics DNA, og vi leverer b.la. lofter til Green Building Council – byggebranchens egen medlemsorganisation, der certificerer grønne byggematerialer. Vores akustiksystem er fremstillet af genbrugsmaterialer og produceres primært i Danmark. Den glatte puds består af plantefibre og indeholder bunden CO₂. Vores gipsplade består af 30 pct. genanvendt gips og kan genanvendes 100 procent. Akustikloftets materialesammensætning og egenskaber forbliver de samme over tid. Dette sikrer en uovertruffen holdbarhed. Og det giver mening – både økonomisk og miljømæssigt. Vi er altid til stede på standen, når Byggecentrum holder Åbent Hus. Tjek Byggecentrums kalender og find datoerne for Åbent Hus her. For mere information om vores produkter skriv til info@hzas.dk eller ring 28494127. For tilbudsgivning og pris kontakt vores dygtige installatør Kristian Raunkjær 50222313. Se mere på hzas.dk eller download vores brochure her.      
IBF – Beton til tiden IBF Betonvarefabrik er en af Danmarks førende producenter af betonprodukter. Virksomheden er grundlagt af Johannes Rosenkilde i 1960 – og har udviklet sig til en moderne fabrik, der beskæftiger mere en 900 medarbejdere på fabrikker i hele Danmark samt en række andre lande. I dag står sønnerne Mogens og Preben Rosenkilde i spidsen for IBF. De sikrer familien og virksomhedens værdier – og holder sit kundeløfte til private og professionelle, som er: Beton til Tiden. Funktionelle og forskellige belægningsprodukter IBF leverer belægningsprodukter som terrassefliser, belægningssten, plantesten og støttemure til de danske boligejere. Hvad enten det er en ny terrasse, havesti, indgangsparti, havemur eller indkørsel – så leverer IBF løsninger der holder langt ud i fremtiden. Som én af landets førende leverandører, sætter vi nemlig kvalitet højt; IBF belægningsprodukter produceres med 2-Lagsbeton, hvilket gør stenen mindre tilbøjelig til at modtage snavs og smuds. På ibf.dk findes der – udover masser af inspiration på produkter – gør-det-selv-film, læggevejledninger, brochurer osv. Besøg IBF-standen i Byggecentrum Besøg vores udstillinger i Byggecentrum og bliv inspireret til ny belægning. Vi bemander standen udvalgte dage i løbet af året. Kontakt os gerne inden dit besøg i Byggecentrum, så vi evt. kan finde en dag at mødes på vores stand.
Det hele startede i det sydlige Sverige for over 100 år siden. I 1887 mødtes geologen Gerard de Geer og dyrlægen Abelgard Nielsen ved kalkstenbruddet nær søen Ivsjön. Sammen opdagede de lime og kaolin, og snart begyndte Nielsen, der var iværksætter, Iföverken. Mange af de tyske arbejdere havde vanskeligheder med at udtale Ivösjön med en svensk “v”, derfor er det tyske “f” stadig i vores firmanavn i dag. Der er sket meget siden da. Men meget er også det samme. I dag produceres alt på hypermoderne fabrikker, men det vigtigste er stadig håndværket. Alle produkter bliver inspiceret af erfarne fagfolk, for at sikre, at kun kvalitetsprodukter forlader fabrikken. Porcelæn er stadig det materiale, vi synes bedst om. Ikke fordi det er det billigste eller nemmeste at arbejde med, men fordi det er det bedste.
Digitalt låsesystem – intet batteri og ingen bekymringer iLOQ S10 er det eneste elektroniske låsesystem i verden, som er skaber elektricitet via nøgleindsættelse – og derfor ikke kræver hverken kabler eller batterier. Systemets er yderst fleksibelt og sikrer et højt sikkerhedsniveau af alt fra hoveddøre til sikkerhedsskabe. iLOQ S10 kan desduen udvides til at kunne fjernbetjenes. iLOQ S10 er kompatibelt med moderne skandinaviske låsekasser og kræver ingen ændringer af døren. Låsene kan installeres, så snart dørene er sat op. Herudover er vedligeholdelsen af systemet omkostningseffektivt, da låse og nøgler fungerer uden batterier eller kabler.
Skræddersyet wellness til dig På INUAs stand i den udendørs udstilling i Byggecentrum kan du opleve: To vildmarksbade En finsk sauna En kombisauna (finsk og infrarød)
JE-TRÆ Facadedøren er en del af Vahle A/S. Vi har en højt specialiseret produktion af døre og vinduer til alle slags bygninger og huse. De sidste 35 år er JE-TRÆ Facadedøren blevet kendt som en dør, der beskytter effektivt mod indbrud, standser støj og er så tæt, at vi har 15 års garanti på absolut formstabilitet.
Jensen Motor tilbyder salg, service og reparation af robotplæneklippere af mærket AMBROGIO samt et stort udvalg af have- og parkmaskiner til både private og professionelle.  AMBROGIO har markedets bedste programmering og længste aktionsradius – fra 400 til 30.000 kvm. Sikrer at alt fungerer, som det skal Hos Jensen Motor er god kundekommunikation alfa og omega. Derfor tilbyder Jensen Motor bl.a. demo-opstilling ag plæneklipperen hjemme hos dig, så du bliver fortrolig med robotten og får et realistisk billede af, hvad den kan. Og skulle den mod forventning ikke virke efter hensigten, så annulleres handlen uden omkostninger for dig. Herudover sørger Jensen Motor for kompetent vejledning, programmering og installation, så plæneklipperen er tilpasset dig som bruger og det område, den skal fungere i. Du kan vælge mellem selv at programmere robotten via din mobiltelefon eller en 100 % automatiseret løsning. Begge dele inkluderer en høj grad af sikkerhed, idet AMBROGIO, som den eneste på markedet, er er udstyret med en special afskærmning af kniven. Aftal en demonstration i Byggecentrum Er du interesseret i at høre mere, så aftal et møde på standen med indehaver af Jensen Motor, Ejgil Jensen på: 21 27 13 92.
Jmkiil – kæmpe udvalg i hus- og haveartikler Indtil i år har Jmkiil primært solgt haveprodukter og skure via deres webshop. Men fra starten af 2019 udstiller virksomheden et udvalg af deres produkter i Byggecentrum. Virksomheden drives efter stærke sønderjyske værdier, hvor kunden altid er i fokus. Dette betyder bl.a., at: Den personlige service og produktrådgivning aldrig er længere end et opkald væk. Webshoppen er E-mærket, hvilket sikrer, at du handler på en kontrolleret og godkendt side. Du kan til enhver tid komme personligt i kontakt med os, hvis der skulle blive behov for det. Jmkiil har et godt arbejdsmiljø, som sikrer, at medarbejderne kan fokusere på at give dig den bedste service. Jmkiil.dk er etableret i 2012 og er et 100 % danskejet import- og handelsselskab med fokus på hus- og haveprodukter.
Designet og produceret i Danmark Et massivt trægulv fra Junckers er ikke kun en gulvbelægning, men en indretningsdel, der sammen med øvrigt interiør skaber atmosfære og individuel stil i de enkelte rum. Gulvene er skabt, så de holder til generationers daglige brug og er lette at vedligeholde. De passer smukt ind i alle hjem. Alle Junckers trægulve og udvalgte træplejeprodukter er indeklimamærket. Det sikrer, at der ikke er kemiske stoffer i gulvet eller produkterne, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet. Gratis rådgivning i Byggecentrum Har du svært ved at finde ud af hvilket trægulv, der passer allerbedst til netop dig og din familie? Det kan være svært at træffe valget, og derfor tilbyder Junckers rådgivning på deres stand i Byggecentrum. Book rådgivning lige her.
Hos K.NEERSKOV finder du armaturer til køkken og bad fra førende europæiske producenter som f.eks. KWC, Bossini og Palazzani. Vores pallette er bred; fra det meget luksuriøse til det enkle og om armaturet skal være standard i krom eller mere vovet i sort eller andre overflader, så har vi løsningen til enhver smag.
Kährs har arbejdet med træ i over 150 år og er i dag en af de ældste producenter af trægulve i verden. Kährs ligger stadig i byen Nybro, midt inde i en svensk skov, hvor vores virksomhed blev grundlagt i 1857. Den viden om træ, vi har oparbejdet i årenes løb, er gået i arv fra generation til generation. Vi ønsker altid sammen med jer at finde og realisere ideer, der gør vores gulve smukkere, stærkere, lettere at installere og mere bæredygtigt for miljøet.
Hos Klaaborg Vinduer og Døre er det et håndværk at fremstille lækre vinduer og døre. Vi har vores egen produktion i firmaets ca. 2.500 kvm store værksted, der ligger i Stepping; en lille by mellem Haderslev og Kolding. Udover vores vinduer og døre, er vi også specialister det unikke håndværk af vinduer og døre til den gamle boligmasse, direkte efter Planstyrelsens, arkitektens eller den enkelte kundes ønske.
Med 33 års erfaring, kan du med garanti få den helt rette vejledning, så din ejendom lige får prikken over i’et med de helt rigtige udendørs klassiske lamper. I Byggecentrums udendørs stand viser Klassiske Lamper dig et udvalg af klassiske væglamper, murlamper, hængelamper i kæder, sokkellamper, bedlamper, havelamper og standerlamper til alle huse – lige fra små stråtækte huse, murmestervillaer, patriciervillaer, bondegårde, herregårde og slotte. Er du den kræsne køber med det klassiske hus, så har vi ganske enkelt det store udvalg til dine behov og ønsker – så din ejendom bogstaveligt talt skinner. På standen ser du også: Nostalgiske postkasser Eksklusive solure Facadeskilte   Kig forbi standen og lad dig drømme hen, hvor romantikken findes, og hvor nostalgien igen blomstrer og kan blive en del af dig. Få masser af inspiration Direktøren for Klassiske Lamper, Vibeke Gundersen, er udlært blomsterdekoratør hos Kgl. hofleverandør Erik Bering, og har naturlig sans for farver, dimensioner, indretning og udsmykning. Når hun er til stede på standen kommer hun gerne med gode råd og inspiration til, hvordan du giver dit hus og din have et smukt, klassisk og eksklusivt look. På vores smukke proprietærgård Grønhøjgård ved Slagelse har vi et endnu større udvalg, 250 m2 showroom og stort varelager. Se mere om Klassiske Lamper  Kundeudtalelser Klik her og hør, hvad vores kunder synes:     Har du brug for mere inspiration, så følg os på Facebook og på Instagram.
Klinker Outdoor er forhandler samt rådgiver for anerkendte teglproducenter i ind- og udland. Annemarie kommer fra Petersen Tegl og bidrager med ti års erfaring og kyndig rådgivning. Med kontor i Helsingør og besøgshaver i København og Fyn, dækker vi hele Danmark. Hos Klinker Outdoor viderefører vi samme klinkesortiment som hos Petersen Klinker, og vi glæder os til at give vores kunder samme gode service. Klinker, der anvendes i og omkring en bygning, er ofte med til at fuldende projektet, haven eller huset. De vil ofte blive anvendt som belægningssten i byrum, parker og på stier, men bliver i stigende grad også anvendt til mindre projekter. Derfor er der ingen bestilling eller forespørgsel der er for lille hos os. Produkterne hos Klinker Outdoor sikrer en æstetisk, fuldendt og ikke mindst praktisk løsning til din belægning – om det er inde eller ude.
Kriss – oplev detaljen Kriss A.S. blev etableret med solid baggrund i og kendskab til VVS branchen, og er i dag et velkonsolideret firma med kompetente og kvalificerede medarbejdere, der altid tilstræber at give vore kunder optimal betjening og vejledning. Udover et omfangsrigt og alsidigt sortiment af håndklædetørrere, radiatorer og ventiler leverer vi også badtilbehør, kosmetik – og lysspejle, toiletsæder samt gastro armaturer. Mindre fugt og bedre indeklima Tørre, lune håndklæder, mindre fugt og et bedre indeklima i dit badeværelse er blandt fordelene ved en Kriss håndklædetørrer. Da mange huse i dag opvarmes med gulvvarme alene, kan den med fordel placeres i bryggerset, til den våde flyverdragt, som skal nå at tørre til næste dags morgen, den kan sidde i dit køkken/alrum til viskestykker, og en kølig sommerdag, når gulvvarmen er slået fra, er den ideel til at holde dine håndklæder i badeværelset tørre og lune. En håndklædetørrer til enhver stil Kriss håndklædetørrere er udviklet og designet specielt til det Skandinaviske marked. Vi designer og udvikler egne produkter, men arbejder også sammen med førende designproducenter i Italien. Dette samarbejde samt vores egen udviklingsafdeling gør, at Kriss kan tilbyde markedet det bredeste og mest varierede program i håndklædetørrere. Vi har alt, lige fra de helt tidsløse standard håndklædetørrere til de flotteste og mest fantastiske designs, der findes på markedet. Vi leverer håndklædetørrerne i rustfrit stål med matbørstet, silkemat eller højglanspoleret overflade, samt naturligvis håndklædetørrer i stål med forkromet eller lakerede overflader. Til alle radiatorer kan vi levere komplette ventilløsninger, der giver en perfekt og smuk installation. Vi har markedets største udvalg og de flotteste designs af ventiler, både til manuel regulering, men også med termostatregulering, alt efter hvilken løsning der er den rigtige for dig. Badtilbehør, der fuldender stilen Med vores store udvalg af Athena hylder og kurve kan du sætte dit individuelle præg på brusenichen. I dagligdagen er det rart med orden i brusenichen – det gør det nemmere at rengøre efter badet, når hele familiens shampooer og sæber er placeret i kurve eller på en hylde. Vi har kurve og hylder i mange størrelser og mange forskellige designs – nok til at dække hele familiens behov. Badekar og bruseløsninger Sidst men ikke mindst, har du ikke plads til både et badekar og en bruseniché? Fortvivl ikke. Vores Twinline løsning, giver dig et badekar med integreret bruseniché, så du både kan tage brusebad og karbad, selvom du ikke har alt for meget plads. Se meget mere på vores hjemmeside www.kriss.dk og www.twinline.dk
Larsen Porte producerer og sælger: Porte Garageporte, Garagehejseporte Skydeporte Foldeporte til private Ledhejseporte Foldeporte til erhverv Portservice Gardinporte Hangarporte Porte til fjerkræ Hurtigporte Industriporte Rulleporte Specialporte Siden er under opbygning. GÅ TIL BYGGEUDSTILLINGEN.
Byg nyt sommerhus med Lilje-huset A/S  Lilje-huset har siden 1970 bygget mere end 4.000 fritidshuse i Danmark og er en af landets største udbydere af fritidshuse. Vi tilbyder et bredt program af standardmodeller, som hver især kan tilpasses dine individuelle behov og ønsker. Besøg os i weekenden I Byggecentrums udstilling har vi opført 4 fantastiske og forskellige fritidshuse Nordsø Eksklusiv 102V, Nordsø Eksklusiv 84L, Nordsø Eksklusiv Romantik 89T og Nordsø Basis 60L-B. Udstillingshusene er åbne i weekenden, hvor du også har mulighed for at snakke med én af Lilje-husets byggerådgivere. Byggecentrums udstilling er placeret på Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart. Både adgang og parkering er gratis – og udstillingen er åben hver dag fra 10-17. Du har mulighed for at kigge ind af vinduerne i vores huse, de dage vi ikke er til stede med en konsulent. Se, hvornår der er en konsulent til stede i vores fritidshuse Se alle detaljerne på vores fritidshuse Så godt som et helårshus Du kan blandt andet opleve vinkelhuset Nordsø Eksklusiv 102V med 3 værelser, 2 badeværelser og bryggers – tættere kommer du ikke et lille helårshus. Her får du det hele og lidt til. Eksklusivt og minimalistisk I samme serie udstiller vi Nordsø Eksklusiv 84L, som er en af vores mest populære modeller. Et virkeligt lækkert og gennemtænkt familie hus uden spildplads. Nordsø Eksklusiv har fokus på lys og tæt kontakt til naturen. Store panorama-vinduer i stue og køkken sikre, at inde- og udemiljø næsten flyder sammen. Klassiske sommerhusstemning kombineret med et moderne udtryk og flot arkitektur. Eksklusivt og minimalistisk, men dog stadig et fritidshus. Romantisk nostalgi Du kan også få fornøjelsen af at træde ind i Lilje-husets nostalgiske fritidshus, Nordsø Eksklusiv Romantik 89T. Her er det romantiske sommerhus sat i fokus, hvor f.eks. sprossevinduer og vandret klinkbeklædning leder tankerne tilbage til en svunden tid. Huset oser af sommerhus og charme. Et meget velindrettet T-hus, der til fulde udnytter solens gang fra tidlig morgen til sen aften. Funktionalitet og enkelhed Sidst men ikke mindst, kan du opleve Lilje-husets nyeste kampagnemodel, Nordsø Basis 60L-B. Et veldisponeret funktionelt sommerhus, som rummer alt det nødvendige, men intet overflødigt – og så til den helt rigtige pris.    
LIP Bygningsartikler A/S med hovedsæde i Nørre Åby, Danmark, har siden starten i 1967 produceret produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Produktprogrammet var fra starten fliseklæb og fugemasser, der siden hen er udvidet med produkter indenfor gulvspartelmasser, vandtætning, silicone, epoxy, spartelmasser m.m. Alle vores produkter er løbende under intern såvel som ekstern kvalitetskontrol, således at vi altid kan leve op til vores slogan: LIP – når der bygges på kvalitet! LIP Bygningsartikler A/S er i dag en international orienteret virksomhed. Som en del af Bostik får vi støtten og ekspertisen til at gøre LIP endnu stærkere, men samtidig holde fast i vores vestfynske værdier. Arbejdsmiljø og indeklima LIP har i høj grad fokus på at bidrage til et sundere arbejdsmiljø og indeklima. Derfor opfylder samtlige LIP-produkter omtalt i denne prisliste, de strengeste krav til egen emission, og bærer EMICODE EC1 PLUS mærket. Denne mærkning er håndværkerens og slut­brugerens sikkerhed og garanti for, at LIP´s ­produkter bidrager til et renere arbejdsmiljø og et forbedret indeklima. CO2 neutral produktion – Er vi den første i verden? LIPs produktion er nu blevet 100% CO2 neutral. Alt strøm vi bruger, kommer fra vindmøller, og vi varmer bygningerne op med CO2 neutral fjernvarme. Vi står altid klar med gode råd og kompetent vejledning!
“LITHOS” er det græske ord for sten. Det er også navnet på en dansk virksomhed med speciale i terrassefliser af natursten i høj kvalitet. Her er et godt alternativ til al den kedelige grå beton og granit. Her finder du en forhandler af blandt andet Bradstone og importerede sandsten fra Indien.
Siden er under opbygning.
Markilux er et af de mest anerkendte markisemærker i Tyskland. I mere end 40 år har vi stræbet efter at skabe løsninger, der sikrer dig endnu større nydelse af din altan og terrasse. For at opnå dette stiller vi vores professionelle kompetencer på ingeniør niveau, indenfor teknik, konstruktion og tekstiler til rådighed, for både den private samt kommercielle kunde, for sammen at skabe den perfekte skyggeløsning, for netop dit projekt.
Siden 1978 har Marlon Tørmørtel produceret praktisk tørmørtel af høj kvalitet, som kun skal tilsættes vand. Marlon Tørmørtel er 100% danskejet, og vi har mange års erfaring med at specialdesigne mørtel, så det passer til lige netop dit byggeprojekt. Hvem er Marlon Tørmørtel DESIGNERGULVE I BETONLOOK Det nyeste sort er et designergulv i betonlook. Et på alle måder levende gulv i et unikt design. Afhængigt af lægningsmetode opnår gulvene er særegent udtryk på grundlag af den enkelte gulvlæggers kvaliteter og finesser. DESIGNMULIGHEDER Marlon Flydespartel CS leveres færdigblandet og i en række dekorative farver. Udover farver kan Marlon Flydespartel CS tilsættes en lang række dekorative tilslag, for at give gulvoverfladen forskellige nuancer, alt efter gulvets anvendelse og krav til design. Gulvet kan laves i 8 forskellige farver som du kan opleve på vores stand i Byggecentrum. ANVENDELSESOMRÅDER Marlon Flydespartel CS anvendes, hvor der ønskes et slidstærkt og samtidigt eksklusivt udseende. Marlon Flydespartel CS er særdeles anvendelig i stort set alle rum i boligen. Marlon Flydespartel CS er et specialprodukt, der kræver uddannede fagfolk for at sikre det ønskede resultat. Marlon har lavet et sammenarbejde med professionelle gulvlæggere, der har erfaring med vores CS gulve.
Gulvbelægning i høj kvalitet Meltex Akustik gulve med og uden kliksystem er det nyeste inden for vinyl. Det er et slidstærkt produkt med en ekstra stærk kerne hvilket gør, at man kan lægge det på større arealer. Det er et vandafvisende produkt, som tilmed har en god gangkomfort og lyddæmpende effekt, som er med til at bidrage til neddæmpningen af akustikken i ethvert hjem med højt til loftet eller børn med fart på. Det er let at vedligeholde og grundet den stærke overflade er det yderst modstandsdygtigt over for fx klør på dyr. Find et gulv, der matcher dine behov Der er mange forskellige modeller at vælge imellem.  Med kliksystem fås det i en 7,5 mm udgave med korkbagside, som egner sig til næsten hele huset og har 30 års boliggaranti og 10 års erhvervsgaranti. Eller i en 4,5 mm version med foambagside som har 20 års boliggaranti og 5 års moderat erhvervsgaranti. Begge kan fås i plankeformat med en naturtro overflade, så det ligner træ eller i rustik flise format som kan give et mere råt udtryk. Begge gulve har et enkelt kliksystem og kan lægges på eksisterende gulve der har en ren og jævn overflade. Henvendt til erhvervsbrug kan løstlæggende akustikgulve fås i en 5 mm uden kliksystem. Grundet sin klasse 34 er dette velegnet til erhverv, dog skal gulvet skal fuldlimes og er let at rengøre. Alle gulvene kan føles lunt at gå på, men kan sagtens installeres på gulvvarme. Se video om produktionen af vores gulve:
Hurtig levering af produkter i massivt træ er vores speciale! Træ er det bæredygtige og holdbare valg, som giver dit hjem et naturligt og tidløst udseende. Vi har et stort udvalg af hylder, køkkenbordplader (vi underlimer også vaske), borde, bænke, bordben og trappetrin m.m. – alt sammen kan leveres i specialmål! Vi har mange forskellige træsorter på lager og leverer i hele Danmark hver uge. På vores hjemmeside kan du beregne priser på træplader på mål. Pladerne kan du få med forskellige typer kantforarbejdning – eller helt uden så du selv kan tilpasse dem til det du skal bruge… Ønsker du et køkken i massivt træ, som er fremstillet efter dine behov, tanker og ideer? Vi tilbyder præcis denne type køkkener – der er ingenting hos os, der er standard – alt tilpasses kundens ønsker og behov.
Hos Mogensen er specialist i fleksible, individuelle og gennemtænkte garderobeskabs- og skydedørsløsninger  – både til garderobeskabe, walk-in-closets, arkiv- og indbygningsreoler, hjemmekontor, bryggers, rumdeling og afskærmning af hvidevarer og varmeinstallation. Mogensen har markedets bredeste og dybeste skydedøre og garderobeskabe, og synes I da skal have glæde af et Mogensen garderobeskab i mindst 15-20 år, så derfor anbefaler de, at I anvender Mogensens omfattende erfaring via. forhandlernet til både rådgivning inden køb samt valg, indretning og design. Besøg Mogensens stand i Byggecentrum og kig nærmere på deres løsninger.  
Jensen i Middelfart er en moderne familievirksomhed med rødder og erfaring der strækker sig helt tilbage til grundlæggelsen i 1963. Vores arbejde består af alt fra opsætning af lamper og stikkontakter i privat hjem til komplicerede styringer i store industrier og virksomheder. Vores ekspertise omfatter også IHC, varmepumpeanlæg, hvidevareservice samt sikkerhedsinstallationer på industrianlæg. Hvad er Niels E. Jensen Få en kort introduktion til firmaet og i hvad vi kan gøre for dig.
Fremtidens smarte bolig Fuld kontrol med Niko Home Control Nu har du mulighed for at få fuldstændig kontrol over din bolig. Med Niko Home Control kan du betjene og overvåge belysning, varme, ventilation, gardiner og andre elektriske funktioner, uanset hvor du befinder dig. Dette sker via en central touch skærm, programmerede vægtryk eller en app på din smartphone. Du kan også få notifikationer ved hændelser i din bolig, hvis du ønsker dette. Det giver tryghed at have fuldstændig kontrol over din bolig. Niko Home Control giver dig mulighed for at tilslutte og styre produkter fra en lang række kvalitets brands – og flere kommer løbende til. Niko Home Control er derfor en fremtidssikret løsning, der løbende udvikler sig.    
Hos Niss Sørensen og Søn A/S producerer vi NS Leca dækelementer, og gennem to tyske producenter kan vi også tilbyde levering af NS Huldæk og NS Filigrandæk til det skandinaviske marked. Derudover sælger vi en bred vifte af andre produkter til byggeriet såsom lyskasser i beton og glasfiber, vinduer, døre, afløbsrender og bruseafløb. Vores udstilling i Byggecentrum viser et udvalg af vores Bluedrain bruseafløb, men på vægplanchen og brochurehylden kan du se og finde info om flere af vores andre produkter. Produkterne sælges gennem trælasthandler og byggemarkeder.
NORDIC Gulvvarme tilbyder gulvvarmeplader, der kan benyttes under mange forskellige typer gulve. NORDIC Gulvvarme er udstiller i Byggecentrum, hvor du har mulighed for at se nærmere på deres moderne gulvvarmesystem. Fordelen ved NORDIC Gulvvarme er: Giver komfort i hjemmet Giver et reduceret energiforbrug Giver et bedre indeklima Og derudover, så er det så nemt, at du kan lægge gulvpladerne selv.  
Norna Playgrounds vision er at producere sikre, naturlige legeredskaber til kreative børn. Vi står inde for at alle vore produkter, som minimum opfylder de gældende krav til en sikker legeplads. Norna Playgrounds legeredskaber er FSC certificeret. Balancebaner er en række legeelementer til de 2-6 årige, der sætter gang i både motorikken og fantasien. Alle produkterne kan monteres direkte på græs.  
Norwell udendørs fitnessredskaber er designet og udviklet i Danmark og repræsenterer alt det bedste, man kender fra skandinavisk design. En Norwell Outdoor fitnesspark er som et udendørs motionscenter, som er gratis at bruge og altid til rådighed. Redskabernes design og funktionalitet tilbyder fitness for alle – fra begyndere helt ude af form til de stærke med god kondition. Kontakt os for mere information på tlf.: 62 68 16 58 eller mail: info@norwell.dk. Se også mere på www.norwell.dk.
NSH NORDIC udvikler, lagerfører og sælger produkter til indhegning, udendørs leg og haveliv. Det gør vi i tæt samarbejde med vores kunder ift. både projekt -opgaver og detail -løsninger – uanset omfanget! Vi stiller vores store viden og brede erfaring til rådighed, så vi sammen med kunden skaber den rigtige løsning – hver gang! Udstillingen i HUSET Middelfart På NSH NORDICs udstilling i Byggecentrum kan du opleve: →  Udestuer →  Terrasseoverdækninger →  Pavilloner →  Drivhuse Om NSH NORDIC A/S NSH NORDIC A/S er beliggende i industriområdet Virkefeltet i Brædstrup, og blev grundlagt i 1988 af Christel og Preben Norup. Virksomheden startede som en lille gårdbutik med speciale inden for fåreartikler, men har siden været igennem en hastig og spændende udvikling. NSH NORDIC udvikler og sælger i dag godkendte produkter indenfor hegn, leg og vejrstationer henholdsvis egne såvel som private label. Produkterne importeres fra både Fjernøsten og Europa og afsættes til byggemarkeder, detailhandelskæder og øvrige forhandlere i hele Norden. NSH NORDIC tilbyder således Nordens største sortiment af produkter til alle typer indhegninger herunder også vildthegn til de danske motorvejsstrækninger. Foruden en bred vifte af hegn og tilbehør forhandler NSH NORDIC også som de eneste i Norden Jungle Gyms populære sortiment af udendørs legetårne, moduler og tilbehør til privat brug, Hy-land legepladser godkendt til offentlig brug samt Ventus digitale vejrstationer. Se mere om et udvalg af produkterne Udestue – PALRAM Sanremo Carport – PALRAM Vitoria™ 5000 Terrasseoverdækning – PALRAM Feria™ Patio Cover Pavillon – PALRAM Kit Palermo™ Drivhus – PALRAM Oasis™ 8′ Hexagonal Greenhouse
Panasonics luft-til-luft varmepumper passer til alle former for boliger. Med en Panasonic varmepumpe du nemt finde den optimale løsning til netop dit hjem, uanset om du ønsker et væg- eller gulvmonteret system til gulvmodeller.
I Planet Huses univers bliver kvadratmeterne udnyttet optimalt Tillid, Tryghed og Troværdighed. Disse tre nøgleord afspejler sig i alt, hvad vi foretager os. Vi har mere end 31 års erfaring. I årenes løb har vi bygget Jupiter, Mars, Neptun og Venus Huse overalt i det danske sommerland. I 2008 overtog vi Jeppesen Bjælkehuse, Møllebæk (nu Nova) og Skarridsø (nu Merkur). Vi tænker innovativt og udvikler løbende nye spændende fritidshuse – vores nyeste designlinje er Venus. I udstillingen i Byggecentrum Middelfart kan du opleve 3 skønne Planet husmodeller: Nova, Mars samt Jeppesen Bjælkehuset Udstillingen er bemandet: Mandag – fredag: kl. 13.00 – 16.30 Lør, søn- og helligdage: kl. 11.00 – 16.30 Høj erfaring og kundetilfredshed I dag er Planet Huse A/S ubetinget Danmarks største og førende producent af fritidshuse med erfaring fra mere end 15.000 fritidshuse i Danmark og det øvrige Europa. Et Planet Hus er gennemtænkt og skabt på baggrund af lange håndværksmæssige traditioner. Desuden er alle huse bygget ved hjælp af højteknologi. Det betyder konkurrencedygtige priser, men vigtigst af alt en høj og ensartet kvalitet. I Planet Husene har vi fjernet alle pladskrævende gangarealer og skabt enestående rammer for familie og fritid. Vi har sammensat husets funktioner, så der opstår lys via store glasarealer, luft og albuerum i et spændende miljø. Alle vores huse er isoleret til helårsbrug. Det betyder, at I kan nyde alle fire årstider i jeres fritidshus. God kvalitet kommer sjældent af sig selv Lige fra de indledende samtaler omkring valg af hustype, til rådgivning i købsfasen om finansiering mm. og igennem hele projekteringen, og indtil du får nøglen til dit nye fritidshus udleveret. Vi hjælper dig med at træffe det vigtigste valg i dit liv, når det gælder investering i et fritidshus. Du kan trygt stole på os. Du får dit hus til tiden, til den aftalte pris og i den aftalte kvalitet. Allerede når du skriver under på købskontrakten aftales leveringsterminen. Vi er medlem af Dansk Byggeri og er ratet med AAA – som er din tryghed for en seriøs og troværdig byggepartner. Vi er den virksomhed i branchen, der færdiggør mest på fabrikken Det er din garanti for fantastisk præcision. Denne procedure giver dig en stor fordel, da husene bliver lukket og opført på kort tid, uden at det til gengæld går ud over kvaliteten. Vores huse er gennemtænkte ned til mindste detalje, og overgår kravene til isolering, tæthed og miljø. Med sikker hånd fører vi dig trygt igennem byggeprocessen. Riv ned og byg nyt Vi har specialiseret os i også at fjerne dit gamle sommerhus. Når du vælger at købe et Planet Hus tilbyder vi en yderst god aftale for nedrivningen. Der er mange ting at huske, når man river det gamle sommerhus ned. Derfor er det nemt at få Planet Huse til at stå for hele nedrivnings-processen inkl. anmeldelser, screening og alt det praktiske med bortkørsel af byggeaffald. Nova 102/92 Mars 91/81 Jeppesen 127/109  
Kvalitet betaler sig i længden Skal du lave nyt baderum eller bare have skiftet toiletsædet på et eksisterende toilet? Så er toiletsæder fra Pressalit altid det sikre valg, hvis du prioriterer design og kvalitet. Vi har sæder til stort set alle toiletter på markedet og med indbyggede funktioner, der gør det nemmere at tage sædet af ved rengøring, og gør det helt lydløst, når det lukker. Ring og snak med en af vores konsulenter og få personlig rådgivning. Konsulent Pressalit Seats Jylland: Torben Nielsen tlf: 2777 7691 Mail: tni@pressalit.com Konsulent på Pressalit Seats Sjælland: Kenneth Jensen tlf: 4020 7407 Mail: ken@pressalit.com   Hjælpemidler til hverdagen Er du bevægelseshæmmet eller plejer, så har vores Care sortiment mange løsninger til baderummet, der kan hjælpe dig i dagligdagen. Toiletstøtter og højdejusterbare håndvaske, der kan tilpasses individuelle behov. Ring og snak med en af vores konsulenter og få personlig rådgivning. Carekonsulent Jylland/Fyn: Lars Jensen tlf: 2048 7342 Mail: lje@pressalit.com Carekonsulent Sjælland: Beata Anna Richter tlf: 5155 1446 Mail: bag@pressalit.com
Primo – danske vinduer i dansk design. PRIMO Vinduer er Nordens største producent af vedligeholdelsesfrie vinduer, døre, udestuer og karnapper i plast og plast/alu. Alle vinduer udføres efter mål og kan leveres som energiklasse A vinduer. Virksomheden, der er ethundrede procent danskejet, blev grundlagt i 1975 og har fra starten været blandt de førende indenfor den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.
Purmo er et af Europas største radiatormærker og kan levere panelradiatorer, sektionsradiatorer, håndklæderadiator, konvektorer og designradiatorer.
Hvem er d line? d line er en moderne dansk designvirksomhed fra 1971, som udvikler og håndforarbejder holdbare, æstetisk bæredygtige løsninger til hjemmet. Skabt i samarbejde med anerkendte arkitekter og designere som Knud Holscher og Bjarke Ingels Group, er d line dybt forankret i den danske designtradition. d line skaber ambitiøse, intelligente løsninger, som varer evigt. En investering i et d line produkt er således ikke kun en anerkendelse af godt, dansk design og gedigent håndværk, men en holistisk tilgang til livet. Med 20 års garanti på alle produkter, tager d line sin forpligtelse som moderne designvirksomhed alvorligt. Qtoo kollektionen blev erhvervet af d line i 2020, for yderligere at udnytte brandets evne til at opnå fuldstændig samhørighed inden for arkitekttegnede rum. Kollektionen bringer 100% genanvendelige bad- og armaturprodukter på markedet, som deler d line’s præcisionsdesignede, minimalistiske æstetik. Hvad kan man opleve på standen? I øjeblikket kan man se vores Qtoo håndvaskarmaturer og bruseløsninger. Vi har planer om at udskifte det nuværende Qtoo badeværelsestilbehør ud med produkter fra vores Knud Holscher kollektion. Hvor kan man købe produkterne? Se liste over forhandlere Se vejledende priser Hvornår bemandes standen? Vi er som udgangspunkt ikke til stede på standen til daglig. Man kan altid kontakte os for rådgivning: d line Roskildevej 22 2620 Albertslund Tlf.: +45 72 17 01 38 Email: support@dline.com
Quattro Færdigkvist skræddersyr kviste, så de passer til særlige ønsker om arkitektur, størrelse og anvendelse. Fælles for alle firmaets kviste er, at de leveres monteringsklare og blot skal løftes på plads med en kran.
Quooker blev stiftet i 1970, hvor Henri Peteri opfandt den kogende vandhane. Siden da har Quooker fokuseret på at producere og levere innovative produkter af høj kvalitet, som gør din hverdag nemmere. Quooker er vandhanen, der har det hele. Èn vandhane, hvor du både kan få koldt, kogende og endda brusende vand fra. Quooker har et stilrent design og er af høj kvalitet – og så findes den i flere forskellige modeller og overflader, så den passer til ethvert køkken. Quooker er vandhanen, der giver dig mere plads i dit køkken – for du behøver ikke længere hverken elkedel, kaffemaskine eller vandflasker i køleskabet. Du får et smukt design og en nemmere hverdag – med Quooker. Den originale, kogende vandhane.
Dørgreb og beslag i enkelt tidløst design Navnet Randi har gennem årtier været synonym med kvalitetsprodukter i rustfrit stål og messing, og virksomheden er kendt som en af Skandinaviens førende producenter og leverandør af dørgreb, bygningsbeslag og sanitetsudstyr. Virksomhedens historie kan dateres tilbage til 1878, hvor de første beslag blev støbt på fabrikken i Randers. April 2014 blev Randi overtaget af ECO Schulte GmbH & Co. KG, en familieejet tysk producent af dørtilbehørs- og låseprodukter. Gennem tiden har ståldøre og -karme også været en del af produktsortimentet, og gamle håndværksmæssige traditioner er blevet forenet med ny teknologi og moderne maskiner. I 1948 efterspurgte et arkitektfirma dørgreb i rustfrit stål, og dette blev startskuddet til en udvikling, hvor Randi A/S i samarbejde med førende danske arkitekter udviklede fire unikke beslagserier: Randi-Line Design®, Randi Line®  Novo-Line® og Classic-Line®. Randi produkter er anerkendt af fagfolk over hele verden for deres æstetiske og tekniske kvaliteter samt det tidløse og elegante skandinaviske design, der passer til såvel moderne og klassisk arkitektur.   Designfilosofi Randi’s designfilosofi har lige siden starten været: Enkelhed og fleksibilitet. At skabe den bedst tænkelige funktion med det mest velegnede materiale og det enklest mulige udtryk. Projektleverandør med stor fleksibilitet Randi laver meget mere end standardprodukter. Vi kan bl.a. tilbyde stor fleksibilitet i forbindelse med projekter, hvor vi er i stand til at imødekomme specifikke krav til funktion, design og materialer, samt hjælpe med produktudvikling.  
Hos Betongruppen RBR påstår vi, at det er muligt at flytte følelsen af hjem ud i det fri. Vi kan gøre ude til hjemme for dig. Vi kan levere terrasser, indkørsler eller noget helt tredje i en kvalitet, som er overvåget af Betonvarekontrollen hos Teknologisk Institut. Alt sammen for at give jer sikkerhed for optimal kvalitet.
Siden er under opbygning.
Håndlavet dansk brugskunst, der klæder huset & haven Rosenbuen har specialiseret sig i at lave kvalitetsvarer i jern – alt fra rosenbuer, pavilloner, blomsterespalier, vægespalier, kroner, kugler, kræmmerhuse, juletræer og meget mere til haven. Vi tilbyder også specielopgaver efter ønsker og ideer, det kan være lige fra havelåger til bedafgrænser osv. Herudover forhandler vi granitsten i mange forskellige størrelser og farver. Med 40 års erfaring inden for smedefaget sikrer vi højeste kvalitet. Vi har desuden en stor udstilling på vores hjemmeadresse i V. Nebel.      
Siden er under opbygning.
Siden er under opbygning.
Sapa Selection Sapa Selection er specielt udvalgte produkter til alle typer boliger, med minimal vedligeholdelse og pålidelige funktioner. Du har nu mulighed for at slippe mere dagslys ind og give din bolig nye kvaliteter med funktionelle, let betjente glaspartier og skydedøre der er tilpasset det nordiske klima. En stor visuel åbenhed er en stadig mere populær løsning til flere boligtyper, Sapa Selection har bredt udvalg til hjemmet med eksklusive løsninger. De robuste aluminiumsprofiler giver muligheder for høje og brede løsninger, med minimal vedligeholdelse. Sapa skydedør Artline XL Skydeglaspartier ”uden synlige ramme” giver spændende indvendige rumløsninger, hvor grænsen mellem ude og inde udviskes. Håndtaget er smagfuldt integreret i profilet og understreger yderligere det minimalistiske design. Artline XL forener elegance og eksklusivitet med høj energieffektivitet. En smagfuld løsning for transparens og lys i moderne arkitektur. Store åbninger Dørbladene kan laves op til 3,5 m høje. Enkeltfløjet udførelse med et eller to skydefløje og dobbeltfløjet med to skydefløje. Indbygning For at profilerne skal komme helt til deres ret og være så lidt synlige som muligt, bør Artline XL indbygges i bygningens vægge, tag og gulv. Artline XL´s konstruktionsprincip gør den mest velegnet til nybyggeri. Sapa 2160 S hæve-/skydedør Vores hæve-/skydedør kombinerer attraktivt design med holdbarhed og maksimal komfort for dig. En optimalt isoleret, robust og brugervenlig konstruktion gør den til et perfekt valg til såvel nybyggeri som renovering. Brugervenlig og godt isoleret Sapas isolatorer og tætninger begrænser varmetabet effektivt og giver en høj grad af luft- og vandtæthed. Dette medfører lavt energiforbrug og god komfort. Stabile rustfrie køreskinner og store korrosionsbestandige hjul giver god holdbarhed samtidig med at dørbladene med bredde op til 3,1 m glider let, smidigt og stille. Skjulte fastgørelser og et smalt dørbladprofil giver 2160 S-døren et harmonisk design. Dørtærsklen er udformet med mulighed for integrering med gulvet. Flere varianter Når håndtaget løftes op, kan døren let parkeres i valgfri stilling. 2160 S-døren kan også forsynes med låsefunktion for ventilation. 2160 S-døren fås i specialudførelse med flerpunktsaflåsning, sikkerhedsglas og specielle beslag for øget indbrudssikring, modstandsklasse RC2. Sapa Foldedør 1086 Højisoleret til store åbninger En helt ny foldedør med effektiv tætning og fremragende varmeisolering. Den nye innovative teknik giver dig et stilrent design og god komfort. Døren passer perfekt til boliger, balkoner, altaner og havestuer. Unik på markedet Foldedøren er en ny unik og smart konstruktion hvor traditionelle hængsler erstattes af et integreret profilhængsel. Dette er gennemgående i hele dørhøjden og fordeler kræfterne jævnt og uden risiko for skævheder. Den innovative funktion giver ikke bare øget stabilitet, men også indbygget klemsikring, ubrudte tætningslinjer og minimalt justerings- og vedligeholdelsesbehov. Døren går stille og præcist, og tilbyder samtidigt et stilrent udtryk uden synlige fastgørelser. Præcision og smidighed Døren åbnes ved at folde rammerne sammen til en pakke i parkeringstilstand. Den præcise og bløde gang opnås ved hjælp af et integreret spor for styring i overkarmen, og kraftige hjul som løber på en skinne af rustfrit stål. Optimal tilpasning i både højde og ved karmtilslutningen sker ved hjælp af skjulte justeringsmuligheder som giver døren en jævn gang og en perfekt finish. Samlet set opnås optimal termisk ydelse i kombination med høj sikkerhed. Foldedøren kan leveres såvel ud- som indadgående og udføres med tre forskellige tærskeltyper. Sapa Skydedør 2115 Slank og brugervenlig En isoleret skydedør med et elegant og moderne udseende. I tresporet udførelse med tre dørblade tilbydes stor fri åbningsbredde. Velegnet til isolerede havestuer og vinterhaver. Let, med høj kvalitetsfølelse Elegant design med minimale profilbredder, kun 35 mm, noget som giver dig maksimal udsigt. Naturen kommer ind i rummet. Dørbladene løber lydløst med rustfrie hjul på rustfri skinne. Karmen kan delvis indbygges i væggen og tærsklen kan nedsænkes i gulvet for at mindske trinhøjden. Egenskaber Dørblade op til 1,4 m bredde og 2,4 m højde. Skydedøren kan udføres med to flytbare dørfløje i tosporet karm eller med tre flytbare dørfløje i tresporet karm. Beregnet på 2-lags isoleringsruder med maks. vægt på 160 kg. Skydedøren har kantlås med tre låsepunkter og der tilbydes et stort udvalg af greb. Vi anbefaler denne dør til isolerede havestuer og vinterhaver hvor tæthedskravene ikke er helt så høje som til partier i boligen, men hvor du stadig går efter den højeste kvalitet. Vinduer og døre       Sapa Vinduer 1086 og Sapa dør 2086 Vores vinduer og døre kombinerer alle fordelene ved aluminium med fremragende varmeisolering. Stabilitet og præcision med pålidelige funktioner og minimalt vedligehold giver dig produkter som holder mange år fremover. Sikre vinduer 1086 SX Et moderne system til døre og vinduer med særdeles god varmeisolering. Det opfylder også de største krav til luft- og vandtæthed, og har gode lydreduktionsegenskaber. Vinduet leveres som fast eller indadgående, og kan tillige fås med skjulte hængsler. Suverænt gode isoleringsværdier sikrer optimal komfort og lav energiregning, ned til Uw = 0,87 W/m2K. Med indbrudshæmmende beslag og glas tilbyder 1086 SX indbrudssikring i klasse RC 2 for vinduer i størrelser op til 1250 x 1800 mm. Sapa vinduet 1086 PX opnår på grund af sit høje energieffektivitet klassifikation som passivhus vindue. Det kan dermed anvendes i bygninger med ekstremt lave krav til energiforbrug. Stabil entrédør 2086 SX Stærke og robuste profiler gør 2086 SX-døren til et godt valg i udsatte miljøer. Vi tilbyder desuden 2 ekstra niveauer af tæthed; Plus og Extreme. Døren kan være med helglas, eller med sprosse og/eller fyldninger. Du har store muligheder for at påvirke dørens design ved valg af glas, proportionering og overfladebehandling. Døren kan kombineres med faste over- og sidelys i samme velisolerede og tætte udførelse. Sapa Glasfacade 4150 / 4150 SX        Den transparente facade Glasfacaden giver din bolig et moderne udtryk og slipper lyset ind. En transparent facade gør landskabet og omgivelserne til en del af interiøret. Stilrent design og god komfort, kombineret med minimalt vedligehold, øger værdien af dit hjem. Panoramaudsigt med glasfacade Vælg et minimalistisk og plant facadeudtryk eller vælg blandt de mange forskellige dekorprofiler, som giver facaden stærke udtryk ved hjælp af lys- og skygge variationer. Store facadepartier med glas giver lys til interiøret. Glasfacaden 4150/4150 SX er godt isoleret, har optimal tæthed og kan kombineres med vores døre, vinduer og glastage til en sammenhængende æstetisk løsning. Produkterne passer godt til såvel store glasflader som til isolerede havestuer. Med isolerede havestuer får du haven og naturen ind i boligen, også på den kolde årstid. Sapa Glastage 5050 Glastag med stor udformningsfrihed Sapa Glastag 5050 består af isolerede 50 mm brede aluminiumprofiler. Profilerne har gennemgående isolatorer, som giver god isolering og god støtte for glasholderprofilerne. Alle profiltyper findes i varierende højder. Fals for 2- eller 3-lags termorude. Med Sapa Glastag 5050 tilbyder vi stort set hvilken som helst udformning af taget. Statisk kan der bygges med store spændvidder. Sapa Glastag 5050 findes også i uisoleret udførelse med fals til enkeltglas. Produktet passer godt til havestuer og orangeri og tilbygninger eller sammenbygning mellem to bygninger.
Skjern Udestuer handler udelukkende med kvalitetsprodukter, og kan blandt andet hjælpe dig med din nye: udestue, pavillon, orangeri eller veranda. Med en Pavillon fra Skjern Udestuer kan sommeren nydes lidt længere Med en pavillon i haven, får du et naturligt og smukt samlingssted for dine venner og familie, samt et lille fristed, hvor du kan fordybe dig og slappe af. Du kan vælge imellem flere løsninger – både de traditionelle læsninger i træ og vedligeholdelsesfrit plast, eller den nye og innovative 360° pavillon. Skjern Udestuer har et stort udvalg af pavilloner, der kan fremstilles ud fra individuelle mål, farver og farmer, så den passer til alles behov. På Skjern Udestuers stand i Byggecentrum, kan du se flere eksempler på deres pavilloner, udestuer og orangerier.
Douchetoilet specialister siden 2007 Smarthome har specialiseret sig indenfor douchetoiletter siden 2007, derfor er vi nogle af dem i Danmark med mest erfaring indenfor douchetoiletter. Vores erfaring med velfærdsteknologiske hjælpemidler til badeværelset gør, at vi kan rådgive dig om den bedste løsning hvad enten du skal have et douchetoilet, hæve/sænke/kip system til toiletter, walk-in badekar m. stolelift og hæve/sænke funktion, mm. I vores udstilling i Byggecentrum vil du kunne se et udsnit af disse produkter. Komfort og service er i fokus hos Smarthome Produkterne har fokus på, at du som kunden kan stå bedst rustet til at være længst muligt i eget hjem, ved at fokusere på selvhjulpenhed, komfort, livskvalitet og værdighed. Service og rådgivning er vigtige parametre, derfor har SmartHome egne teknikere og ergoterapeuter. Vi hjælper os med undervisning i produkterne og vi kan hjælpe med at tjekke at produkterne er indstillet korrekt, så i får mest muligt ud af dem. Smarthome samarbejder med flere leverandører af douchetoiletter, derfor får du et bredt udvalg af produkter, så du kan finde det produkt, som passer til dit behov. Hvad enten du er på udkig efter et bidetsæde eller et douchetoilet, om det skal være væghængt eller gulvstående, så kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning. Se produkterne i vores showroom i Byggecentrum. Special badekar med wellness-funktioner   Smarthome forhandler Gainsborough badekar fra England, som er specialister i badekar med mere en 30 års erfaring. Badekarrene er enkle og er fremstillet i et slidstærkt materiale, som gør dem holdbare. Nogle badekar har også BioCote, hvilket bliver tilføjet i produktionsprocessen. BioCote slår 99,9% af bakterier, mikroorganismer og mikrober ihjel. Badekar med BioCote er derfor særligt egnet til baderum med flere forskellige brugere. Dertil er der mulighed for at tilpasse badekarrene med wellness funktioner, såsom spa-funktion, lysterapi, trådløst lydsystem og mange andre smarte funktioner, som vil gøre dit badeværelse til et velværerum. HS 130 K vores eget hæve/sænke system til toiletter og douchetoiletter. Vores HS130K hæve/sænke system er med til at gøre hverdagen nemmere for personer med f.eks. funktionsnedsættelse, fordi toilettet kan hæves og sænkes via en fjernbetjening. HS 130 K er udviklet og fremstillet i Danmark. Brug for service? Ønsker du service på dit douchetoilet eller bidetsæde? Kontakt Jysk Service Teknik på 40 60 95 10 eller send din besked til kontakt@jyskserviceteknik.dk    
Badeværelsestilbehør i klassisk skandinaviske design Badeværelset skal være et rart sted at være – selv de stressede hverdagsmorgener. Derfor er vores mission at gøre dit liv nemmere og enklere gennem et velorganiseret badeværelse. Vores produkter er derfor ikke kun skabt med fokus på smukke detaljer og fine detaljer, men også med fokus på anvendelighed og brugervenlighed. Smedbo er markedsleder i Skandinavien og designer bl.a.: Badekarsgreb Badeværelseshylde Badeværelsestaburet Brusekurv Bruseskraber Kroge Håndklædering Håndklædestang Håndklædetørrer Holder til hårtørrer og fladjern Pedalspand Barberspejl – Sminkespejl Holder med tandkrus Tilbehør Toiletpapirholder Holder med sæbeskål Sæbedispenser WC-børste
Siden er under opbygning.
Sol og Strand Feriehusudlejning formidler udlejning af ca. 6500 feriehuse i Danmark. Virksomheden blev grundlagt i 1979 og har således mere end 40 års erfaring med udlejning af feriehuse. Hovedkontoret er beliggende i Blokhus, men Sol og Strand er repræsenteret i hele landet med 22 lokalkontorer. Sol og Strand er dansk- og fondsejet. I 2019 blev hovedparten af ejerskabet overdraget til ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”. En stor del af overskuddet går til lokale projekter og velgørende formål. Udlej dit sommerhus med Sol & Strand Sol & Strand er eksperter, når det kommer til sommerhusudlejning. De passer godt på dit sommerhus, når det lejes ud til feriegæster fra ind- og udland. Sol & Strand har mere end 40 års erfaring, og har udviklet innovative metoder til at klare mange af de praktiske opgaver, der følger med at udleje et sommerhus – heriblandt rengøring. Hvis du udlejer dit sommerhus igennem Sol & Strand, så sørger de både for at en professionel fotograf tager billeder af dit hus, og derudover alt det praktiske som nøgleudlevering, rengøring og lignende. Sol & Strand har derudover en unik ordning om garanteret afbestilling, som betyder at du som udlejer er garanteret at få hele beløbet for opholdet, selv hvis gæsterne vælger at afbestille sit ophold i dit sommerhus. Kom forbi Byggecentrum og oplev Sol & Strands stand, hvor du kan få en masse råd og vejledning, hvis du overvejer at udleje dit feriehus!
Hos Solarlux kan du finde spændende produkter inden for foldedøre, foldevægge, vinterhaver, terrasseoverdækninger såvel som balkon – og facadeudformninger. Vil du vide mere, så ring til vores danske konsulent i Sverige på: +46 4045 6190.  
Byggeri er en tillidssag Hos Sonne Huse A/S møder du en lang række dedikerede og veluddannede medarbejdere, som alle sætter stor ære i at levere et kvalitetsprodukt til dig som kunde. Fra den første kontakt til opførelse og aflevering af huset, men også efterfølgende, står vores team af professionelle medarbejdere klar med rådgivning og vejledning. Vores mange års erfaring har lært os at opfylde vore kunders ønsker og behov. Vi sørger for alt lige fra myndighedsansøgning, nedrivning af evt. gammelt hus, opførelse af dit nye fritidshus til rengøring af det færdige hus. Vores eksklusive, arkitekttegnede fritidshuse – uanset valg af størrelse og type – opfylder selv de mest kræsne kunders krav til kvalitet, design og komfort. Vores store program byder på sommerhuse fra  57m2 op til 300m2. Sonne Huse A/S er således gennem årene blevet kendt og anerkendt for at fremstille og opføre huse på et meget højt kvalitetsniveau – og i et unikt og anderledes design. Sonne Huse bygger med fokus på solide håndværkstraditioner Vi bygger alle vores huse helt kompromisløst på gode gamle, solide håndværkstraditioner, uden kvalitetsmæssig sidestykke. Derfor benytter vi også kun egne solide nordjyske håndværkere til opførelse af vores projekter rundt omkring i landet. Med hensyn til materialevalget skal det ikke være nogen hemmelighed, at vi holder af at bygge i naturens egne produkter, nemlig rustikke og gedigne materialer, der tåler at blive brugt og bliver smukkere af det. På vores grund i fritidshusudstillingen vil vi vise 2 huse fra vores arkitekttegnede  eksklusive serier ”ARCI” og ”SOMMERHUSET” i størrelserne 68m2 til 100m2. Vi er på standen hver weekend, lørdag og søndag, samt helligedage fra 12:00-16:00. I hverdage efter aftale. ARCI ”ARCI” byder på en nyskabende eksklusiv arkitektur indenfor fritidshuse hvor funktionalisme og enkelthed går hånd i hånd. SOMMERHUSET I ”SOMMERHUSET” er der lagt vægt på hygge, nærvær og intimitet, kort sagt ”tilbage til det traditionelle sommerhus. Tryghed i dit byggeri og kvalitet gennem mere end 45 år Hos SONNE HUSE A/S er vi en dynamisk og velkonsolideret familieejet virksomhed. I mere end 46 år har stifter og ejer, Arne Sonnesen, stået for at bygge huse overalt i Danmark. Firmaet udvikler, producerer, opfører og sælger blandt andet unikke arkitekttegnede fritidshuse over hele landet. Vi er Danmarks førende producent af eksklusive fritidshuse til kræsne liebhavere, der forventer og forlanger det absolut bedste. Vi kan også tilbyde opførelse af arkitekttegnede individuelle helårshuse.
ISOVER – innovative isoleringsløsninger ISOVER udvikler og producerer isoleringsløsninger, der er baseret på glasuld. Den danske fabrik ligger i Vamdrup, og er på en lang række punkter en af de førende glasuldsfabrikker i verden. ISOVER Glasuld består af: 95% glas, som er en kombination af kalk, sand og soda. Op til 75% af råvaren i vores produktion er genbrugsglas fra blandt andet vinduer og flasker. 5% er bindemiddel, hvoraf den primære del er plantebaseret materiale (melasse), der hurtigt kan genskabes i naturen.  
Staby Fliser & Hegn har mange års erfaring i produktion af fliser og hegn. Vi er bestemt et besøg værd. I vil opleve at service og vejledning er sat i højsæde. Vi leverer direkte fra fabrik til kunden. Hegn leveres efter ordre og ønsker. Vi har også vedligeholdelsesfrit hegn. Vi forhandler mange forskellige produkter i granit, fliser, kantsten, brosten, trapper, haveartikler og meget mere. Ønsker I trapper i specialmål, så er I velkomne til at ringe.
At købe et nyt fritidshus eller sommerhus er en stor beslutning. Hver gang vi afleverer et hus, ved alle hos Stenhøj Husene, at netop det hus skal være en families fristed i rigtig mange år – og ofte for flere generationer. Derfor gør vi os hver gang umage, så vi kan aflevere et hus, vi kan være stolte af. Stenhøj Husene er et af de ældste firmaer i branchen, og vi lægger stor vægt på de gode håndværksmæssige traditioner, som vi kombinerer med moderne teknik, materialer af meget høj kvalitet og hensyn til fremtidens energikrav.
PERGOLAER Vælg mellem den luksuriøse og robuste Outdoor Living Pergola eller den elegante og slanke B-128 markisepergola. Med en pergola kan du skabe en forlængelse af dit hjem ud på terrassen, som ikke fås ved en almindelig markise. Med de elektrisk styrede taglameller eller -dug kan du skabe et uderum, hvor det er skønt at slappe af på alle tidspunkter af dagen – og alle tider af året. Skræddersyet til dine mål Fleksibel tagkonstruktion Indbygget vandafledningssystem Elektrisk betjening – også via app Udvalg af integreret lys og varme Udvalg af sol- og regnsensorer 5 års garanti   MARKISER Markisen er danskernes favorit, når det kommer til overdækning på terrassen – og med rigtig god grund. Med denne fleksible overdækning kan du både skabe behagelig skygge om sommeren og forlænge ude-sæsonen, så du kan få det meste ud af udelivet på terrassen. Stort udvalg af modeller Skræddersyet til din terrasse Særlig vindstærk konstruktion Elektrisk betjening – også via app Udvalg af integreret lys og varme Udvalg af sol- og vindsensorer 5 års garanti PARASOLLER Der er intet som at nyde en solrig sommeraften på terrassen – eller som at søge ly af solens varme sommerstråler om dagen i den kølige skygge af en parasol. Med en parasol fra Stila får du en yderst komfortabel løsning af højeste kvalitet. Nem fjeder betjening Vindstærk konstruktion Op til 4 parasoller på samme stang Vand- og smudsafvisende dug Høj UV-beskyttelse (op til 95%) Op til 38 m2 overdækning 5 års garanti    
Med STM VINDUER får du en dansk producent af vinduer og døre i træ (fyr kernetræ, mahogni og eg) og træ/aluminium og med produkter i solidt kvalitetshåndværk. Vi har et komplet vindues- og dørprogram, der fremstilles efter mål og opgave med moderne produktionsmetoder og højteknologiske bearbejdningsmaskiner, så I får præcis den løsning I har brug for.
Profilsiden er under opbygning. Standen er bemandet lørdage 10-17 og udvalgte hverdage.  Du har altid mulighed for at aftale et uforpligtende møde med os, når det passer dig. Giv os et kald på 70 26 12 34, så finder vi sammen et tidspunkt.
Timberman – træ- kork- og vinylgulve med stil Når du køber et gulv fra Timberman, er du sikker på at få et stærkt og holdbart produkt i høj kvalitet. Du kan enten bestille direkte på Timbermans webshop, eller handle via én af vore forhandlere, som du også finder på timberman.dk. Vi bemander vores stand i Byggecentrum lørdage og søndage fra 10-14, se kalenderen og book evt. et møde.
Tiny House Living producerer Tiny Houses og hytter efter de mest innovative metoder, der sikrer høj kvalitet og bæredygtig produktion samt sunde arbejdsvilkår for ansatte og underleverandører. Det er vigtigt for Tiny House Living, at husene kan holde de næste 100 år, og derfor skal de være bygget godt. Målet for Tiny House Living er at skabe små praktiske huse til helårsbeboelse, i en høj kvalitet – både når det kommer til materialer, men også når det kommer til æstetik. Dette har været kendetegnet i hele forløbet omkring udviklingen og produktionen af de forskellige modeller fra Tiny House Living, og det er primært på baggrund af selskabets forkærlighed for innovation og bæredygtighed. I Tiny House Livings stand i Byggecentrum har du mulighed for at opleve de fantastiske Tiny Houses og se på både æstetik og materialer.
TræGulvCentret har været i gulvbranchen siden 1997, og for os er det vigtigt at kunne tilbyde billige gulvbrædder til nordiske familier. Vores ekspertise er, at vi har unik viden om de krav, som nordiske familier stiller til gulvbelægning. Vores kendetegn er, at intet overlades til tilfældighederne. I alle leddene i processen – både når det kommer til design og produktion samt lægning af de billige gulvbrædder – udføres vores arbejde af professionelle og dygtige fagfolk. Vi er eksperter i håndværk og montering af billige gulvbrædder – vi giver dig den mest optimale gulvløsning i dit hjem. Kom forbi Byggecentrum, hvor vi har et stort udvalg af vores billige gulvbrædder udstillet. Udover Byggecentrum har vi to showrooms i Danmark – på henholdsvis Eli Christensensvej 74, 7430 Ikast og Pennehave 9, 2960 Rungsted Kyst. Det er altid muligt at komme forbi og se vores showrooms – dog kræver det, at man laver en aftale først via. telefon eller e-mail.
Oplev god akustik med et karakterfuldt design Siden 1935 har vi hos Troldtekt A/S produceret de originale Troldtekt® akustikplader af dansk træ og cement. Produktionen foregår i Troldhede, og grundopskriften er den samme som altid – men med en ny designserie har vi taget æstetikken til et nyt niveau, som du kan opleve på vores stand i Byggecentrum. På standen i Byggecentrum finder du en række af løsningerne fra den nye designserie. Blandt andet flere varianter af Troldtekt® contrast med eksklusive trælister og designløsningerne Troldtekt® line og Troldtekt® line design, der begge er med langsgående fræsede spor, som giver loft eller væg et roligt og elegant udtryk. Standen i Byggecentrum er opbygget af elementer fra vores stand, som vi nåede at montere på BYGGERI’20 i Fredericia, inden den store byggerimesse i marts 2020 blev aflyst på grund af corona. Nu glæder vi os over, at elementerne kan opleves på den permanente stand i Middelfart. Prisbelønnet design Hele den nye serie af Troldtekt designløsninger er i finalen ved Danish Design Award 2020 og har allerede vundet de to tyske designpriser, ICONIC Award 2019 og German Design Award 2020. Designløsningerne bevarer pladens originale styrker, som vi har udviklet gennem 85 år: Danske naturmaterialer (træ og cement), god akustik, et sundt indeklima og dokumentation for bæredygtighed. Se filmen med de prisbelønnede Troldtekt designløsninger. Indeklima, æstetik og akustik Når du vælger Troldtekt, får du et akustikloft, som kan sluge omkring 80-90 procent af lyden i dine rum. Til sammenligning absorberer et loft af beton kun 1-2 procent af lyden. Samtidig er Troldtekt et dokumenteret bæredygtigt valg, som sikrer dig, at indeklima, æstetik og akustik går op i en højere enhed. Se filmen, hvor Daniel Boje fortæller, hvordan hans familie efter montering af Troldtekt akustiklofter har fået det hus, de drømte om. Professionelle lydmålinger før og efter viser, at efterklangstiden i køkken-alrum og badeværelse er faldet med op til 60 procent. Og det har gjort en forskel, der kan høres! Find mere inspiration på www.troldtekt.dk God fornøjelse med dit besøg i Byggecentrum!
TVS Designradiatorer A/S er et 100 % danskejet selskab og eneste forhandler af designradiatorer med egen fabrik i Danmark. TVS leverer et solidt, veludført produkt med lang levetid og i høj kvalitet. Dette sker gennem korrekt materialevalg, kontrollerede produktionsprocesser og en tæt kontakt til markederne. TVS har erfaring og et godt navn, der kommer forbrugeren til gode, hvortil kommer evner og viljen til hurtig og præcis levering fra stort lagerført sortiment.
Som de første i verden udviklede Unidrain® i 2003 et afløb til placering mod væggen og gjorde dermed op med den firkantede rist midt under bruseren. Siden opstarten har arkitekter, fagfolk og andre med sans for indretning og design været begejstrede for Unidrain enkle og smukke design. På få år har Unidrain® revolutioneret byggebranchen og gjort afløbet til et designelement i badeværelset. I dag er Unidrain® installeret i mere end 500.000 private hjem, hoteller og offentlige bygninger verden over.
Urban-Hald er leverandør af specielt udvalgte, innovative og bæredygtige byggematerialer til alle boligtyper. Du har nu mulighed for, at give din bolig ny kvalitet, med smukke trægulve og moderne overflader med MicroCement. Urban-Hald forhandler kvalitets Trægulve, MicroCement og Netpuds til yderst favorable priser, og de er altid klar til at rådgive dig. I Urban-Halds stand i Byggecentrum har du mulighed for at se produkterne og blive inspireret. Du kan altid kontakte Urban-Hald på tlf.: 89800303 ved spørgsmål. Urban-Hald MicroCement MicroCement er et mindre lag af cement, der kan påføres næsten alle typer overflader for at opnå et moderne betonlook. Urban-Hald MicroCement er blevet en kæmpe succes, især til renovering af boligens gamle klinker. De steder, hvor du før ville vælge klinker, er det nu muligt at anvende MicroCement – også i vådrum. Urban-Hald MicroCement kan anvendes af både Gør-Det-Selv folk og professionelle til en lang række formål, bl.a. Boligens gulve, men også til gulvene i kontorer, forretninger og restauranter Gulve og vægge på badeværelser og i brusenicher Lofter Dekoration af vægge og søjler Som en eksklusiv finish på eksempelvis møbler og bordplader   Ved at anvende Urban-Hald MicroCement, får du et materiale, som er 100% vandtæt, yderst rengøringsvenligt og som kan tilføre et moderne look til din bolig. Urban-Hald MicroCement er færdigblandet, hvilket betyder, at det ved levering er tonet i den ønskede farve og klar til brug. Beregn prisen på dit projekt her Med 43 forskellige standardfarver og mulighed for at tone i RAL, NCS og Nova kan du give dine gulve eller vægge netop det udtryk, du ønsker. På standen er alle 43 MicroCement standardfarver udstillet og du kan se, hvordan MicroCement kan påføres på klinker, linoleum, vådrumsmembran og fermacell. Urban-Hald Sildebensparket og Plankegulve Alle trægulve fra Urban-Hald er lamelopbygget og produceres af egetræ. Alt træ er nøje udvalgt og altid 100% FSC certificeret. Hver en planke og hver en stav er unik på grund af knaster, årringe og andre skønne detaljer. Et lamelopbygget gulv er en populær form for trægulv, da det kan slibes igen og igen. Det er yderst formstabilt og velegnet til gulve med gulvvarme. Vælger du et lamelopbygget gulv, vælger du samtidig en bæredygtig løsning. Der kan produceres 3 gange så meget gulv af den samme mængde træ, hvis man vælger et lamelgulv frem for et gulv i massivt træ. Alle trægulve bliver skræddersyet til den enkelte og kan leveres ubehandlet eller færdigbehandlet fra fabrikken med pigmentering, lak eller olie som sikrer en enestående holdbarhed. Se udvalget her På standen er de tre sorteringer Standard, Avantgarde og Natur udstillet og du kan se et udvalg af de mest populære olie og lak behandlinger. Hvem står bag Urban-Hald ApS Urban-Hald blev stiftet i 2016 af Lasse Hald og Daniel Urbaniak. De to stiftere var selv i gang med renoveringsprojekter, men havde problemer med at finde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, derfor startede de Urban-Hald. I januar 2022 deltog Urban-Hald i Løvens Hule. I den forbindelse fik de Jacob Risgaard og Christian Arnstedt med på holdet. Urban-Hald har ambitioner om at være den foretrukne leverandør af kvalitetsprodukter til byggeri – til konkurrencedygtige priser. Urban-Hald samarbejder med velrenommerede familieejede fabrikker, som værner om deres familie stolthed og som har gode muligheder for at tilpasse produkterne efter kundernes behov. På den måde kan de sikre kvalitet og fleksibilitet på første klasse.
Siden er under opbygning.
Døre af høj kvalitet, i det design du ønsker Vahle er en dansk dørproducent, der skaber indvendige døre af høj kvalitet. Vahle producerer både klassiske og moderne døre, i lige præcis det design, som du ønsker. Vahle forener håndværk, funktion og design, og skaber derved et produkt, der holder i flere generationer. Med afsæt i de danske håndværkstraditioner, designer Vahle fyldningsdøre, der bevarer historien – men også glatte døre, der skaber ny historie. I samarbejde med dig, der skal have nye døre, realiserer Vahle drømmen om den fede dør, der holder på alle parametre – både form, funktion og følelse. Vahle finder det vigtigt, at døre er af høj kvalitet – for døren skal skabe kvalitet i dit liv, og livet i fremtiden ved at være et centralt element i arkitekturen og interiøret i dit hjem. Vahle har blandt andet produceret døre til Amalienborg, Hotel d’Angleterre, Det Kongelige Teater, Christiansborg Slot og mange andre. Kig forbi Byggecentrum og Vahles stand, hvis du skal have nye døre i dit hjem
Valport leverer landsdækkende portservice og salg af garageporte på mål Hos Valport har vi over 10 års erfaring med montering af garageporte for både private og erhverv – altid med god, nærværende service og produkter af den højeste kvalitet. Vi er eksperter i skræddersyede portløsninger, der alle laves på bestilling og importeres fra vores dygtige europæiske producenter, som er nøje udvalgt af Valport. Med en garageport på mål fra os, kan du selv være med til at bestemme størrelse, farve og design, så du får præcis den løsning, der passer bedst til dit hus. Da det er umuligt at se og mærke struktur, design, farver og kvalitet på en hjemmeside, er det en god ide at få en specialist fra Valport ud. Så kan vi vise dig prøver, rådgive dig og stå for opmålingen. Står du med en garage, som ikke har standardmål, ønsker du en ombygning, ønsker du en særlig port, eller ved du bare ikke helt hvilken model eller farve, du skal vælge, kan specialistens erfaring være guld værd. Med Valport er du i trygge hænder gennem hele processen, og du er sikret et godt resultat med en port, der passer både fysisk og æstetisk i forhold til resten af din bolig. Er der ikke så højt til loftet kan Valport også klare det. Vi har en garageport med et unikt skinnesystem, som kun kræver 10 cm i overhøjde. Ved en loftshøjde på fx 210 cm kan en garageport med automatik åbne op i en højde af 200 cm. Det gør det muligt at endnu flere kunders ønsker til garageporte med specielle mål kan opfyldes.  Du kan selv vælge, om du selv vil montere porten, eller om Valport skal gøre det for dig. Valport tilbyder også tilpasning af garagen og andre opgaver. Vi kan fx tilbyde at ombygge din carport og sætte en port i, så den bliver forvandlet til en lukket garage. Valport sælger foruden garageporte også industriporte og smedejernslåger. Hos Valport tilbyder vi gratis kundebesøg. På den måde får du en bedre fornemmelse af, hvad der passer godt til dit hus, og hvordan din nye garageport kommer til at se ud. Ring og bestil et gratis og uforpligtende kundebesøg på 70 60 52 42 – vi svarer alle hverdag 7-17. Udstillingen i Byggecentrum Ved Byggecentrum har vi vores nye trailer stående. Den er beklædt med prøver på nogle af vores forskellige design til garageporte på den ene side og industriporte på den anden side. Du er velkommen til at gå op ad trappen, låse døren op og gå ind. Indenfor finder du mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde. Her kan du prøve fjernbetjeningen og åbne/lukke porten, så du med egne øjne kan se, hvordan vores kvalitetsautomatik virker. Her er også brochurer med flere design og oversigt over de mange farver, du kan vælge imellem. Kig forbi! _______ Valport ApS: Afd. Sjælland Kollerupvej 7 2665 Vallensbæk Afd. Jylland og Fyn Teglværksvej 87 8766 Nørre Snede    
Siden 1982 har vi fremstillet skræddersyede trapper efter mål. Vi sætter en ære i at levere trapper, som passer 100 % til jeres behov – både når vi tegner fra bunden, og når der tages udgangspunkt i en af vores basisløsninger. Vi leverer alle slags trætræpper – også trapper hvor der indgår stål og glas.
VELUX ovenlysvinduer gør en himmel til forskel Vi nordboere higer efter dagslys og den friske luft. Vores børn sover middagslur i barnevognen i al slags vintervejr. I foråret finder vi den første varme plet i solen og forskanser os med uldplaiden om livet. Om sommeren nyder vi de lange aftener på terrassen, og i efteråret går vi lange ture for at blive blæst igennem. På trods af udelivets glæder tilbringer vi omtrent 90 % af vores tid indendørs. De boligvalg, du tager i dag, har derfor stor betydning for din families velvære i fremtiden. Med VELUX ovenlysvinduer opprioriterer du komforten og sundheden i dit hjem – og inviterer samtidig livet udenfor indenfor… Mere lys og luft Et VELUX ovenlysvindue i taget giver over dobbelt så meget dagslys i forhold til facadevinduer. Vinduet vender opad mod himlen og tillader derfor lyset en nemmere og dybere adgang til de områder i boligen, som ellers kun vil være begrænset oplyst af facadevinduet. Den øgede spredning af dagslys åbner boligen og giver dig en bedre udnyttelse af kvadratmeterne. VELUX ovenlysvinduer udskifter nemt og effektivt luften – eventuelt automatisk efter dine præferencer og forudindstillinger. Et godt indeklima minimerer risikoen for at udvikle luftvejssygdomme som astma. Det er godt for familiens velvære på både kort og lang sigt. Mere energi, bedre søvn, større produktivitet og øget indlæring er blandt de positive konsekvenser af en god luftkvalitet i hjemmet. VELUX Danmark A/S sælger og markedsfører ovenlysvinduer, solafskærmning, el-betjening og solvarmesystemer på det danske og nordatlantiske markeder. Alle VELUX produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, gardin- og farvehandlere samt VVS grossister.
VICA Danmark er specialister i højkvalitets orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse Når du vælger et orangeri, en udestue, en pavillon eller et drivhus fra VICA Danmark, får du en gennemtænkt løsning i højeste kvalitet og til gode priser. Vi tilbyder et stort udvalg af eksklusive løsninger, der både er elegante og så robuste, at de nærmest er designet til det stadig kraftigere og omskiftelige danske vejr. Siden 2004 har vi specialiseret os i at bygge glasbygninger i højeste kvalitet, og uanset om du ønsker en skræddersyet løsning eller vælger et af vores faste designs, går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service – vi ønsker nemlig, at du får den bedste oplevelse hos os. Løsninger til alle behov Med vores stærke produktserie kan vi imødekomme ethvert behov. Ønsker du en løsning, som du kan bruge hele året tilbyder vi isolerede orangerier, udestuer og pavilloner i vedligeholdelsesfrie materialer. Er behovet mere en løsning, der primært har til formål at forlænge foråret, sommeren og efteråret skal du vælge vores uisolerede drivhuse, orangerier og pavilloner i aluminium. Fokus på gode kundeoplevelser Som en af de største leverandører inden for højkvalitets orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse er det vores fornemmeste opgave at sikre den bedste oplevelse for dig. Derfor sætter vi en stor ære i at hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig uanset dine drømme, husets arkitektur og havens udformning. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og står altid klar med professionel rådgivning, så du er sikret tryghed lige fra det første møde til færdigt leveret produkt. Se mere her: www.vica.dk Showrooms i Kolding og Køge og udstilling i Byggecentrum i Middelfart Du kan møde VICA Danmark i vores to inspirerende showrooms i Kolding og Greve med hhv. 26 og 20 forskellige modeller af vores orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. I begge udstillinger kan du også se vores store udvalg af interiør fra RUMMLiving.dk. På besøg i hverdagens lyse rum Få inspiration til din glasbygning En række VICA Danmark-kunder har inviteret Felix Smith indenfor i deres smukke og meget forskellige glasbygninger. Det er der kommet en serie af film ud af. Se filmene her I Byggecentrum udstiller VICA Danmark 9 forskellige modeller: VICA isoleret PVC-udestue på mur VICA isoleret Alu-udestue Orangeri Eos Victorian T-Model 201/38 på mur Orangeri Helios Victorian 201/25 på mur Drivhus Eos Royal i hvid (FAST DESIGN pakke-løsning) Pavillon Pyramide i sort (FAST DESIGN pakke-løsning) Drivhus Eos Junior T, 11,4 m² (FAST DESIGN pakke-løsning) Drivhus Helios Master Victorian 34 (FAST DESIGN pakke-løsning) Drivhus Helios Master Victorian 23 (FAST DESIGN pakke-løsning) Vi glæder os til at hjælpe dig nærmere drømmen om en glasbygning.
VIKA Vinduer er en af de få forhandlere, der både tilbyder træ-, plast og aluminium døre og vinduer. VIKA Vinduer forhandler udelukkende DVV godkendte produkter, som sikrer, at kvaliteten er i top. Alle produkter overholder de nye energiregler og har 5 års garanti mod fabrikations- og materialefejl, og herudover er der 10 års garanti på plastvinduer. VIKA Vinduer har lager i Tyskland nær grænsen, hvorfor du sparer penge på momsen – da momsen i Tyskland er 6% billigere end i Danmark.
Viking Outdoor blev stiftet i 2017 af 3 ildsjæle, der brænder for at tilbyde højkvalitetsprodukter til det danske folk. Deres vision er at levere løsninger af høj kvalitet, når det kommer til wellness og outdoor produkter, til en pris, hvor alle kan være med. Navnet Viking Outdoor stammer fra, at alle deres produkter er lavet af træ i et råt og naturligt look – som de synes bringer vikingefølelsen frem i folk. Produkterne er lavet af nordisk kernetræ af højeste kvalitet, som sikrer at produktet er modstandsdygtigt og har en lang levetid. Alle produkterne er håndlavet hos EU-leverandør, som har alle nødvendige og lovpligtige certifikater og godkendelser.
Hos Vipo Vinduer sætter vi kvalitet over kvantitet og langsigtet holdbarhed over kortsigtet indtjening. Netop derfor er vores produkter særligt velegnede, når fredede og bevaringsværdige bygninger skal renoveres. Se især vores koblede vinduer, kittede vinduer, sprossevinduer eller forsatsvinduer.
VJB Udestuer og Vinterhaver har over 30 års erfaring inden for byggeri. Hos os kan du få din egen udestue med en spændende og inspirerende tagkonstruktion. Her er finishen i top uanset, om I vælger en totalløsning eller et byggesæt, da erfarne håndværkere står for opbygning af konstruktionen.
VOLA producerer bl.a. armaturer til køkken og bad, bidet, elektriske håndklædevarmere, tilbehør til bad og køkken, modulsystemer og meget andet. VOLA har været i produktion i over 40 år. Stort set alle komponenter fremstilles i Danmark hos VOLA A/S, hvor produktionen er baseret på en ideel blanding af skandinavisk håndværk og anvendelse af det nyeste teknologiske udstyr.
Weber – mineralsk baserede byggematerialer Weber producerer produkter, der benyttes til blandt andet opmuring, pudsning, overfladebehandling, facadeisolering, gulvopbygning og til vådrum. Webers historie går tilbage til 1902, men i Danmark har Weber været tilstede med produktionen siden 2008, hvor Weber og Saint-Gobain overtog Maxit, der tidligere drev fabrikkerne i Danmark. Weber byggematerialer For Weber er bæredygtighed et vigtigt emne, og derfor er alle Webers produkter fremstillet af naturlige råstoffer, som ler, sand, kalk og cement. Besøg Webers stand i Byggecentrum!  
Willab Garden kvalitet gennem 31 år Vi er utrolig glade for at kunne præsentere dele af vores store sortiment af udestuer, pavilloner, drivhuse og orangerier i Byggecentrum. Udstilling på Fyn og på Sjælland Willab Garden har i 2020 etableret sig yderligere ved vores udstilling i Byggecentrum. Vi har i dag fast salgskontor ved vores udendørs udstilling. Hvor vores dygtige sælgere er klar til at hjælpe dig med dit projekt. Se åbningstider for kontoret i Middelfart  Vi har indrettet 8 Drivhuse og 5 udestuer af vores mest populære modeller ved udstillingen. Her kan du derfor fornemme de forskellige ”rums” størrelser , og mærke lyset. Med nordens største udstilling under 3500 m² tag i Greve, hvor vi præsenterer 39 af vores drivhuse og udestuer i fuld størrelse, har vi gennem årene handlet og handler med rigtig mange fynske og jyske kunder, der alle har ønsket en nemmere tilgængelighed for at kunne se og mærke vores produkter. I Byggecentrum i Middelfart kan du opleve Vi har valgt at tage vores mest populære modeller med på vores 500 m² udstillingen, og kan derfor glæde os til at vise: Saddeltags model i limtræsskellet. Sommer til vinterhave på 14,6 m² Halvtags model i Limtræ. Sommer til vinterhave på 15 m² Halvtags model i aluminium sommer til efterår model på 15,5 m² Haltags model i aluminium Helårs isoleret Vinterhave på 14,1 m² Willab Garden eget Green Room drivhus på 14,8 m² Euro-Serre Gothic på mur på 11,7 m² Euro-Serre maxi 4 på 14,1 m² Alle de viste modeller kan også fås i forskellige standardstørrelser, og mange af vores modeller kan tilpasses efter vores kunders ønske. Ud over dette vil vi også vise både vores komposit terrasseløsninger og vores glasrækværk. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores udstilling i Byggecentrum.  
Hos Win-Door ApS har vi gennem de seneste 17 år specialiseret os inden for lavenergivinduer, -døre og -udestuer i høj kvalitet. Vores sortiment består af et bredt udvalg af kvalitetsmærkede elementer i individuelle mål og designs til konkurrencedygtige priser. Win-Door-produkterne produceres hos udvalgte leverandører i Danmark og Tyskland – efter de bedste håndværksmæssige traditioner. Udstillingen i Byggecentrum i Middelfart I Byggecentrum har vi sat tre Win-Door-løsninger op i forskellige kombinationsmuligheder. Alle Win-Doors produkter kan sammensættes præcis som du ønsker. Og hvis du har spørgsmål eller vil høre mere, skal du blot tage fat i en af medarbejderne på udstillingen – så bliver du vejledt af Win-Doors eget personale. Oplev WD10 På udstillingen ved Byggecentrum kan du se en række forskellige WD10-løsninger, som er vores klassiske terrasseoverdækning uden isolering – der er fuldstændig vedligeholdelsesfri. Terrasseoverdækning WD10 kan som så mange andre Win-Door-produkter købes som “selv-byg”-løsning, hvor du kan sammensætte produkterne efter eget ønske. Ellers giver vi gerne en hånd med og finder en skræddersyet løsning til dig. Kombinationsmulighederne er mange: Vinduer, kompositbrædder, skydedøre og meget mere. Lad dig inspirere af vores eksklusive design, som går hånd i hånd med holdbarhed og funktionalitet. WD11 – eksklusiv terrasseoverdækning​ På udstillingen i Byggecentrum kan du også opleve en af vores mest solgte modeller: WD11, som i modsætning til WD10 ligger op til en isoleret terrasseoverdækning. WD11 har en lang række kombinationsmuligheder indenfor skyde-/foldedøre, glaspartier, rammeløse døre og vinduer m.m. Tilpasset det danske vejr Alle terrasseoverdækninger og udestuer fra WD-serien er vedligeholdelsesfrie og pulverlakeret med kvalitetsfarve. Derudover har WD11-modellen skjulte tagrender og kuldespærrer, hvilket gør den perfekt til det skiftende danske vejr. Garden Lounge til den danske sommer Du kan også opleve nogle af vores garden lounges på vores udstilling hos Huset Middelfart. Win-Doors garden lounges er det perfekte uderum i godt vejr.
Skip to navigation